Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب گفت: «توسعه کمی و کیفی دانشگاه‌های کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نشانه اشتیاق علم‌آموزی و فرصت‌شناسی جوانان است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سوادکوه، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو و نوزدهمین یادواره شهدای دانشجو، مدافع حرم شهرستان سوادکوه و سوادکوه‌ شمالی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه برگزار شد با بیان اینکه فرصت‌ها به سرعت در حال گذر است، اظهار کرد: «فرصت‌های ارزشمندی که در اختیار همگان است به‌خصوص فرصت جوانی را باید مغتنم شمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با اشاره به کمبود امکانات و فرصت‌ها در سال‌های پیش از انقلاب اسلامی برای کسب علم و دانش در دانشگاه‌ها اضافه کرد: «توسعه کمی و کیفی دانشگاه‌ها در کشور و استان مازندران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نشانه  اشتیاق علم‌آموزی و فرصت‌شناسی جوانان است.»

عروج شهدا استفاده‌ بهینه آنان از فرصت‌ها بود

عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب، پیشرفت و ارتقای بسیاری از علما، فضلا و دانشمندان در سال‌های قبل را به‌واسطه ترغیب خانواده‌ها و علاقه‌‌مندی افراد دانست و افزود: «حال آنکه امروزه امکانات گسترده‌ ایجاد شده فعلی در نظام اسلامی، شرایط و فرصت را برای تحصیل و استفاده همگان فراهم کرد.»

سلیمانی با بیان اینکه عروج شهدا نوعی استفاده‌ بهینه آنان از فرصت‌ها بود، تأکید کرد: «بسیاری از مسئولان در عرصه‌های شغلی ماندند، اما شهید چمران‌ها با حضور جوانمردانه‌ و ایستادگی در مقابل گسترده‌ترین امکانات دشمن افتخارآفرینی و فرصت‌سازی کردند.»

وی افزود: «اهتمام به تحصیل و تهجد در دانش آیت‌الله طباطبایی‌ها و پروفسور حسابی‌ها ستودنی بوده و باید قدر علما و دانشمندان به‌ویژه شهدای عرصه مقاومت را دانست.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: مجمع جهانی تقریب مذاهب توسعه کمی و کیفی علم آموزی شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۸۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت داغ 316 تیم در هجدهمین رویداد بین‌المللی ربوکاپ / روبات‌ها کاربردی می‌شوند

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ دکتر مرتضی موسی‌خانی، رئیس کمیته ملی ربوکاپ ایران، در مورد هدفگذاری ربوکاپ امسال گفت: هدفگذاری امسال ما همانند سال‌های گذشته ترویج علم و دانش است، اما تغییراتی در تعداد لیگ‌های امسال ایجاد کرده‌ایم. به طور مثال، یک لیگ جدید تحت عنوان لیگ دمو یا لیگ آزاد به این رقابت اضافه شده است. هدف از برگزاری این لیگ حمایت از خلاقیت و ایده‌های جدید است و برای رونق گرفتن آن از اعضای فدراسیون اختراعات و ابتکارات دعوت کردیم. حدود 44 تیم دانش‌آموزی در این لیگ ثبت‌نام کرده‌اند.

وی افزود: به غیر از این، لیگ خودروهای خودران هم امسال به این مجموعه اضافه شده است که اهمیت این موضوع را در جهان نشان می‌دهد. در واقع، درصدد این هستیم که در کنار ربوکاپ، لیگ‌های کاربردی را داشته باشیم که علاوه بر توسعه و ترویج دانش‌آموزی هوش مصنوعی، یک سری مجموعه تخصصی و کاربردی مانند خودروهای خودران را هم اضافه کنیم.

موسی‌خانی در مورد لیگ کاربردی گفت: منظور از لیگ کاربردی، دستگاه‌های کاربردی مانند خودروهای خودران که مبحث آن توسعه نرم‌افزار و هوش مصنوعی است. این بخش در سال‌های گذشته هم بوده، اما امسال توسعه پیدا کرده است؛ به طوری که 42 تیم در این لیگ ثبت‌نام کرده‌اند. در واقع هدف ما از اضافه کردن این لیگ، کاربردی کردن نتیجه کار دانش‌آموزان و دانشجویان برای صنعت است تا به موضوع ارتباط با صنعت هم بپردازیم.

وی در مورد تعداد تیم‌هایی که در ربوکاپ امسال شرکت کرده‌اند گفت حدود 400 تیم در این رقابت ثبت‌نام کردند که بعد از بررسی‌های اولیه 316 تای آنها به مسابقات راه پیدا کردند.

به طور کلی 15 لیگ در 2 بخش دانش‌آموزی و دانشجویی در ربوکاپ امسال وجود دارد. از لیگ‌های بخش دانش‌آموزی می‌توان به لیگ‌های دمو، فوتبالیست، امدادگر، شبیه‌ساز دوبعدی فوتبال در بخش استارتر اشاره کرد. لیگ دیگری در این بخش به نام «این سایتو» یا RMRC (Rapidly Manufactured Robot Challenge) وجود دارد که مربوط به روبات‌هایی است که سریع ساخته می‌شوند. این لیگ در واقع ابتکار ایران است و بعد از ایران چند سالی است در کشورهای دیگر نیز برگزار می‌شود. در این لیگ که 44 تیم شرکت کرده اند، دانش‌آموزان بدون پیش‌فرض قبلی باید در محل یک روبات جدید بسازند.

در بخش دانشجویی هم می‌توان به لیگ‌های دوبعدی فوتبال، دمو، روبات‌های پرنده، خودروی خودران و روبات‌های صنعتی اشاره کرد که هر دوی این بخش‌ها خود به زیرشاخه‌های دیگری تقسیم می‌شوند.

به طور کلی 70 تیم در بخش دانشجویی و بقیه در بخش دانش‌آموزی در این رقابت شرکت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: آغاز به کار هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران

موسی‌خانی در مورد شرایطی که ربوکاپ برای ایجاد ارتباط با صنعت ایجاد می‌کند، گفت: این رقابت فرصتی است برای صاحبان صنعت که با اساتید و دانشجویان که در حوزه‌های روباتیک و هوش مصنوعی کار می‌کنند، آشنا شوند و با کمک آنها کارهای صنعتی خود را توسعه دهند. از آنجا که صنعت به سمت نسل چهارم یعنی مبتنی بر هوش مصنوعی پیش می‌رود، بحث اتوماسیون و مکانیزاسیون بسیار حائز اهمیت است، صاحبان صنعت در این فضا می‌توانند با توجه به سلیقه و هدف شرکت خود از این فرصت استفاده کنند.

انتهای پیام/

نسترن صائبی صفت کد خبر: 1227463 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • افتخار آفرینی نیرو‌های مسلح در عملیات«وعده صادق» را به جوانان شرح دهیم
  • نگاهی به قاب‌های ماندگار ارتش و مردم در سال 57 + عکس ها
  • قاسمی: سند تحول دانشگاه آزاد سکوی جهش از دانایی به توانایی است
  • توسعه کمی و کیفی خدمات آزمایشگاهی در فارس
  • رقابت داغ 316 تیم در هجدهمین رویداد بین‌المللی ربوکاپ / روبات‌ها کاربردی می‌شوند
  • اعلام مخالفت شورای اسلامی شهر نیشابور با تغییر کاربری اراضی مجموعه ورزشی انقلاب
  • توسعه سطح کاشت گیاهان دارویی با توزیع ۷هزار نهال گل محمدی در سوادکوه
  • بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست کیفی‌سازی می‌شوند
  • امضای تفاهم‌نامه مشترک صداوسیما و دانشگاه آزاد همدان