Web Analytics Made Easy - Statcounter

سورنا ستاری معاون علم و فناوری رییس جمهوری امروز سه شنبه در جریان بررسی دستاوردها و مشکلات شرکت های دانش بنیان در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی، با تشریح مشکلات شرکت‌های دانش بنیان گفت:  ما هر سال نفت را می‌فروشیم و جنس وارد می‌کنیم. کاری که در اقتصاد به آن نفرین منابع گفته می‌شود. باید بررسی شود که چرا کشورهای دارای منابع زیرزمینی پیشرفت نمی‌کنند، ما باید به نیروی انسانی به عنوان پایه اقتصاد نگاه کنیم و اگر آنها فراموش شوند همین بساط می‌ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مصوبه مجلس شورای اسلامی در خصوص قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان ادامه داد: امروز ما ۴ هزار و ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و بیش از ۹۰ هزار میلیارد تومان فروش آن هم برای سال گذشته داشتیم که امسال رشد بیشتری خواهیم داشت.
معاون رییس جمهوری با اشاره به ایجاد بیش از ۳ هزار شغل در این بخش گفت: استارتاپ‌ها تامین کننده نیروی‌ انسانی هستند، باید بتوانیم در زمینه «بیو تکنولوژی»، «آی سی تی»، «نانو و سلول‌های بنیادین» هم اقداماتی انجام دهیم که این‌ها همه در اکوسیستم جدید شدنی است.

ستاری افزود: ما اکوسیستمی داریم که بیش از صد سال بر پایه‌ فروش نفت بوده است و ساختارهای ما وارداتی است. مردم ما به جوانی که در جیبش پول است اهمیت می‌دهند. بانک‌ها هم به همین طریق عمل می کنند، در حالی که باید ساختارها و فرهنگ تغییر کند، ما ۵ سال جنگیدیم که به اینجا رسیدیم، اگر می‌خواهید با تحریم‌ها مقابله کنید باید از شرکت‌های دانش بنیان حمایت شود.

وی با بیان این که ۹۸ درصد تولید داروها مربوط به داخل کشور است، اظهارداشت: باید این موضوع را به سایر بخش‌ها همچون آی سی تی نفت و انرژی وصل کنیم و این منوط به حمایت مجلس و دولت است.
 معاون رییس جمهوری در عین حال گفت: البته دولت موارد خوبی برای اقتصاد دانش بنیان دیده. ما از مجلس می خواهیم حمایت کند. در کشور ما نیروی انسانی توانمندی وجود دارد، صد سال اقتصاد ما بر اساس واردات شکل گرفت باید برای رشد اقتصاد دانش بنیان از بازار این شرکت‌ها صیانت کرد. آنها خط مقدم سربازهای مبارزه هستند و نیاز به حمایت دارند.

ستاری  ادامه داد:  حمایت از شرکت‌های دانش بنیان فقط حمایت مالی نیست، اگر می‌خواهیم فرزندان ما مهاجرت نکنند باید از آنها حمایت کنیم. هر ساله شاهد هستیم حدود ۷۰۰ نفر از جوانانمان که در صد دانشگاه برتر دنیا تحصیل می‌کردند به کشور باز می‌گردند و ما می‌توانیم از دانش آنان به ویژه در شرایط فعلی برای مقابله با تحریم استفاده کنیم.

معاون علم و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه صندوق نوآوری و فناوری زیرمجموعه معاونت علمی رییس جمهوری نیست، تصریح کرد: ما یک عضو این صندوق هستیم. اکنون وضعیت آن نسبت به گذشته بهتر شده است، به طوری که تنها سال گذشته شرکت‌های دانش بنیان بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان وام بانکی گرفته‌اند.

ستاری با بیان اینکه دولت و رییس جمهوری برای  راه اندازی کارخانجات نوآوری در استان ها برای استفاده از جوانان خلاق تلاش می‌کنند، ادامه داد: اگر آموزش به اقتصاد متصل نشود فایده‌ای برای کشور ندارد. باید جهت گیری دانشگاهیان بر اساس اقتصاد باشد.
وی در پایان گفت: ما باید بدانیم که نفت هیچ اهمیتی ندارد بلکه دانش بر نفت مهم است. این باید تبدیل به یک فرهنگ شود و از نیروی انسانی فوق‌العاده در کشور به بهترین شکل استفاده کنیم.
 

برچسب‌ها بیوتکنولوژی تحریم سورنا ستاری شرکت دانش بنیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیوتکنولوژی تحریم سورنا ستاری شرکت دانش بنیان بیوتکنولوژی تحریم سورنا ستاری شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف گفت: هدف ما از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای سازمان، آگاهی مردم از فعالیت‌هاست و به همین دلیل بخش‌های مختلفی در نمایشگاه در نظر گرفته شده که شامل حدود ۳۹ شرکت دانش‌بنیان شامل ۲۲ شرکت نوآور و ۱۷ شرکت فناور می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا عادل، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، امروز سوم اردیبهشت‌ در نشست تشریح برنامه‌های نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه، این سازمان را یکی از مردمی‌ترین نهادها دانست و گفت: در حال حاضر هیئت امنا در اماکن متبرکه به صورت رایگان حضور پیدا می‌کنند و برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و قرآنی را اجرا می‌کنند.
او موقوفه‌های شاخص در کشور را بالغ بر هزار مورد اعلام کرد و توضیح داد: این موقوفه‌ها از طریق امین مدیریت می‌شوند و تمام عملیات اجرایی و فرایندهای مالی موقوفات در سامانه جامع مدیریت موقفات و بقا متبرکه قابل مشاهده است.
عادل تصریح کرد: علاوه بر این دستگاه‌های نظارتی نیز بر تمامی فرایندهای سازمان اوقاف نظارت دارند. به همین دلیل می‌توان گفت که سازمان اوقاف از شفاف‌ترین نهادهای کشور است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با اشاره به اینکه این سازمان بر خود لازم می‌داند که عملکردش را نیز برای مردم تشریح کند، خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند از سامانه‌های مختلف دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه را ارزیابی کنند.

تربیت مدیران حکمرانی قرآنی طبق اندیشه‌های امام موسی صدر


او برگزاری نمایشگاه ویژه دستاوردهای سازمان اوقاف را در همین راستا دانست و اظهار داشت: این نمایشگاه از پنجم تا نهم اردیبهشت‌ماه در مجموعه فرهنگی هتل ارم تهران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان هر روز از ساعت 9 تا 17می‌توانند از دستاوردهای نمایشگاه دیدن کنند. همچنین مراسم افتتاحیه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون علمی ریاست‌جمهوری و رئیس جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.

عادل درباره اهداف برگزاری نمایشگاه سازمان اوقاف گفت: هدف ما از برگزاری نمایشگاه این است که مردم از برنامه‌ها و فعالیت‌های سازمان اوقاف آگاه شوند. به همین دلیل بخش‌های مختلفی در این نمایشگاه در نظر گرفته شده است که شامل حدود 39 شرکت دانش‌بنیان شامل 22 شرکت نوآور و 17 شرکت فناور می‌شود.

او ادامه داد: درصدد هستیم از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنیم و به مرحله تجاری‌سازی برسند. چنانکه بیش از 50 درصد سهام متعلق به شرکت‌های دانش‌بنیان است. تولیدات این شرکت‌ها در بخش‌های تجهیزات پزشکی، دامپروری، کشاورزی، صنایع آبزیان و غیره است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با بیان اینکه عمده تولیدات شرکت‌های دانش‌بنیان به جامعه عرضه شده و برای کشور ارزآوری دارد، گفت: برای موقوفات سه فرآیند اصلی در نظر داریم که شامل حفظ عین موقوفه، بهره‌وری و عواید موقوفه و اجرای نیت واقفان است. لذا در زمان برگزاری نمایشگاه این سه فرآیند را مدنظر داریم.

اعضای کاروان قرآنی اعزامی به حج تمتع معرفی شدند

عادل با بیان اینکه طرح‌ویژه‌های موضوع اجرای نیات واقفان و عرصه تبلیغ و ترویج فرهنگ اسلام در دستور کار نمایشگاه قرار دارد، خاطرنشان کرد: فعالیت‌های قرآنی سازمان، فعالیت‌های مرکز امور خیریه، فعالیت‌های دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و غیره نیز در این نمایشگاه ارائه خواهد شد. همچنین برنامه‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات، مرکز چاپ و نشر اوقاف و برخی موقوفات شاخص کشور نیز در این نمایشگاه به نمایش گذاشته می‌شود.
او از برگزاری پنل‌های مختلف با موضوعات مختلف عمران صنعت و فناوری، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور، فناوری‌های نوین پزشکی، برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی و تخصصی و غیره در حاشیه نمایشگاه خبر داد و گفت: قرعه‌کشی روزانه سفر مشهد مقدس برای هشت نفر از بازدیدکنندگان نمایشگاه به همراه یک‌ نفر از اعضای خانواده نیز از دیگر برنامه‌های نمایشگاه است.
او یادآوری کرد: بنیاد توسعه و عمران موقوفات نیز فعالیت‌های خود را در نمایشگاه ارائه خواهد کرد. در عین حال مدیران بقاع متبرکه شاخص در نمایشگاه حضور پیدا کرده و فعالیت‌های خود را ارائه خواهد داد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • نمایشگاه دستاوردهای وقف؛ روایتی از نشانه های رشد اقتصاد دانش بنیان در ایران
  • اتصال زیست‌بوم فناوری به عرصه آبادانی با «آبادیران»
  • سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان جوان حمایت می‌کند
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان
  • حمایت معاونت علمی از انعکاس دستاورد‌های امیدآفرین دانش‌بنیان توسط دستگاه‌های اجرایی