Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصلاح‌طلبان باید در صحنه انتخابات حضور داشته باشند تا اینکه قانون بالاخره حرف اول را در کشور بزند/ تاکید رییس دولت اصلاحات بر حضور حداکثری زنان در انتخابات/ اصلاح طلبان راهی جز حضور در انتخابات ندارند/ می‌توانیم هم در صحنه حاضر باشیم و هم خود را تقویت کنیم

فاطمه راکعی معتقد است اصلاح‌طلبان باید در صحنه انتخابات حضور داشته باشند تا اینکه قانون بالاخره حرف اول را در کشور بزند و احترام به حقوق شهروندی در جامعه عملی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه راکعی، دبیرکل مجمع زنان مسلمان نواندیش و نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی که در یازدهمین دوره انتخابات مجلس اعلام کاندیداتوری کرده است، درباره تصمیمش برای حضور در این انتخابات به خبرآنلاین گفت: «من تا آخرین لحظه تصمیم به ثبت‌نام در انتخابات مجلس را نداشتم اما با اصرار دوستان که حضور ما را لازم ‌دانستند برای ثبت‌نام آمدم. البته با احساس تعهد، مسئولیت زنانه و مادرانه‌ام در انتخابات حاضر شدم چون فکر می‌کردم ما تلاش خود را در سال‌های گذشته انجام داده‌ایم اما متاسفانه برخی از مسایلی که اصلاح طلبان در نظر داشتند را نتوانستیم به آن صورت پیاده کنیم، الان وقت استراحت ماست و باید جوانان بیایند، ما هم تشویق‌شان می‌کنیم.»

او ادامه داد: «به عنوان جمعیت زنان بیانیه هم دادیم و از زنان برای به دلیل اوضاع خطیر کشور برای شرکت در انتخابات دعوت کردیم اما بسیاری حضور خود را موکول به ثبت‌نام من کردند.»

تاکید رییس دولت اصلاحات بر حضور حداکثری زنان در انتخابات

راکعی در پاسخ به اینکه حضورش در انتخابات به دعوت رییس دولت اصلاحات بوده است یا خیر، توضیح داد: «ما به عنوان اعضای کمیسیون زنان بنیاد باران با آقای خاتمی چند ماه پیش جلسه داشتیم و ایشان بسیار بر حضور پررنگ زنان در انتخابات مجلس تاکید کردند، وقتی مسئله ۳۰ درصد هم مطرح شد، گفتند چرا؟ تمام زنانی که سال‌ها تلاش کردند و دارای تخصص هستند بیایند تا کشور از ظرفیت‌شان بهره ببرد و معتقد بودند کف خواسته ما ۳۰ درصد باشد نه سقف آن.»

اصلاح طلبان راهی جز حضور در انتخابات ندارند

این فعال اصلاح طلب درباره حضور کمرنگ اصطلاح طلبان و همچنین زنان در انتخابات مجلس یازدهم، نظر خود را اینطور بیان کرد: «پس از وقایع اخیر احساسات تا حدودی جریحه‌دار شده است و برخی بسیار ناامیدانه به اوضاع و شرایط نگاه می‌کنند. در واقع تلاش‌های اصلاح‌طلبانه را به دلایل مختلف نمی‌گذارند پیش برود و نتیجه بدهد، متاسفانه سوتدبیری هم که از طرف سران سه قوه صورت گرفت بسیار عجیب بود و برای سیاسیون و ملت قابل درک نبود.»

وی تصریح کرد:«به همین دلیل برخی فکر می کنند حضورشان تاثیر مثبتی بر بهبود اوضاع نداشته باشد، من فکر می کنم اصلاحات یک فرآیند مستمر است و در هر شرایطی اصلاح طلبان باید در صحنه باشند و ما باید حرکتی را که از مشروطیت شروع شده و استمرار پیدا کرده است، ادامه دهیم. ما راهی جز قانون و حضور در انتخابات‌های مختلف نداریم تا اینکه قانون بالاخره حرف اول را در کشور بزند و احترام به حقوق شهروندی در جامعه عملی شود. امیدوارم در آخرین ساعات ثبت نام افرادی که تردید دارند، تصمیم به حضور در انتخابات بگیرند.»

راکعی درباره ایده کناره‌گیری اصلاح طلبان از صحنه سیاسی کشور برای تقویت و بازسازی این جریان سیاسی، نظر خود را اینچنین بیان کرد: «من فکر می‌کنم تقویت اصلاح طلبان از کانال فعالیت‌های جبهه‌ای و فراحزبی در قالب شورای هماهنگی اصلاح طلبان و شورای عالی اصلاح طلبان شکل گرفته است، چون با خرد جمعی کار می‌کنند و اوضاع کشور را از جنبه‌های مختلف تحلیل کرده و برای موضع گیری‌ها تصمیم گیری می‌کنند.»

می‌توانیم هم در صحنه حاضر باشیم و هم خود را تقویت کنیم

او ادامه داد: «به نظرم نیازی برای کنار کشیدن نیست بلکه می‌توان هم در صحنه حضور داشته و هم به تقویت خود پرداخت. اصلاح طلبان تعداد عظیمی از مردم را تشکیل می‌دهند و اینطور نیست که اگر تعدادی از آنان به مجلس بروند اصلاحات نتواند به روند اصولی خود ادامه دهد، بسیاری ترجیح می‌دهند ایدئولوگ باشند، تحلیل کنند و بنویسند که از قبل بوده و هستند و در مجلس و شوراها هم نبوده‌اند و کار خود را انجام می‌دهند، در مقابل عده‌ای از این افراد می‌خواهند در زمینه قانون گذاری فعالیت کنند که به نظرم این دو مقوله تباینی باهم ندارد.»

بنایی برای ائتلاف نداریم / اقلیت قوی و با شهامت بهتر از اکثریت ائتلافی است

دبیرکل مجمع زنان مسلمان نواندیش گفت: «ما قدم به قدم پیش می‌آییم و احساس وظیفه را برای ثبت نام داشته‌ایم، حال آنچه پیش می‌آید مشخص می‌کند چه تصمیماتی برای انتخابات خواهیم گرفت، بنای ما بر حضور در هر شرایطی است. متاسفانه چون دولت نتوانست به توقعات پاسخ دهد، ما به این نتیجه رسیدیم که با شخصیت اصلاح طلبانه خود به صورت کامل و روشن به انتخابات بیاییم و ائتلاف نکنیم تا مسئول کامل سخنان، موضع‌گیری و برنامه‌های خود در مجلس باشیم.»

او ادامه داد: «من فکر می‌کنم اقلیت قوی که بر مواضع خود می ایستد، با شهامت حرف می‌زند، به روش‌های اصلاح طلبانه مقید است و ... خیلی بهتر از اکثریتی است که به نام اصلاح طلبان یا لیست ائتلافی به مجلس بیایند و کاری کنند که ما درباره عملکردشان به مردم پاسخگو باشیم.»

عارف اهل برخوردهای تند و رادیکالی نیست

راکعی همچنین درباره انصراف عارف از حضور در انتخابات بیان کرد: «من فکر می کنم آقای عارف هم از مسایلی که در فراکسیون امید پیش آمد ناراضی هستند، ایشان به هر حال شخصیت اخلاقی و آکادمیک دارند که اهل برخوردهای تند و رادیکال نیستند، افرادی مشکل اصلی را در این فراکسیون ایجاد کردند که با نام اصلاح طلب روش‌های غیراصلاح طلبانه را در پیش گرفتند. من فکر می کنم ایشان از قبل برای حضور نداشتن در انتخابات مجلس تصمیم خود را گرفته بودند اما علت آن را بیان نکردند.»

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۹۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استارت انتخاباتی حجاریان!

اصلاح طلبان ساختاری در تلاش برای شکل دهی به یک جبهه بر اساس «سطح زندگی» و «سبک زندگی» می باشند.

سرویس سیاست مشرق- بررسی توئیت اخیر سعید حجاریان نشان می دهد اصلاح طلبان ساختاری و رادیکال در حال برنامه ریزی برای انتخابات ۱۴۰۴ در بستری از پروژه های سیاسی می باشند.

حجاریان طی توئیتی نوشت: دولت سیزدهم و تفکر حاکم بر آن چماقی بود به بار شیشه مملکت؛ مسئله نرخ بنزین، «نور» حجاب و دیگر طرح ها و اقدام های در پیش هم ضربات مهلک تری هستند. تداوم این تفکر در دولت چهاردهم آخرین چماق است بر بار شیشه و دیگر چیزی باقی نخواهد ماند.

بررسی این توئیت اما نشان می دهد که؛

الف- اصلاح طلبان ساختاری در تلاش برای شکل دهی به یک جبهه بر اساس «سطح زندگی» و «سبک زندگی» می باشند. ادعای افزایش نرخ بنزین عملا علی رغم تکذیب های مکرر آن توسط مسئولین به معنای تلاش برای تولید هراس در دهک های مختلف جامعه و به منظور تحریک جامعه اعتراضی بوده و برجسته سازی مساله طرح نور نیز در چارچوب کانونی سازی مساله آزادی های سیاسی- فرهنگی و تلاش برای بازنمایی ایجاد محدودیت ها معنا می یابد.

ب- اصلاح طلبان ساختاری در تلاش برای القای عدم دستاورد دولت سیزدهم و بدون اشاره به دستاوردهای آن، آنهم پس از میراث و آوار به یادگار مانده از دولت مورد ائتلاف اصلاح طلبان می کوشند تا از یک دوره ای شدن دولت رئیسی سخن به میان بیاورند.

به موازات این توئیت سعید حجاریان اما باید اشاره داشت که آنان طی هفته ها و ماه های گذشته کنش های انتخاباتی خود را آغاز کرده و تولید مساله در برابر دولت و نیز تلاش برای بازنمایی مبتنی بر نزاع در جبهه اصولگرایی را دنبال نمایند.

دیگر خبرها

  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • آیا «دخل و تصرف در مشاعات ساختمان» جایز است؟
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • تأثیرگذاری فراکسیون اقلیت خیلی سخت است
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید