Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بیست و چهارمین اجلاس کمیته هماهنگی هواشناسی آب شناسی دریای خزر با حضور نمایندگان کشور‌های حاشیه‌ی دریای خزر برگزار شد. تاریخ انتشار: 10:11 - 19 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۵۵۸۲

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، بیست و چهارمین اجلاس کمیته هماهنگی هواشناسی آب شناسی دریای خزر caspcom با حضور نمایندگانی از سازمان زمین شناسی، نیروی دریای ارتش، سپاه پاسداران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین نمایندگانی از کشور‌های حاشیه دریای خزر شامل روسیه، آذربایجان، تاجیکستان و قرقیزستان در مراسم حضور داشتند.

سحر تاج بهش، رئیس سازمان هواشناسی در این نشست گفت: طی چندسال گذشته، شاهد پیشرفت کشور‌های عضو در زمینه توسعه پایش و ارائه خدمات هواشناسی و آب شناسی و فناوری اطلاعات هستیم.

وی با اشاره به اینکه به مدت دو سال ریاست این کمیته به عهده ایران خواهد بود، افزود: تلاش‌های ما برای رسیدن به اهداف کمیته استمرار دارد.

شهیدی رئیس سازمان زمین شناسی در این نشست گفت: از میان ۴۳ مخاطره شناخته شده در دنیا، احتمال وقوع ۳۴ مخاطره در کشور ما وجود دارد بنابراین ایران سومین کشور از لحاظ وجود مخاطرات طبیعی در دنیا است.

شهیدی گفت: با توجه به زلزله خیز بودن موقعیت دریای خزر، احتمال وقوع سونامی پیش بینی می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت استراتژیک دریای خزر گفت: سواحل ایران، بسیار باریک و بلند است و بیش از ۵ میلیون نفر در این سواحل زندگی می‌کنند بنابراین در صورت احتمال وقوع سونامی، ممکن است تلفات زیادی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: تصاویری از صید ماهی در دریای خزر

لاهیجان جان زاده معاون دریایی سازمان حفاظت از محیط زیست در این افتتاحیه گفت: در سال‌های گذشته، تمام برنامه ها، برای بهره برداری اقتصادی از دریای خزر و با رعایت الزامات محیط زیستی تعیین شده بود، اما هنوز برای رسیدن به بسیاری از اهداف توافق نامه، راه زیادی باقی مانده است.

وی افزود: اطلاعات بسیاری درباره پایش منابع آب وارد شده به دریای خزر، مدیریت و کنترل بارش‌ها جمع آوری شده است. اما امیدواریم با ایجاد یک سامانه تبادل اطلاعات، تمامی اطلاعات در بین سازمان‌های داخلی و خارجی امکان برنامه ریزی‌های بهتر ایجاد شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دریای خزر caspcom سونامی محیط زیست دریایی خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی گفت: با توجه به دهه حماسه که از ۲۵ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و تا ۳ خردادماه ادامه پیدا می‌کند.

حسین عباس‌زاده افزود:تاکنون شاهد برگزاری ۳ دوره جایزه ملی داستان حماسی بوده‌ایم که به صورت ملی برگزار شده است و از سال گذشته چهارمین دوره داستان حماسی فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده و در خرداد ماه اختتامیه چهارمین دوره را برگزار می‌کنیم.

وی گفت: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره با محوریت داستان‌های حماسه تاریخی، حماسه بومی و حماسی دینی در دو قالب داستان کوتاه و رمان است که شرکت‌کنندگان آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند.

دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی افزود: پس از انتشار فراخوان چهارمین جایزه ملی داستان حماسی نشست‌هایی تخصصی در سراسر کشور و در استان‌های مختلف تحت عنوان معرفی کلی داستان حماسی، نحوه نگارش و آشنایی شرکت‌کنندگان با این نوع داستان برگزار شد که تقریبا در تمامی استان‌های کشور جلسات تخصصی توسط اساتید با سابقه برگزار شده است.

عباس‌زاده گفت: همچنین کارگاه‌هایی تخصصی در ۱۰ شهرستان خراسان رضوی از جمله شهرستان‌های تربت‌جام، سبزوار، نیشابور، خواف، چناران، تایباد و... برگزار شده است.

وی افزود: در مجموع نزدیک به ۹۹۶ نفر از سراسر کشور و خراسان رضوی در کارگاه‌های آموزشی چهارمین دوره جایزه ملی داستان حماسی شرکت کرده‌اند که در فراخوان اولیه آخرین مهلت ارسال آثار تا اواخر دی ماه سال ۱۴۰۲ اعلام شده بود، اما با توجه به درخواست شرکت‌کنندگان ارسال آثار تا ۱۵ اسفندماه تمدید شد.

دبیر اجرایی چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خصوص تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره گفت: تاکنون ۸۸۹ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که ۱۸۵ اثر در قالب رمان و ۷۰۴ اثر نیز در قالب داستان کوتاه بوده است.

عباس‌زاده گفت: داوری آثار نیز در دو مرحله صورت می‌گیرد که در مرحله اول داوری اواسط اردیبهشت‌ماه انجام می‌شود و مرحله دوم نیز قبل از اختتامیه برگزار می‌شود.

 

 

دیگر خبرها

  • محدودیت‌های پروازی در برخی فرودگاه‌های کشور رفع شد
  • آغاز مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی در اصفهان
  • خبر سازمان هواپیمایی کشور درباره از سرگیری پروازها
  • برگزاری اختتامیه چهارمین جایزه ملی داستان حماسی در خرداد
  • برگزاری بیست و یکمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان در کرمان
  • برگزاری جلسه کمیته هماهنگی مرز در سرخس
  • آرامش در دریای خزر
  • مرحله غیرمتمرکز بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور ۳۱ فروردین ماه برگزار می‌شود
  • سی و پنجمین اجلاس کنگره جهانی انجمن پیانک برگزار می شود
  • ◄ اجلاس اکو همزمان با نمایشگاه ریلی/ نمایشگاه یازدهم کلید خورد