Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت خواستار مشارکت و همکاری گسترده این سازمان و فعالان حوزه اچ‌اس‌یی شرکت ملی نفت ایران شد.

به گزارش خبرنگار شانا، حبیب‌الله سمیع صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۹ آذرماه) در دومین روز از ششمین گردهمایی مدیران اچ‌اس‌یی شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: تامین و حفظ سلامتی کارکنان شرکت نفت، به‌ویژه کارکنان بخش‌های عملیاتی از جمله اهداف مشترک میان سازمان بهداشت و درمان و اچ‌اس‌یی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه وظایف سازمان بهداشت و درمان با اچ‌اس‌یی به دو بخش عمده تقسیم می‌شود، افزود: فعالیت‌ها و برنامه‌های پیشگیرانه و همچنین فعالیت مشترک در مواجهه با حوادث و مسائل احتمالی در حوزه نفت از جمله وظایف مشترک این دو سازمان به شمار می‌آید که در سال‌های اخیر گسترش یافته است.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت تصریح کرد: به هر میزان هماهنگ‌تر باشیم، کارکنان سالم‌تر و در شرایط بهتری فعالیت خواهند کرد.

سمیع اظهار کرد: همان‌گونه‌ که در سطوح مدیریت ارشد و کلان شرکت ملی نفت با سازمان بهداشت هماهنگی و ارتباط برقرار است، در سطوح عملیاتی نیز تعامل بیشتر شده تا بتوان نتایج قابل قبولی به‌دست آورد.

ضرورت راه‌اندازی اورژانس پیش‌بیمارستانی در مناطق عملیاتی

این مقام مسئول با بیان اینکه تقاضای صنعت نفت از سازمان برای ارائه خدمات درمانی در بخش سوختگی قابل توجیه نیست، بر ضرورت راه‌اندازی اورژانس پیش‌بیمارستانی در مناطق عملیاتی تاکید و عنوان کرد: ساخت بیمارستان مجهز سوختگی در مناطق عملیاتی نه‌تنها در هیچ کجای دنیا مقرون به صرفه نبوده، بلکه از دیدگاه علمی و تخصصی نیز قابل قبول نیست.

سمیع ادامه داد: اورژانس پیش‌بیمارستانی که بتواند در ۲۴ ساعت نخست به مصدومان احتمالی خدمات درمانی ارائه کند تا شرایط لازم برای انتقال بیمار به مراکز تخصصی یا فوق تخصصی فراهم شود، کافی است.

مدیرعامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت بر لزوم ارتقا و تجهیز ناوگان آمبولانس در مناطق عملیاتی تاکید کرد و گفت: استقرار آمبولانس‌های زمینی، هوایی و دریایی از برنامه‌ها و اهدافی است که سازمان به‌طور جدی دنبال می‌کند، هرچند با محدودیت‌های منابع مالی و تامین اعتبار لازم و کافی برای عملیاتی کردن آن روبه‌رو هستیم، اما با همکاری و هماهنگی همکاران اچ‌اس‌یی می‌توانیم گام‌های موثری برای تجهیز و راه‌اندازی ناوگان آمبولانس در مناطق عملیاتی برداریم.

این مقام مسئول به انجام معاینات دوره‌ای کارکنان صنعت نفت اشاره کرد و با بیان اینکه اجرای برنامه‌های سلامت‌محور سازمان بهداشت همواره مورد تاکید مدیران اچ‌اس‌یی شرکت ملی نفت بوده است، گفت: در این میان باید همه کارکنان و فعالان صنعت نفت و گاز را نسبت به انجام معاینات دوره‌ای ترغیب کنیم.

وی ادامه داد: موضوع تغذیه کارکنان، بهبود شرایط تغذیه و اصلاح الگوی تغذیه از دیگر مواردی است که باید به‌طور جدی دنبال شود و اجرای آن نیازمند همکاری و مشارکت همکاران است.

سمیع همچنین از آمادگی سازمان بهداشت و درمان برای ارائه هر نوع آزمایش‌ تخصصی و معاینات فیزیکی برای همکاران در حوزه‌های عملیاتی نفت و گاز خبر داد.

منبع: شانا

کلیدواژه: اچ اس یی معاینات دوره ای سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۰۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی متذکر شد: آخرین جلسه مجلس در این مورد در ۱۹ دی ماه سال گذشته برگزار شد که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و تقریباً پرداختی از بیمه و بیمار به صورت برابر است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: همچنین سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که باید این موارد رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، بنده نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با مسؤولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسؤولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

کد خبر 6086082 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مشارکت مردم توسعه سیستان و بلوچستان را شتاب می‌بخشد
  • آموزش‌های مرتبط با آبزیان در استان بوشهر گسترش می‌یابد
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است