Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار ایلنا،سید عباس موسوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست هماهنگی و بازدید هیات پاکستانی از برنامه پوشش همگانی سلامت در بابلسر، اظهار کرد: دانشگاه های علوم پزشکی در ساختار وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی همه امور مربوط به سلامت، نظارت بر غذا و دارو و آموزش و تحقیقات پزشکی را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای ۷ معاونت می باشد، گفت: ۳۷۹ مدیر در حوزه های مختلف، ۲۰۰ هزارنفر پرسنل و ۴۴۳ عضو هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت می کنند.

موسوی به تخت های درمانی اشاره کرد و افزود: حدود ۴۱۴۳ تخت درمانی در ۴۰ بیمارستان فعالیت می کنند که سرانه تخت بیمارستانی در استان ۱.۵ می باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه ۱۰ دانشکده در ۴ شهرستان مسوول آموزش رشته های مرتبط با علوم پزشکی است، ادامه داد: دانشجویان علوم پزشکی این دانشکده ها در ۱۰۴ رشته مرتبط در مقاطع مختلف تحصیلی تحصیل می کنند.

وی به فعالیت اورژانس شهری، جاده ای و هوایی اشاره کرد و گفت: زمان رسیدن آمبولانس بر سر بیمار در شهر ۷.۲۵ ثانیه و در بین جاده ها ۱۲:۳۰ می باشد.

موسوی به فعالیت ۲۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی اشاره کرد و گفت: در این مراکز ۳۲۲ مراقب سلامت فعالیت می کنند و به ازای هر ۴ هزار نفر یک پزشک و به ازای ۷ هزار نفر یک مراقب سلامت وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به فعالیت ۱۰۱ مرکز جامع سلامت شهری، افزود: در این مراکز ۴۰۲ نفر فعالیت می کنند و پزشکان تک شیفت حدود ۱۵۰۰ نفر و در دو شیفت حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می دهند.

وی به تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای ۹۵ درصد جمعیت اشاره کرد و گفت: در دانشگاه علوم پزشکی ۸۷ پزشک خانواده به صورت نیمه وقت و ۴۴۷پزشک تمام وقت ارائه می دهند که از این تعداد ۷۹ درصد از بخش خصوصی هستند.

 موسوی افزود: ۵۳۴ پزشک خانواده شهری فعالیت می کنند که ۷۵ در صد از بخش خصوصی هستند.

وی پیشگیری از بیماری ها را یکی از اهداف حوزه بهداشتی دانست و افزود: استان مازندران در شناسایی بیماران دیابتی و Cancer رتبه دوم را در کشور دارد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان مازندران پزشک خانواده دانشگاه علوم پزشکی سرطان بابلسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف مرگ مادران باردار طی ۳ سال اخیر در رفسنجان

ایسنا/کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه پرداخت و به اهم دستاوردهای این نهاد در حوزه سلامت اشاره کرد.

دکتر وحید محمدی‌شاهرخی هشتم فروردین‌ماه در دیدار نوروزی با فرماندار رفسنجان اظهار کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در سال ۱۴۰۲، نداشتن مرگ مادر باردار برای سومین سال متوالی و هم چنین کاهش ۹ درصدی سزارین نخست زا در شش ماهه دوم سال در مقایسه با نیمه نخست سال ۱۴۰۲ بود.

وی عنوان کرد: در سال گذشته ۴۴ مادر باردار به‌دلیل عوارض مختلف بارداری، در بخش مراقبت ویژه بستری شدند که خوشبختانه با تلاش پزشکان و پرسنل دلسوز حوزه بهداشت و درمان، همه این مادران پس از درمان، سلامتی خود را به دست آورده و به آغوش خانواده بازگشتند.

رضایی فرماندار شهرستان رفسنجان نیز در این دیدار ضمن تبریک سال نو به جامعه پزشکی و پرستاری، از تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در راستای ارتقاء شاخص‌های سلامت در این شهرستان قدردانی کرد.

کاهش سزارین و مرگ مادر باردار، از جمله شاخص‌های مهم در نظام سلامت هر کشور هستند و دستیابی به این دستاوردها، نشان‌دهنده ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و تعهد و تلاش کادر درمان و بهداشت این دانشگاه در راستای حفظ سلامت مادران باردار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمات چشمگیر دانشگاههای علوم پزشکی مازندران در ایام نوروز
  • افزایش نظارت‌ بر پسماند بیمارستانی در مازندران
  • زیرساخت‌های «شهر دانشگاهی» در کردستان فراهم شد+فیلم
  • تاکید بر افزایش نظارت‌ پسماند بیمارستانی در مازندران
  • کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور
  • ملک‌زاده ماندنی شد
  • بهرمندی ۱۵۰ هزار نفر از مراکز سلامت محور گیلان
  • توقف مرگ مادران باردار طی ۳ سال اخیر در رفسنجان
  • ارائه خدمت به ۱۵۰ هزار نفر در مراکز سلامت‌محور گیلان در طرح سلامت نوروزی
  • فعالیت ۱۳۰ تیم نظارتی با ۳۸۰ بازرس در مناطق زیر پوشش علوم پزشکی مشهد