Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی سالاری در دیدار با اعضای هیأت مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار اظهار داشت: خروج از بنگاه‌داری به معنی فروش اموال شستا نیست و منابع حاصل از فروش سهام برخی از شرکتها برای سرمایه گذاری و خرید سهام غیر مدیریتی در حوزه‌های دیگری هزینه می‌شود.

وی ادامه داد: درحال حاضر ۶۰ درصد سودی که شستا به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کند مربوط به هلدینگ تاپیکو (شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین) است که حدود ۶۰ درصد از سود این هلدینگ از محل سهامی غیرمدیریتی بدست می‌آید و شرکتهایی که در مدیریت آنها نقشی نداریم بازدهی بیشتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالاری اداره مستقیم بنگاه‌های اقتصادی را به زیان سازمان تأمین اجتماعی دانست و گفت: ما شرکتی داریم که در سال گذشته تنها ۶۰ میلیارد تومان سودآوری داشته است در حالی که بر اساس بررسی‌های انجام شده و شرکت‌های مشابه آن بایستی ۱۰۰۰ میلیارد تومان سودآوری می‌داشت.

وی تأکید کرد: خروج از بنگاه داری قطعا به نفع سازمان تأمین اجتماعی است و البته این کار با حفظ اموال کارگران انجام می‌شود و سازمان تأمین اجتماعی در چند حوزه درآمدزای مشخص و به صورت غیر مدیریتی سرمایه گذاری خواهد کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در ادامه با اظهار خوش‌بینی نسبت به تعادل منابع و مصارف سازمان تأمین اجتماعی گفت: مجموع هزینه‌های سازمان تأمین اجتماعی ماهیانه ۹۶۰۰ میلیارد تومان است و منابع نقدی حق بیمه دریافتی این سازمان نیز ماهیانه به حدود ۸۶۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

وی ادامه داد: شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی (شستا) ماهیانه ۶۰۰ میلیارد تومان سود به سازمان تأمین اجتماعی می‌دهد و انتظار می‌رود با تصمیمات اتخاذ شده و تعامل سازنده‌ای که با برخی سازمان‌های بزرگ برای پرداخت به موقع حق بیمه داشته‌ایم وصول حق بیمه نیز به میزان ۴۰۰ میلیارد تومان در ماه افزایش یابد و تعادل منابع و مصارف در سازمان تأمین اجتماعی برقرار شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی پرداخت حقوق بازنشستگان و تأمین هزینه خدمات درمانی مورد نیاز جامعه تحت پوشش را دو وظیفه اصلی این سازمان برشمرد و گفت: درباره پرداخت مستمری بازنشستگان دغدغه و نگرانی خاصی وجود ندارد و در حوزه تأمین هزینه درمان نیز در ۵ ماه اخیر معادل ۸ ماه از مطالبات مراکز درمانی پرداخت شده است و با تداوم روند کنونی به زودی محدودیت‌های موجود برطرف شود.

سالاری افزود: با توجه به اقدامات انجام شده امیدوارم به زودی مطالبات معوق مربوط به سال گذشته به طور کامل تسویه شود.

سالاری مدیریت بهینه منابع مالی را از مهمترین اولویت‌های حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: مجموع هزینه‌های حوزه درمان ماهیانه حدود ۲۲۵۰ میلیارد تومان است که با هماهنگی صورت گرفته بین معاونت‌های درمان و اداری مالی سازمان این مبلغ به صورت ماهیانه در حساب مشخصی واریز و با تعیین اولویت‌ها از سوی معاونت درمان هزینه می‌شود.

سالاری درباره هلدینگ درمان تأمین اجتماعی نیز گفت: تمامی بیمارستان‌های تأمین اجتماعی سراسر کشور تحت نظر معاونت درمان سازمان و مدیران درمان استانی مدیریت می‌شوند و هیأت مدیره‌ای بودن بیمارستان به معنای عدم پاسخگویی به مدیران درمان نیست.

وی افزود: برنامه اصولی ما این است که از بیمارستان‌های ملکی همچون بیمارستان‌های طرف قرارداد خرید خدمت داشته باشیم و تخصیص اعتبار به بیمارستان‌ها متناسب با خدماتی که به مردم ارائه می‌دهند انجام شود و البته در اجرای این برنامه شرایط هر بیمارستان و منطقه نیز لحاظ می‌شود و ضرایب مشخصی برای تخصیص اعتبار درنظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره هلدینگ درمانی نیز گفت: این هلدینگ به عنوان مشاور در کنار معاونت درمان تأمین اجتماعی قرار دارد و شرایط بیمارستان‌های سازمان را به صورت ماهیانه تحلیل می‌کند و به معاونت درمان سازمان برای اتخاذ بهترین تصمیمات در جهت ارتقاء خدمات بیمارستان‌ها کمک می‌کند.

سالاری مدیریت منابع در حوزه درمان غیرمستقیم و مراکز طرف قرارداد با سازمان تأمین اجتماعی بویژه در بیمارستان‌های دانشگاهی را بسیار با اهمیت دانست و گفت: مدیریت منابع در بخش درمان از مسیر پرونده الکترونیک و تدوین گایدلاین‌ها می‌گذرد که این امور با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با جدیت درحال انجام است.

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی آماده هر نوع همکاری و حتی مشارکت در تأمین منابع برای اجرای برنامه پرونده الکترونیک در وزارت بهداشت است. در سال آینده ۶۵ میلیارد تومان فقط برای چاپ دفترچه‌های درمانی تأمین اجتماعی پیش‌بینی شده است و اگر دو برابر این مبلغ را برای پیشبرد طرح پرونده الکترونیک هزینه کنیم قطعا به نفع ما خواهد بود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی شرایط فعلی اجرای قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیان‌آور را نامناسب ارزیابی کرد و گفت: امکان اعمال سلیقه و چانه زنی اجتماعی در سطح گسترده با قوانین فعلی فراهم شده است و تداوم وضعیت فعلی مخاطره‌ای برای سازمان تأمین اجتماعی و کشور خواهد بود و روند فعلی قطعا نیازمند اصلاح است.

سالاری برخی دیگر از مقررات حمایتی سازمان تأمین اجتماعی از جمله معافیت‌های مربوط به کارگاه‌های زیر ۵ نفر را نیز نیازمند بازنگری دانست و گفت: حمایتی که چند دهه قبل و در شریط خاصی برقرار شده است دلیلی ندارد که همچنان تداوم داشته باشد و اینگونه قوانین را بایستی در شرایط مناسب و با درنظر گرفتن تمامی جوانب اقتصادی و اجتماعی بازنگری کرد.  

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود بر توجه به دیدگاه‌ها و نظرات تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان تأکید کرد و گفت: برای تحقق خواسته‌های شرکای اجتماعی لایحه سه جانبه گرایی تهیه و از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دستور کار دولت قرار گرفته است که در ماه‌های آینده به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود. در صورت تصویب نهایی این لایحه شورای عالی تأمین اجتماعی احیا می‌شود.

کد خبر 4793938

منبع: مهر

کلیدواژه: مصطفی سالاری سازمان تامین اجتماعی بیمه شهرداری تهران شورای شهر تهران آلودگی هوا قوه قضاییه معلولان شهر تهران وزارت آموزش و پرورش محسن هاشمی دستگیری سارق اغتشاشات ایران سیدابراهیم رئیسی آتش نشانی روز جهانی معلولان پیروز حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی صندوق اعتباری هنر، سید مجید پوراحمدی برخورداری از بیمه پایه تامین اجتماعی را یکی از مهمترین خواسته‌های اهالی فرهنگ و هنر عنوان کرد و افزود: صندوق اعتباری هنر طی این سال‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود نسبت به ارایه خدمات بیمه تامین اجتماعی به واجدین شرایط در سراسر کشور اقدام نموده است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از سوی صندوق به سازمان تامین اجتماعی معرفی شدند که بیشترین تعداد بیمه‌شدگان به ترتیب به رشته‌های موسیقی، تجسمی، نمایشی و قرآن و عترت مربوط می‌شود.

پوراحمدی درباره نسبت سنی جمعیت تحت پوشش بیمه تامین‌ اجتماعی صندوق هنر اظهار کرد: ۶۸ درصد بیمه‌شدگان کمتر از ۴۴ سال و ۳۱ درصد بین ۴۵ تا ۶۴ سال قرار دارند. کمتر از یک درصد بیمه‌شدگان بالای ۶۴ سال هستند. همچنین ۶۲ درصد بیمه‌شدگان مرد و ۳۸ درصد زن هستند. این در حالی است که نزدیک به ۷ هزار نفر از اعضای صندوق در سال ۱۴۰۲ به سازمان تامین اجتماعی معرفی و تعداد بیمه‌شدگان صندوق با رشد ۱۲ درصدی به ۶۱ هزار نفر رسید.

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به تخصیص یارانه به خدمات بیمه تامین اجتماعی صندوق هنر تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با تخصیص یارانه و تسهیل فرایند، تمامی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه که فاقد بیمه هستند بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: صندوق به طور میانگین ۶۰ درصد از حق بیمه تامین اجتماعی سهم اعضا را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌کند که در سال ۱۴۰۳ ماهیانه ۷۱۷ هزار تومان به ازای هر بیمه‌شده به عنوان سهم پرداختی صندوق هنر به سازمان تامین اجتماعی پرداخت و پیش‌بینی می‌شود سهم پرداختی صندوق به سازمان تامین اجتماعی برای اعضای بیمه‌شده در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان باشد.

پوراحمدی با اشاره به نرخ‌های بیمه تامین اجتماعی صندوق هنر گفت: بیمه اعضای صندوق هنر ذیل بیمه حرف و مشاغل آزاد سازمان تامین اجتماعی تعریف می‌شود و بیمه‌شدگان بر اساس نیاز و به اختیار خود یکی از نرخ های۱۴ یا ۱۸ درصدی را انتخاب می‌کنند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگر سخنان خود به سهم پرداختی بیمه‌شدگان اشاره و اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ مبلغ ماهیانه حق بیمه تامین اجتماعی (سهم فرد) در نرخ ۱۴ درصد ۲۸۶ هزار و ۶۴۷ تومان و ۱۸ درصد ۵۷۳ هزار و ۲۹۵ تومان از سوی سازمان تامین اجتماعی در ماه‌های ۳۰‌روزه تعیین شده است.

رییس هیات مدیره صندوق اعتباری هنر در خصوص شرایط سنی برخورداری از خدمات بیمه تامین اجتماعی صندوق اعتباری هنر گفت: شرایط سنی متقاضیان این بیمه برای درخواست و عقد قرارداد حداقل ۱۸ و حداکثر ۵۰ سال است. افراد بالای ۵۰ سال سن باید دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به میزان برابر مدت مازاد حداکثر سنی باشند.

به گفته وی افرادی که حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند از اعمال شرط سنی معاف هستند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه سخنان خود با اشاره به تسریع در معرفی متقاضیان به سازمان تامین اجتماعی گفت: پیش از این معرفی افراد به صورت شش ماهه و سه ماهه انجام می‌گرفت. طی پیگیری و توافق با سازمان تامین اجتماعی جهت کاهش مدت زمان انتظار برای برقراری بیمه، هم اکنون معرفی افراد در کمترین زمان ممکن یعنی به صورت ماهانه انجام می‌شود.

پوراحمدی در پایان با اشاره به اضافه‌شدن بیمه توافقی ۲۷ درصد به سایر نرخ‌های مصوب، گفت: بر اساس توافق به‌عمل‌آمده، مقرر شد با مهیاشدن زیر ساخت‌های فنی سازمان تامین اجتماعی به‌زودی این نرخ در دسترس اعضای واجد شرایط قرار گیرد.

کد خبر 6085583 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی
  • اعلام دستمزد غیرواقعی حقوق بیمه‌شدگان تامین اجتماعی را ضایع می‌کند
  • متوسط سن بازنشستگی به چند سال رسیده است؟
  • متوسط سن بازنشستگی به ۴۰ سال رسید/ ارسال پیامک تعداد روز‌های اشتغال به بیمه‌شدگان
  • بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی