Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان در دیدار با وزیر نیرو بر ضرورت تقویت میز اوراسیا با محوریت استان و همچنین افزایش قابلیت اطمینان شبکه انتقال و فوق توزیع نیروی برق و نیز تکمیل پروژه‌های زیربنایی آب و فاضلاب گیلان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ دکتر ارسلان زارع در دیدار با دکتر اردکانیان وزیر نیرو و رییس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و روسیه، با اشاره به عضویت کشورمان در اتحادیه همکاری‌های اقتصادی اوراسیا اظهار داشت: در راستای بهره مندی بیشتر از ظرفیت های گیلان در این اتحادیه اقتصادی تاکنون اقدامات موثری توسط ارگان های دولتی و نمایندگان بخش خصوصی بویژه اتاق بازرگانی برای اجرایی شدن مفاد موافقتنامه اوراسیا انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته نماینده عالی دولت در گیلان؛ در همین راستا و در قالب میز اوراسیا، کارگروهی از مدیران ذیربط استان تشکیل و در جلسات متعدد به راهکارهای استفاده از ظرفیت های منطقه ای و ملی در راستای تفاهم نامه مذکور پرداخته شده است.

وی به مغفول ماندن عملیات به روزرسانی ارزش گذاری کالاهای صادراتی اشاره و اضافه کرد: استان گیلان آمادگی خود را به گمرک ایران جهت ایجاد کمیته تخصصی برای این امر که یکی از پیش نیازهای انجام تفاهم نامه است، اعلام کرده است.

دکتر زارع با بیان اینکه مسئولیت پیگیری اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه اوراسیا در ایران بر عهده وزارت نیروست، از مساعدت‌های دکتر اردکانیان قدردانی و خاطر نشان کرد: لازم است سازمان توسعه تجارت، گمرک و اتاق بازرگانی همکاری لازم را برای تقویت میز اوراسیا و تفویض برخی اختیارات به استان گیلان انجام دهند.

تخصیص نقدینگی مناسب برای افزایش قابلیت اطمینان شبکه انتقال و فوق توزیع نیروی برق گیلان و نیز تکمیل پروژه های زیر بنایی آب و فاضلاب و تصفیه خانه های فاضلاب مسکن مهر در برخی مناطق استان از دیگر مواردی بود که در جلسه نماینده عالی دولت در گیلان با وزیر نیرو مطرح شد.

دکتر زارع همچنین از آمادگی گیلان برای سفر وزیر نیرو بمنظور افتتاح و کلنگ زنی تعدادی پروژه های مرتبط با حوزه برق و یک پروژه حوزه آب منطقه ای استان خبر داد.

با توجه به پیشینه دیرین و غنی تجاری و انجام بیشترین حجم مبادلات تجاری با کشورهای همسود (CIS) و اوراسیا در گیلان، با تشکیل میز اوراسیا با محوریت استان موافقت شده است.

قرارداد تشکیل اولیه اتحادیه اقتصادی اوراسیا در ۲۹ مه ۲۰۱۴ میان کشورهای روسیه، بلاروس و قزاقستان منعقد و جایگزین اتحادیه گمرکی اوراسیا شد و سپس کشورهای ارمنستان و قرقیزستان نیز به عضویت آن در آمدند. این اتحادیه کار خود را به طور رسمی از اول ژانویه ۲۰۱۵ آغاز کرد. کشورهای عضو اوراسیا هم اکنون ۲۰ میلیون کیلومترمربع مساحت و بیش از ۱۸۳ میلیون نفر جمعیت دارند که ۵.۲ درصد جمعیت جهان است. درباره اهداف این اتحادیه اقتصادی می‌توان به تسهیل تجارت، ایجاد بازار مشترک در حوزه کشورهای عضو، حذف تدریجی قوانین گمرکی در داخل اتحادیه، برقراری تعرفه خارجی مشترک در میان کشورهای عضو و هماهنگ سازی تشریفات گمرکی اشاره کرد.

موافقنامه موقت ترتیبات ترجیحی ایران و اوراسیا از پنجم آبان ماه سال جاری اجرایی شد و قرار است یکسال پس از اجرای این موافقتنامه، مقدمات تجارت آزاد با منطقه مذکور فراهم شود. این موافقتنامه  ۸۶۲  قلم کالا را شامل می‌شود که ۳۶۰  قلم ترجیحات اعطایی ایران به اوراسیا و ۵۰۲ قلم هم ترجیحات اعطایی اوراسیا به ایران است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب استفاده از ظرفیت برق جهان قزاقستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تحقق مسئولیت اجتماعی معادن در خصوص بهسازی جاده‌ها

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمان گفت:معادنی که از جاده‌ها استفاده می‌کنند از محل مسئولیت‌های اجتماعی معادن به بهسازی راه‌ها کمک کنند تا جاده‌ها تعریض و ایمن‌تر شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان، علی عبداللهی در خصوص کم عرض بودن و پرتردد بودن برخی از راه‌های روستایی گفت: بعضی از راه‌های روستایی استان در گذشته با عملکرد و ظرفیت متفاوت راه روستایی آن زمان ساخته شده و متصل به جاده‌های اصلی یا مراکز شهری بوده، اما اکنون به دلیل وجود برخی مراکز صنعتی و معدنی عملکرد آن‌ها تغییر کرده است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمان افزود: اکنون تعداد قابل توجهی وسایل نقلیه سنگین در این جاده‌ها تردد می‌کنند لذا در هر صورت معادن باید در این زمینه مشارکت داشته باشند تا بتوان این راه‌ها را ارتقا داد و جاده‌های محل عبور بار‌های معدنی تحمل بار ترافیکی سنگین را نیز داشته باشد.

او اظهار کرد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان به عنوان دستگاه بهره بردار و نگهداری از راه‌ها این کار را مجدانه پیگیری تا با همکاری اداره کل صمت این مشکل را برطرف کند و معادنی که از این جاده‌ها استفاده می‌کنند از محل مسئولیت‌های اجتماعی معادن به بهسازی راه‌ها کمک کنند تا جاده‌ها تعریض و ایمن‌تر شوند.

وی گفت: طی ۲ سال گذشته حدود ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی در این استان احداث و آسفالت شد.

 

*وجود بزرگترین شبکه ارتباطی راه شریانی

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمان اظهارداشت: این استان دارای بزرگترین شبکه ارتباطی راه شریانی و دومین شبکه بزرگراهی در سطح کشور است لذا کرمان به علت وسعت زیاد و عملکرد در راه‌های روستایی، آزادراهی و بزرگراهی بایستی به شکل ویژه‌ای مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

او با بیان اینکه بزرگترین پروژه‌های نگهداری راه‌های کشور را در سطح استان کرمان داریم و این پروژه‌ها سال‌ها معطل مانده بودند که حالا به بهره برداری خواهند رسید، گفت: پروژه شهداد - نهبندان به عنوان یکی از پروژه‌های اصلی و کریدور کشور در دست احداث و بهسازی است.

وی ادامه داد: اصلاح و روکش آسفالت کریدور اصلی کشور یعنی مسیر یزد - انار - سیرجان به سمت بندرعباس یکی از اولویت‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان است.

 

*ساخت حدود ۲۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی

او اعلام کرد: ساخت حدود ۲۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی در دستور کار قرار دارد که با پیگیری‌های این اداره کل به بهره برداری خواهند رسید؛ در این خصوص با توجه به اینکه این استان دارای جاده‌های طولانی و کویری است و افراد با رانندگی‌های طولانی در جاده یکنواخت و بیابانی دچار خستگی بیشتری می‌شوند، نیاز به استراحت و تجدید قوای بیشتری دارند.

وی در ادامه به طولانی بودن و گستردگی طول راه‌ها اشاره کرد و افزود: تمامی جاده‌های استان کرمان در حال نگهداری هستند و بایستی شبکه گسترده راه‌های بسیار ذی‌قیمت استان را حفظ کنیم، زیرا این حوزه در بحث اقتصاد استان بسیار حائز اهمیت است.

عبداللهی گفت: یکی از بهترین پروژه‌هایی که برای شبکه راه‌ها در سطح استان کرمان تعریف شده، جاده سیرجان - بندرعباس، سیرجان - شهربابک، شهربابک - انار و در نهایت به یزد است که کریدور کالای استان محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • افزایش ۶۷ درصدی شناسایی انشعاب غیرمجاز آب در گیلان
  • ضرورت انسجام جهان اسلام برای مقابله مؤثر با هر گونه اجحاف به کشورهای اسلامی
  • رشد ۹۱ درصدی صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران به ارمنستان
  • اصلاح و بازسازی ۱۷۰۵ متر از شبکه جمع آوری فاضلاب شهر جوانرود
  • طرح مولدسازی برای دستگاه های اجرایی گیلان لازم الاجراست
  • لزوم تحقق مسئولیت اجتماعی معادن در خصوص بهسازی جاده‌ها
  • اختصاص ۱۱۰۰ میلیارد تومان به اجرای طرح‌های زیربنایی استان یزد
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • پروژه‌های نیمه تمام گیلان تعیین تکلیف شود