Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان رضوی شهردار منطقه ثامن گفت: در آسیب‌شناسی منطقه ثامن، ۲۶ پروژه که مشکلاتی با شورا داشتند، بررسی و با همکاری شورای اسلامی شهر مشهد و هیأت‌مدیره بازآفرینی شهری و شرکت عمران و بازسازی منطقه ثامن مصوبات لازم را دریافت کرده است.

به گزارش قدس آنلاین، سیدمصطفی نعمتی شهردار منطقه ثامن، در خصوص اولین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری گفت: فرصت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید در قالب حل مشکل سرمایه‌گذاران در منطقه ثامن فراهم شده و بهره‌برداری از ۴۰۰ پروژه سرمایه‌گذاری تعریف شده و در دست اجراست  که در این پروژه‌ها، ۱۵۰ هزار تخت اقامتی به ظرفیت بافت پیرامون حرم مطهر افزوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه «پروژه‌های مسکونی متعددی نیز در اطراف حرم مطهر در حال اجراست»، گفت: با بهره‌برداری از این ۱۲ هزار واحد مسکونی، جمعیت ۵۲ هزار نفری یعنی معادل جمعیت قبلی منطقه سابق در آن‌ها ساکن می‌شوند.

نعمتی گفت: طرح بهسازی بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر شامل زیرساخت‌ها و پروژه‌ها، ۵۲ درصد پیشرفت فیزیکی و از نظر زیرساخت‌ها تنها ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

شهردار منطقه ثامن با بیان اینکه «این نمایشگاه، محرک‌های توسعه را برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در اطراف حرم مطهر امام رضا (ع) در بخش واحدهای اقامتی و تجاری ایجاد می‌کند»، افزود: نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری نقطه ارتباطی بین مدیریت شهری و  علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در شهر امام رضا(ع) است.

نعمتی خاطرنشان کرد: ارتباط با سرمایه‌گذارانی که در این نمایشگاه هستند و بیان نقطه‌نظرات مختلف آن‌ها باعث می‌شود تا مسیری که برای سرمایه‌گذاری در منطقه ثامن در نظر گرفته شده، خطای کمتری داشته باشد.

شهردار منطقه ثامن، حجم سرمایه‌گذاری منطقه ثامن را ۱۰ هزار میلیارد تومان بیان کرد و گفت: این حجم از سرمایه‌گذاری برای زیرساخت‌ها تا کنون هزینه شده که به معنای ارزش اقتصادی سرمایه‌گذاری نیست، بلکه به‌عنوان محرک توسعه با حضور بخش خصوصی است تا برای واحدهای اقامتی و تجاری منطقه ثامن سرمایه‌گذاری کنند.

وی خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته، پیشرفت فیزیکی زیرساخت‌های طرح به صورت میانگین در هر سال ۵.۶ درصد بوده است، اما این رقم در ۱۰ سال قبل از آن، به‌ازای هر سال به طور میانگین تنها یک‌وسه دهم درصد بوده است.

هم‌صدایی و وحدت در استان برای بازسازی بافت پیرامون حرم مطهر وجود دارد

رئیس کمیسیون عمران و شورای اسلامی شهر مشهد گفت: هم‌صدایی و وحدت برای بازسازی بافت پیرامون حرم مطهر بین سازمان‌های متولی وجود دارد.

محمدهادی مهدی‌نیا، عضو شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص اهمیت نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری افزود: با پرداختن به سرمایه‌گذاری بخش مسکن و مستغلاتی که به نوعی جاذب میزان گردشگری مذهبی را در شهر مشهد هستند، می‌توان سرمایه‌گذاری پیرامون حرم مطهر را افزایش داد و به نظر می‌رسد که در سطح استان، وحدت و هم‌صدایی بین مدیریت شهری و استانداری و آستان قدس رضوی وجود دارد.

مهدی‌نیا افزود: اختلاف نظری که بین وزارتخانه راه و شهرسازی و مسئولان استانی و شهری در رابطه با بافت پیرامونی حرم مطهر وجود داشته، بر سر طرح پیشنهادی راه و شهرسازی نیست، بلکه بر سر نوع تحقق‌یافتن آن است و تحقق‌یافتن طرح جامع در بافت پیرامونی حرم مطهر بخشی از این پازل است و ارزش‌های مورد تاکید بخشی از این موضوع است.

وی با بیان اینکه «مدیریت شهری در مواجهه با این موضوع، شهرسازی مشارکتی را با تعامل و تعادل در نظر دارد»، افزود: با این تعامل و مدیریت شهری مشارکتی، دغدغه سرمایه‌گذاران حل‌وفصل می‌شود و با مشارکت‌دادن سرمایه‌گذاران در مدیریت شهری می‌توان به بازی برد-برد دست یافت که این امر با رویکرد عمران استانداری و وزارت راه و شهرسازی میسر می‌شود.

رویکرد مدیریت شهری در طرح بازآفرینی شهری فراتر از زایر و زیارت است

احمد نوروزی، عضو شورای شهر مشهد نیز درباره فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اقتصاد شهری مشهد افزود: شهر مشهد با سه میلیون و ۲۰۰ نفر جمعیت و ۳۰ میلیون زائر در سال، از شهرهای با پتانسیل بالا برای سرمایه‌گذاری است و به همین منظور در مجتمع‌های تجاری و مسکونی، اقدامات جدیدی توسط مجموعه مدیریت شهری مشهد در دوره جدید انجام شده، لیکن این رویکرد مدیریت شهری، فراتر از مبحث زائر و زیارت است.

نوروزی با بیان اینکه «سرمایه‌گذاری باید طوری باشد که برای اوقات زائر برنامه‌ریزی شود»، افزود: زائرین غیر از وقت نمازهای یومیه و برنامه‌های مناسبتی که در حرم مطهر هستند، حدود ۲۳ ساعت وقت فراغت دارند که می‌توان با برنامه‌ریزی مناسب و سرمایه‌گذاری برای اوقات فراغت زائران خدمات خوبی ارائه داد.

وی گفت: در بحث حقوق مکتسبه شهروندان و سرمایه‌گذاران بافت پیرامون حرم مطهر رضوی که شورای اسلامی دوره پنجم از ابتدای ورودش با آن مواجه شد، با تصویب مقرراتی در راستای حفظ منافع و احقاق حقوق آن‌ها، اشتیاق بیشتری برای جذب سرمایه‌گذاران حمایت کند.

عضو شورای شهر مشهد با بیان اینکه «در طرح‌های بازآفرینی تلاش کردیم جمعیت این منطقه حفظ شود»، خاطرنشان کرد: در پروژه‌های بازآفرینی و با حضور گروه‌های تسهیل‌گر، سرمایه‌گذاری‌های جدیدی برای منطقه تعریف شد و با توجه به اینکه ضمن تعامل با جمعیت منطقه، و با هدف حفظ میراث فرهنگی شهر و ساختمان‌های تاریخی، زمینه بازسازی مجموعه فراهم، میراث فرهنگی شهر مشهد حفظ و در این راستا با تغییر سیاست تراز صفر، هزار  و۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت با سهم ۵٠ درصدی دولت و ۵٠ درصد شهرداری برای سال جاری تصویب شده است.

نوروزی با بیان اینکه «بافت پیرامونی حرم مطهر امام رضا(ع) متعلق به همه ایرانیان است»، گفت: همه علاقمندان به امام هشتم می‌توانند در این مجموعه سرمایه‌گذاری حضور داشته باشند تا فضای ارائه خدمت به زائران علی بن موسی الرضا(ع) فراهم شود و در این مجموعه‌های سرمایه‌گذاری هم جمعیت منطقه که سال‌هاست در آن زندگی می‌کنند و هم برای زائران علاقه‌مند، فرصت سرمایه‌گذاری فراهم شده است.

وی با اعلام این مطلب که شورای شهر مشهد، مصوباتی را برای رونق بخشی اقتصادی در شهر و به ویژه هسته مرکزی و بافت پیرامون حرم مطهر دارد، گفت: این نمایشگاه فرصت خوبی برای پیوند بین مجموعه‌های سرمایه‌گذار و تامین‌کنندگان سرمایه فراهم می‌کند و فرصت خوبی برای برقراری و گسترش این تعاملات است.

بتول گندمی، دیگر عضو شورای شهر مشهد گفت: احیای خانه‌های تاریخی منطقه ثامن با جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی امکان‌پذیر است.

وی افزود: سرمایه‌گذاری در منطقه ثامن به‌واسطه اینکه بیشتر اوقات زائران در این منطقه می‌گذرد، باید احیا شود تا شاهد چرخش مثبت اقتصادی در مشهد باشیم و قطعا باید این فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایجاد شود تا ماندگاری زائر در مشهد از سه روز (بر اساس آمارهای فعلی) به ۱۰ روز افزایش پیدا کند که این ماندگاری ضمن افزایش ضریب اشتغال به رونق اقتصادی در منطقه کمک می‌کند.

گندمی درباره برگزاری نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری افزود: در شرایط سخت اقتصادی و با توجه به اتفاقات پیش‌آمده، برگزاری این نمایشگاه حرکت خوب و اقدام ارزشمندی است.

وی تصریح کرد: وضعیت سرمایه گذاری در شهر مشهد، برخلاف وضعیت کلان کشور، وضعیت خوبی است.

عضو شورای شهر مشهد افزود: در اوایل سال ۹۷ پرونده عظیم بدهی‌ها در حوزه درآمدی بسته شد و در پایان سال گذشته، ظرفیت‌های اقتصادی شهر مشهد با سرمایه‌گذاری‌ها و مطالعات عمیق‌تر و تهیه بسته‌ها و کتاب‌های سرمایه‌گذاری برای هر پروژه فعال‌تر شد و خوشبختانه فعالیت‌های رو به افزایشی را در بخش سرمایه‌گذاری شهر مشهد شاهد هستیم و برگزاری این نمایشگاه، سرعت سرمایه‌گذاری را بیشتر می‌کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز اطراف حرم شهردار منطقه ثامن سرمایه گذاری واحد مسکونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۲ هزار اخطاریه ایمنی ساخت و ساز در برخوردارترین منطقه مشهد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر منطقه یک شهرداری مشهد گفت: نظارت بر ساخت و سازها در محدوده و حریم شهرها از وظایف اصلی و بسیار مهم شهرداری ها به منظور صیانت از حقوق شهر و شهروندان و زمینه ساز حفظ کیفیت و استاندارسازی در توسعه شهرها است.

حسین عبدالله زاده افزود: ۵۷۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در این منطقه در راستای کنترل و نظارت بر ساخت و ساز ها در سال گذشته مهر و موم شد. و از این تعداد ۲۵۴ مورد فک پلمب و ۵۱ مورد با پیگیری مالکان و رفع نواقص و کاستی ها منجر به رفع پلمب شده است.

وی ادامه داد: در این راستا پارسال تعداد ۸۸۸ مورد اخطاریه توقف عملیات عمرانی و ساختمانی برای واحدهای دارای ساخت و ساز غیر اصولی و ناایمن صادر شد و بیش از ۲ هزار اخطاریه ایمنی و پیگیری برای موارد متخلف ساختمانی صادر شده است .

عبدالله زاده افزود: همچنین هفت مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز بنا، منجر به اجرای برش اسکلت توسط شهرداری منطقه شد که این عملیات نیز در مساحتی بالغ بر ۶۶۰ مترمربع اجرا شده است.

وی ادامه داد: همچنین سال گذشته با پیگیری مهندسان اداره نظارت بر ساخت و سازهای منطقه مبنی بر اجرای آرای قضایی صادره، ۴۱ مورد اجرای رای قلع کمیسیون ماده 100 توسط خود مالکان انجام شد.

منطقه یک شهرداری مشهد با هزار و ۵۰۵ هکتار وسعت به لحاظ مرکزیت شهری از نظر تجاری ،‌اداری ،‌جمعیت و ترافیک بیش از اندازه ای را در خود جای داده ،این شهرداری در سال ۱۳۶۳تآسیس گردیده است.

این منطقه محل تمرکز عمده فعالیت های مرکز شهری شامل بانک هاو ادارات دولتی، دفاتر روزنامه ها و انتشارات، بیمارستان ها مراکز پژوهش، فروشگاه های بزرگ است و در ساختار شهری جایگاه خاصی دارد. جمعیت این منطقه طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود ۱۶۷ هزار نفر است.

این منطقه از شمال به میدان استقلال، بلوارفردوسی، میدان فردوسی، بلوار سپهبد قرنی، خیابان توحید ، میدان شهدا، از شرق به خیابان دانشگاه، میدان دکتر شریعتی، خیابان کوهسنگی، از جنوب به بلوار شهید محمد منتظری، میدان فلسطین، بلوار ملک آباد، میدان آزادی و از غرب به میدان آزادی، بزرگراه آزادی، میدان استقلال متصل است.

 
 

دیگر خبرها

  • مشهد تابستان سختی را پیش رو دارد، کمبود ۶ هزار لیتر بر ثانیه آب
  • صدور ۲ هزار اخطاریه ایمنی ساخت و ساز در برخوردارترین منطقه مشهد
  • کیفیت هوای ۶ منطقه مشهد «پاک» است
  • هوای ۶ منطقه مشهد در وضعیت پاک است
  • سرمایه‌گذاری‌های قانونی در حوزه استخراج رمز دارایی حمایت می‌شوند
  • سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری و زیارت اهمیت زیادی دارد
  • حمایت از سرمایه‎ گذاری‌های قانونی در حوزه استخراج رمزدارایی
  • کیفیت هوای پنج منطقه مشهد پاک است
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • مراسم تشییع پدر شهیدان دهنوی در مشهد برگزار شد