Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست ضمن انتقاد از اینکه تبادل اطلاعات در حوزه آب و هواشناسی و پایش رودخانه‌های دریای خزر وجود ندارد، گفت: سازمان محیط زیست آمادگی دارد که برای راه‌اندازی بانک اطلاعات دریای خزر با سازمان هواشناسی و کشورهای حاشیه دریا همکاری کند.

 به گزارش ایسنا، احمد لاهیجان‌زاده در بیست و چهارمین نشست کمیته هماهنگی آب‌شناسی و هواشناسی دریای خزر با بیان اینکه کنوانسیون تهران در سال ۲۰۰۳ برای حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر به تصویب پنج کشور حاشیه دریای خزر رسید، اظهار کرد: در سالن ۱۳۸۵ همه کشورها متعهد به پایبندی به کنوانسیون تهران شدند و در پی آن ۲۲ مرداد به عنوان روز جهانی دریای خزر نامگذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه دریای خزر ۴۰۰ هزار کیلومتر مساحت دارد و از غنای بالایی در تنوع زیستی برخوردار است، تصریح کرد: در دریای خزر بیش از ۴۰۰ گونه آبزی زیست می‌کنند و این دریا علاوه بر تنوع زیستی از پتانسیل اقتصادی خوبی نیز برخوردار است که این موضوع برای کشورهای حاشیه دریای خزر از اهمیت زیادی دارد.

لاهیجان‌زاده با اشاره به اینکه کشورهای حاشیه دریای خزر پروژه‌های متعددی در حال اجرا و در دست مطالعه درباره دریا دارند، گفت: این پروژه‌های اقتصادی می‌توانند آسیب‌هایی را برای دریای خزر به دنبال داشته باشد. در آخرین کنفرانس دریای خزر که در کشور ترکمنستان برگزار شد بیشتر برنامه‌ها در این دریا به برنامه‌های اقتصادی معطوف می‌شد اما نکته امیدوارکننده این بود که هر پنج نخست وزیر کشورهای حاشیه دریای خزر اعلام کردند که به حفظ محیط دریا پایبند هستند.

 وی افزود: مهم‌ترین موضوع در حفظ محیط زیست دریای خزر مباحث مربوط به آب است. پایش منابعی که به دریای خزر وارد می‌شوند و مدیریت منابع آب و بارش‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است.

معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست در پایان گفت: در هجدهمین اجلاس CASPCOM تفاهمنامه‌ای به امضا رسید و اعلام شد که اعضا نسبت به تبادل اطلاعات در حوزه آب و هواشناسی و پایش رودخانه‌ها و حوضه آبریز، همکاری متقابل با کنفرانس تهران داشته باشند اما متاسفانه با وجود امضای این تفاهمنامه اما هنوز آنچه در آن مطرح شده، به وقوع نپیوسته است. تقاضای ما این است که نسبت به ایجاد سامانه تبادل هواشناسی و آب شناسی اقدام شود. سازمان محیط زیست نیز این آمادگی را دارد که برای راه‌اندازی بانک اطلاعات دریای خزر همکاری کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درياي خزر سازمان محیط زیست ایران بانك اطلاعاتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۵ ایستگاه سنجش کیفیت هوا توسط شهرداری قم

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم گفت: پنج ایستگاه سنجش کیفیت هوا توسط شهرداری قم در سطح شهر راه‌اندازی می‌شود.

علی مؤمن حجازی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به استفاده از مسئله اینترنت اشیا در مدیریت شهری اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری در حوزه هوشمندسازی شهری این مسئله است که که جز قله‌های تکنولوژی جهان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اجرای زیرساخت‌های این موضوع در طول سال ۱۴۰۲ توسط شهرداری قم افزود: سال ۱۴۰۳ توسعه مؤلفه‌های اینترنت اشیا را در دستور کار داریم.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم با اشاره به اینکه مسئله اینترنت اشیا در موضوعات مختلف از جمله مدیریت فضای سبز شهری می‌تواند کاربرد داشته باشد، خاطرنشان کرد: یکی از مثال‌های این موضوع، آبیاری فضای سبز با بهره‌وری بسیار بالا است.

مؤمن حجازی تصریح کرد: در حال حاضر در حال نصب کنتورهای هوشمند هستیم که فرکانس‌های رادیویی خود را در بستر اینترنت اشیا دریافت خواهند کرد. این کنتورها از راه دور قابل کنترل بوده و مصرف آب بهینه می‌شود.

وی گفت: پنج ایستگاه هواشناسی برای سنجش شاخص‌های آلایندگی هوا، دما و رطوبت راه اندازی کردیم که این کار هم مبتنی بر اینترنت اشیا انجام شده است.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم با اشاره به مزایای وجود این ایستگاه‌ها افزود: به زودی درگاه‌های آن را در اختیار شهروندان قرار خواهیم داد.

کد خبر 745536

دیگر خبرها

  • راه اندازی پویش حفاظت از محیط زیست
  • سیلاب و خطر خروج تمساح پوزه کوتاه
  • کارگاه آموزشی مبانی محیط زیست درمدارس رشت
  • راه اندازی فضای دوستدار کودک و نوجوان ویژه محلات حاشیه نشین گلستان
  • راه‌اندازی ۵ ایستگاه سنجش کیفیت هوا توسط شهرداری قم
  • هشدار جدی هواشناسی به ۴ استان ؛ سیل و طوفان در راه است
  • تاکید بر دوری از حاشیه‌ها در دیدارهای لیگ برتر بسکتبال
  • انتقاد شدید روزنامه اطلاعات از راه‌اندازی دوباره گشت ارشاد
  • آبخیزداری و آبخوان‌داری باید مورد توجه جدی قرار بگیرد
  • دبیرخانه بومی دانش سنتی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شد