Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@02:14:44 GMT

۴۷۰۰ شرکت دانش بنیان مورد حمایت قرار گرفته‌اند

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۳۹۲۰۶

۴۷۰۰ شرکت دانش بنیان مورد حمایت قرار گرفته‌اند

سید محمد صاحب کار خراسانی در ادامه جلسه علنی امروز- سه شنبه- مجلس شورای اسلامی، توضیحاتی را درباره دستاوردها و مشکلات این شرکت ها به نمایندگان ارائه کرد و گفت:  با توجه به رهنمودهای رهبر انقلاب و تأکیدات ایشان در خصوص توجه به مؤلفه‌های اقتصاد مقاومتی خوشبختانه برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جنبش جدیدی آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقتصاد بدون نفت، رهایی از خام‌فروشی، ایجاد ارزش افزوده بالا، مبارزه با تحریم، مدیریت صنعت و کشاورزی با تکنولوژی نوآورانه، کاهش نرخ بیکاری افراد تحصیلکرده از جمله دستاوردهای حوزه اقتصاد شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآورانه محسوب می شود.

وی اظهار داشت: اجرای قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان موجب شده ۴ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان پس از ارزیابی و تأیید مورد حمایت قرار گیرند. شرکت‌های ایجاد شده تاکنون توانسته‌اند ۹۰ هزار میلیارد تومان درآمد ایجاد کنند، بر این اساس ۳۰۰ هزار نفر نیز از طریق شرکت‌های یاد شده مشغول به کار شده‌اند.

صاحب کار خراسانی افزود: ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان و نوآورانه ارائه شده و صندوق حمایت از این شرکت‌ها همواره از هیچ کمکی دریغ نکرده است. با عنایت رهبر انقلاب و همکاری ستاد کل نیروهای مسلح امروزه گذراندن خدمت مقدس سربازی در شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم شده است، تاکنون ۷ هزار مشاوره برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان صورت گرفته است.

رییس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ۴۷ پارک علم و فناوری و ۲۳۰ مرکز رشد با همکاری وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد در سراسر کشور شکل گرفته است، امروز ۶ هزار استارت‌آپ در حوزه فناوری و ارتباطات برگزار شده است. ۳۴۹ شتاب‌دهنده کسب و کار و مرکز نوآوری در کشور ایجاد شده است، اولین کارخانه نوآوری در تهران راه‌اندازی شده و در آینده نزدیک چندین کارخانه دیگر در مناطقی همچون مشهد، یزد و  دیگر مناطق راه‌اندازی خواهد شد که نیازمند حمایت همه دستگاه‌ها به خصوص قوه مقننه است.

صاحب کار خراسانی ادامه داد: بر اساس ۴ شاخص جهانی نوآوری، ترکیب اقتصادی، سهولت انجام کسب و کار و رقابت‌پذیری باید اذعان کرد محیط کسب و کار نامساعد و قوانین ناکارآمدی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان و نوآورانه شاهد هستیم،  بنابر شاخص نوآوری رتبه ایران  در جایگاه ۶۱ قرار دارد و همچنین رتبه ۸۸ نیز در شاخص ترکیب اقتصادی برای ایران لحاظ شده است.

رییس مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: رتبه ایران در شاخص سهولت انجام کسب و کار بین کشورهای دنیا ۱۲۸ است و همچنین جایگاه ۸۹ بین کشورهای دنیا نیز در حوزه رقابت‌پذیری به ایران تعلق دارد. باید یادآور شد رتبه کشورمان در مؤلفه شروع کسب و کار در جایگاه ۱۴۷ است که جایگاه مناسبی نیست و باید برابر رفع این مهم اقدامات اساسی انجام شود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی استارتاپ شرکت های دانش بنیان حوزه حمل و نقل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی استارتاپ مجلس شورای اسلامی استارتاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۹۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجتبی حکیم‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان در دیدار با احمد حیدری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی (ع) شهرستان تنگستان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج را به‌عنوان نماد عزت و اقتدار جهادگران عرصه پژوهش و علم و فناوری  در ساحت دانشگاه دانست و اظهار کرد: حضور و نقش بسیج اساتید و بسیج دانشجویی در توسعه و پیشبرد برنامه‌های علمی و پژوهشی دانشگاه حائز اهمیت است و می‌تواند با تربیت سرمایه‌های اجتماعی، دانشگاه را دانشگاهی کارآفرین و در تربیت نسل جوان دانشجو در طراز اول، انقلاب بیش‌ازپیش یاری رساند.

وی افزود: سپاه در عرصه‌های مختلف فرهنگی، علمی، سیاسی، امنیتی، اقتصادی خود را اثبات کرده و امروز هر شهری از ظرفیت سپاه در حوزه‌های مختلف بهره برده، پیشرفت‌های خوبی داشته است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان عنوان کرد: امروز کشور با توجه به جنگ ترکیبی دشمن در همه زمینه‌ها نیاز به حضور نخبگان و پژوهشگران دارد که بتواند در زمینه تولید و تجاری‌سازی علم و نیز در زمینه پژوهش ایفای نقش کرده و در این راستا دانشگاهیان به‌عنوان افسران علمی در مقابله با تهاجمات فرهنگی و بی‌اثر کردن تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی می‌توانند با پژوهش‌های علمی و با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان زمینه‌های خودکفایی را فراهم کند.

دانشگاه آزاد اسلامی سنگر تدافعی در برابر جنگ ترکیبی دشمن است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام علی(ع) شهرستان تنگستان نیز از دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان سنگر تدافعی در برابر جنگ ترکیبی دشمن یاد کرد و گفت: دانشگاه محل تولید علم و پرورش نخبگانی است که می‌توانند در ارتقای شاخص‌های فرهنگی و اجتماعی نقشی سازنده و اساسی را ایفا کند.

احمد حیدری اضافه کرد: دانشگاه باید در همه زمینه‌ها و فعالیت‌های علمی مسئله محور باشد و با مشارکت نخبگان دانشگاهی در کارهای تخصصی، مطالعاتی و تحقیقاتی زمینه‌های خودکفایی را در کشور فراهم کرده و نقش دانشگاه را در توسعه و سازندگی کشور بیش‌ازپیش در عرصه داخلی و بین‌المللی نمایان سازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاندار سیستان وبلوچستان برتوسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکیدکرد
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان جوان حمایت می‌کند
  • تلاش برای تکمیل زنجیره ارزش مشتریان به‌دست دانش بنیان‌ها