Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: زمینه تحصیل دانش آموزان پناهنده در استان کرمان فراهم است و هیچ مانعی برای تحصیل فرزندان پناهندگان افغانستانی در استان وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ احمد اسکندری نسب در دیدار با نمایندگان اداری کمیسیون اروپا (اکو)  و حمید شمس الدینی دهنوئی مدیرکل امور اتباع خارجی استانداری کرمان با بیان این که بالغ بر ۳۴ هزار دانش‌آموز پناهنده افغانستانی در استان کرمان در حال تحصیل هستند، افزود: هیچ مانعی برای تحصیل فرزندان پناهندگان افغانستانی در استان کرمان وجود ندارد و زمینه تحصیل دانش‌آموزان پناهنده در استان فراهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با بررسی‌های انجام شده هزینه تحصیل هر دانش آموز پناهنده برای دولت جمهوری اسلامی ایران بیش از ۶۰۰ دلار است، گفت: شهرستان رفسنجان با داشتن ۷۲۳۰ دانش آموز پناهنده افغانستانی در استان، دارای بیشترین دانش آموز پناهنده افغانستانی است.

اسکندری نسب با اشاره به اینکه آموزش و پرورش ناحیه یک کرمان با داشتن ۴۸۳۰ دانش آموز پناهنده افغانستانی و ناحیه دو کرمان با داشتن ۶۰۳۷ دانش آموز افغانستانی، مناطقی هستند که بیشترین آمار دانش آموزی اتباع خارجی را دارند، بیان داشت: شهرستان های سیرجان و زرند نیز دارای آمار قابل توجهی از دانش آموزان اتباع بیگانه هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه از طرف سازمان های جهانی ریالی بابت هزینه تحصیل این دانش آموزان پرداخت نمی شود، خاطر نشان کرد: در استان کرمان قریب به ۱۲۰۰ معلم امر تعلیم و تربیت دانش آموزان اتباع خارجه را بر عهده دارند.

وی با بیان اینکه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و با وجود تمام محدودیت ها، مشکلات مالی و نیروی انسانی بحث تعلیم و تربیت دانش آموزان اتباع خارجی را در اولویت قرار داده ایم تا این دانش‌آموزان نیز همچون دانش آموزان ایرانی بتوانند درس بخوانند، گفت: در استان کرمان از ۱۲۰۰ کلاسی که به دانش آموزان اتباع خارجی اختصاص داده شده است، کمتر از ۱۰۰ کلاس در قالب هشت مدرسه توسط سازمان‌های بین‌المللی ساخته و تجهیز شده است.

اسکندری نسب با بیان اینکه انتظار داریم سازمان های جهانی در زمینه تجهیزات مورد نیاز اعم از سخت افزاری و نرم افزاری به کمک آموزش و پرورش ایران بیایند، اظهار کرد: اگر امکانات مورد نیاز باشد علاقه و انگیزه دانش‌آموزان هم برای تحصیل بیشتر می‌شود، و ما امروزه بیشترین آمار ترک تحصیل و تکرار پایه را در دانش آموزان اتباع خارجه در استان داریم.

وی با اشاره به اینکه معادل ۱۰ درصد جمعیت استان کرمان را اتباع افغانستانی تشکیل می‌دهند و در این زمینه ۵ درصد جمعیت دانش آموزی استان کرمان نیز دانش‌آموزان افغانستانی تشکیل داده‌اند، خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جاری در استان کرمان بیش از ۳ هزار نوآموزان پیش دبستانی اتباع خارجی از سن ۵ سالگی آموزش‌های لازم قبل از دوره ابتدایی را آموختند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان این که در تابستان سال جاری بیش از ۱۳۰ کلاس درس اتباع خارجی بهسازی و رنگ‌آمیزی شد، اظهار کرد: آموزش والدین دانش آموزان اتباع خارجه در استان در دستور کار معاونت سوادآموزی آموزش و پرورش استان قرار گرفت است که از سال ۹۶ تاکنون بیش از ۶۰۰۰ نفر از والدین دانش آموزان اتباع خارجه تحت آموزش سوادآموزی قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه آماده ارائه راهکارهای بهتر سازمان های جهانی و بین المللی برای ادامه تحصیل دانش آموزان اتباع در کشور جمهوری اسلامی ایران هستیم، افزود: دانش آموزان اتباع خارجی که در حین تحصیل، ترک تحصیل می‌کنند به سمت کودکان کار می روند و بیشترین معضلات و آسیب‌های اجتماعی را برای جامعه امروزی به بار می آورند.

 اسکندری نسب بیان داشت: دولت جمهوری اسلامی ایران با رویکرد انسان دوستانه خود با وجود تمام کمبودها و در شرایط کنونی اقتصادی، زمینه تحصیل دانش آموزان اتباع خارجی و به خصوص دانش آموزان پناهنده افغانستانی را در کنار دانش‌آموزان ایرانی فراهم کرده است.

برپایه این گزارش احمد اسکندری نسب مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، حمید شمس الدینی دهنوئی مدیرکل امور اتباع خارجی استانداری کرمان با آلیشیا کورسینی مسئول میز ایران و پاکستان،‌ کرولاین‌ بیریچ نماینده اداره کل کمیسیون اروپا و الیویه ونده کاستیل رئیس کشوری سازمان امور پناهندگی نروژی دیدار و گفتگو کردند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استان استان کرمان پناهندگان دانش آموزان کمیسیون اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۸۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، صالح بهرام پور گفت: والدین سفارش کتب درسی فرزندان خود را در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند و نشانی my.Gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir و یا سامانه irtextbook.ir ثبت کنند.

وی خاطرنشان کرد: دانش آموزان پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، هشتم و نهم دوره متوسطه اول، یازدهم و دوازدهم دوره متوسطه دوم و پایه‌های تحصیلی استثنایی نیز در مقاطع مختلف از امروز می‌توانند سفارس کتب درسی خود را ثبت کنند.

دیگر خبرها

  • مقدمات فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در کرمان
  • بازدید معاون مدیر منطقه ای برنامه جهانی غذا از یزد
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • توزیع کتب درسی براساس محل تحصیل دانش آموزان
  • برپایی نمایشگاه دانش آموزان فنی و حرفه‌ای و کارودانش کیش
  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • ممنوعیت بکارگیری اتباع افغانستانی و پاکستانی در کردستان
  • ممنوعیت بکارگیری اتباع افغانستانی و پاکستانی در استان کردستان