Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا امام جمعه، رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران درباره اقدامات جدید پردیس ارس دانشگاه تهران برای سال تحصیلی پیش رو گفت: اقدامات جدید ما این است که رشته‌های مشترک با دانشگاه‌های کشور‌های همسایه منطقه آزاد ارس را ایجاد کنیم که بتوانیم دانشجو از این حوزه‌ها جذب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید : گران‌ترین و ارزان‌ترین دانشگاه‌های دنیا را بشناسید

تحصیل رشته‌هایی صفر تا صد به زبان انگلیسی
امام جمعه در ادامه درباره سایر اقدامات این دانشگاه گفت: برای سال تحصیلی جدید امکاناتی را فراهم خواهیم کرد تا دانشجویانی که دوست دارند به زبان انگلیسی تحصیل کنند به جای اینکه به خارج از کشور بروند در داخل کشور و در پردیس ارس به زبان انگلیسی تحصیل کنند. علت انتخاب این موضوع این است که زبان انگلیسی زبان مشترکی بین ایران و ارمنستان ترکیه و... است به این صورت که دانشجویان رشته خودشان را به زبان انگلیسی بخوانند و به این دوره‌ها؛ دوره‌های دو مدرکه گفته می‌شود.

وی در ادامه توضیح داد: دوره‌هایی که مدرک هم از دانشگاه تهران و هم از دانشگاه سایر کشور‌ها برای دانشجویان صادر می‌شود.

تدوین رشته‌های بین رشته‌ای در دانشگاه تهران
امام جمعه افزود: یکی دیگر از اقدامات در دست اجرا تدوین رشته‌های بین رشته‌ای در دانشگاه تهران است که مصوب شده که چند تا از این رشته‌ها از سال تحصیلی آینده در پردیس ارس اجرا شوند، ولی هنوز تصمیم نهایی درباره اینکه چه رشته‌هایی اجرایی شود را نگرفته ایم.

امام جمعه در ادامه گفت: این رشته‌ها جدیدند و بر اساس نیاز بازار کار تعریف شدند و تا به حال وجود نداشته اند.

اعضای هیات علمی توسط دانشگاه تهران جذب می‌شوند
وی در ادامه درباره شیوه جذب اعضای هیات علمی گفت: اعضای هیات علمی توسط دانشگاه تهران جذب می‌شوند و خود پردیس ارس راسا اقدام به جذب نمی‌کند.

شهریه دانشجویان پردیس ارس دانشگاه تهران
رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران افزود: شهریه دانشجویان پردیس ارس دانشگاه تهران از دانشگاه آزاد بیشتر نیست و شهریه پردیس‌های خود گردان مصوب وزارت علوم است و مقداری هم از دانشگاه آزاد کمتر است.

امام جمعه در ادامه افزود: شهریه این دانشگاه در دوره دکتری برای رشته‌های فنی و مهندسی کل دوره دکتری حدود ۱۱۰ میلیون و رشته‌های غیر فنی و مهندسی زیر ۱۰۰ میلیون است.

دانشجویان مقطع دکتری برای اکسپت مقالات خود به مشکل خورده اند؟
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که این موضوع صحت دارد که دانشجویان مقطع دکتری برای اکسپت مقالات خود به مشکل خورده اند و موفق به دفاع نمی‌شوند؟ گفت: این موضوع اشتباه است و همگی دانشجویان ملزم به ارائه مقالات آی اس آی نیستند و وزارت علوم تاکید دارد که دانشجویان یک مقاله علمی پژوهشی که در ژورنال‌های معتبر کشور داشته باشند؛ و الزام و اجباری نیست که حتما مقالات‌ای اس آیا ارائه شود و در بیشتر موارد الزام یک دانشگاه این است که دانشجویان دکتری برای دفاع مقاله آی اس آی ارائه دهند که تولید علمی کشور بهبود یابد.

تحریم خیلی روی پذیرش مقالات اثر نگذاشته است
امام جمعه در ادامه افزود: تحریم خیلی روی پذیرش مقالات اثر نگذاشته است.

برنامه افزایش جذب دانشجو را در دستور کار داریم
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که پردیس ارس سالیانه چند دانشجو جذب می‌کند؟ گفت: برنامه افزایش جذب دانشجو را در دستور کار داریم، ولی اگر وزارت علوم به ما این مجوز را بدهد حتما افزایش دانشجو را خواهیم داشت. تاکنون در دوره کارشناسی فعالیتی نداشته ایم و به تازگی طرحی داده ایم که اگر مورد پذیرش قرار بگیرد یک یا دو دوره کارشناسی ارشد در رشته‌هایی جدیدی که افزوده می‌شوند اضافه خواهیم کرد.

میزان دانشجویی داخلی و خارجی تقریبا برابری می‌کند
وی در ادامه افزود: در دوره‌های فوق لیسانس و دکتری کلا در سال حدود ۲۰۰ دانشجویی ایرانی می‌گیرم، چون هدفمان جذب دانشجویی خارجی است و هم اکنون تعداد دانشجویی داخلی و خارجی ما با یکدیگر برابری می‌کند.

امام جمعه در ادامه افزود: دانشجویان ما از کشور عراق و سوریه هستند، ولی در صددیم از کشور‌های همجوار ارس ارمنستان، آذربایجان و ترکیه هم دانشجو جذب کنیم.

رئیس پردیس ارس دانشگاه تهران در ادامه افزود: متاسفانه در ابتدای تاسیس این دانشگاه‌ها هدف جذب دانشجویی خارجی بود، ولی از این هدف طی یک دوره دور شدیم و دانشگاه تهران در صدد ساماندهی اقدامات پردیس برآمد و مدتی فعالیتمان کند شد تغییرات مدیریت اتفاق افتاد و هم اکنون باز هم روی جذب دانشجوی خارجی و برگزاری دوره‌های بین المللی متمرکز شده ایم.

منبع: میزان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هزینه دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند

 غلامرضا رضایی در گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد ضمن بیان ظرفیت‌های این دانشگاه، دستاوردهای انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها را تشریح کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه سیستان و بلوچستان ۱۱ هزار دانشجو دارد، اظهار کرد: این دانشگاه در تمام شاخص‌های وزارت علوم در طول عمر انقلاب اسلامی رشد داشته است.

رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به عملکرد مرکز مشاوره این دانشگاه گفت: مرکز بهداشت و مشاوره این دانشگاه نسبت به سال‌های قبل بسیار متحول شده است.

مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان نیز بیان کرد: مدیران مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های کشور گرد هم جمع شدند تا نظام مسائل جسمانی و روانی و اجتماعی جامعه دانشجویی را مورد بحث و بررسی قرار دهند زیرا جنس مسائل هر دانشگاه متفاوت و در حال تغییر است.
دکتر ابراهیم نعیمی افزود: باید مدیران، هم اندیشی داشته باشند و این تغییرات را در نظام مسائل بررسی و چالش‌ها را در جلسات و کمیسیون‌ها مطرح کنند و برای برون رفت از این چالش‌ها به راهکارهای اجرایی و محکم برسند.
وی بیان کرد: قطعا دانشجویانی که وارد دانشگاه می‌شوند، متولدین دهه ۸۰ هستند که سن نوجوانی را به تازگی پشت سر گذاشته و چالش‌هایی را پیش رو دارند که همکاران مشاوره دانشگاه‌ها هم نوع برخوردشان و هم تلاش‌شان برای حل نظام مسائل دانشجویان متفاوت است که امیدواریم در این جلسات با استفاده از تجربیات و آخرین پژوهش‌ها و یافته‌هایی که به اشتراک می‌گذارند به شرایط بهتر دست پیدا کنیم.

سیستان و بلوچستان رنگین کمان فرق و مذاهب

سوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش اظهار کرد: این استان در میان افکار عمومی به عنوان رنگین کمان فرق و مذاهب به شمار می‌آید، شهدای شاخصی همچون شهید میرحسینی دارد و کوچکترین شهید کشور شهید سبیل اخلاقی در نیکشهر است.

حجت الاسلام عبدالواحد بامری بیان کرد: یکی از رویش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان، وجود این دانشگاه است که ۴۲۰ نفر هیات علمی و ۵۰ استاد تمام دارد و در سال گذشته در میان رتبه بندی کشور رتبه ۱۲ را از لحاظ علمی و آموزشی کسب کرد.

مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه سیستان و بلوچستان، نیز در این همایش گفت: رویکرد دفتر مشاوره در ابتدا پیشگیرانه است که با استفاده از مشاوران و کارشناسان مربوطه در این راستا اقدام می‌کنیم.

زهرا نیکبخت افزود: ۱۲ مشاور و روانشناس در دانشگاه سیستان و بلوچستان راستای کمک به دانشجویان تلاش می‌کنند تا در ارائه خدمات به دانشجویان اقدامات ارزنده‌ای انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • فردا، آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری
  • تردد در دانشگاه شریف محدود می‌شود
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • هزینه ۳ میلیونی مرحله مصاحبه برای استخدام آموزگار!
  • برگزاری المپیاد دانش آموزی و دانشجویی صنعت فرش دستباف گلستان
  • تحصیل در خارج از کشور، مطمئن‌ترین روش مهاجرت
  • تحصیل ۴۱۸ دانشجوی دکتری در دانشگاه آزاد کهگیلویه و بویراحمد