Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: درحالی‌که حوزه هوش مصنوعی بسیار درآمدزا و سودآور است، اما سرمایه‌گذاران به دلیل ریسک بالا علاقه‌ای به سرمایه‌گذاری ‌در آن ندارند.

سیدمحمد محمدزاده در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه این شرکت دانش‌بنیان در حوزه هوش مصنوعی فعالیت می‌کند، اظهار کرد: شرکت ما از 1390  بر پایه موتور ملی ترجمه شروع به‌کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 متولّی موتور ترجمه ترگمان هستیم که با حمایت وزارت ارتباطات شکل گرفت.

وی افزود: خود شرکت سال 1394 ثبت شد تا بتوانیم این موتور ترجمه را به صورت تجاری بهره‌برداری کنیم و این پروژه دولتی مانند بسیاری دیگر، ابتر و ناقص نماند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه محصولات‌شان مبتنی بر هوش مصنوعی است، گفت: مهم‌ترین محصول تجاری ما، «ترجمیار» است. درواقع «ترگمان» را به دلیل اینکه گرنت دولتی داشته، رایگان ارائه داده‌ایم و ترجمیار محصول تجاری ما است. این محصول ترجمه متون علمی را انجام می‌دهد که دانشجویان و محققان برای ترجمه مقالات علمی می‌توانند از آن استفاده کنند. این محصول در فضای وب ارائه شده است.

وی همچنین افزود: محصول ترگمان و ترجمیار دانش‌بنیان است و امسال نیز یک محصول دانش‌بنیان دیگر ارائه می‌کنیم.

محمد‌زاده درباره اشتغال‌زایی این شرکت اظهار کرد: یک شرکت خصوصی هستیم که حدود 15 نفر نیروی انسانی دائمی و 45 نفر نیروی نیمه‌وقت داریم. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در پایان گفت: مشکل اصلی که تمام شرکت‌های هوش مصنوعی با آن روبرو هستند، این است که این حوزه ریسک بالایی دارد و سرمایه‌گذاران علاقه‌ای به سرمایه‌گذاری ‌در آن ندارند، درحالی‌که این  هوش مصنوعی بسیار درآمدزا و سودآور است. در نتیجه شرکت‌هایی مانند ما که با هزینه شخصی کار می‌کنند، با سختی‌ها و مشکلاتی روبرو هستند.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: هوش مصنوعی سرمایه گذاری ترجمه شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۲۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان گفت: از ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آرام حیدری ظهر امروز در نشست‌ هم‌اندیشی فعالان ICT کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات برگزار شد، اظهار داشت: یکی از شاخص‌های حوزه فناوری اطلاعات در سطح کشور، شاخص توسعه فاوا (TDT) است که استان کردستان در این حوزه جایگاه بیست‌وپنجم کشور را دارد.

وی با بیان اینکه شاخص توسعه فاوا (TDT) دارای سه زیر شاخص است، گفت: در زیر شاخص دسترسی به زیرساخت‌ها، دارای رتبه 14 هستیم و توانسته‌ایم نسبت به میانگین تأمین زیرساخت‌های کشوری در سطح بالاتری قرار بگیریم. 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان با بیان اینکه کردستان به واسطه پایین بودن مصرف دیتا در استان، در زیرشاخص استفاده رتبه 29 کشوری را به خود اختصاص داده‌ است، گفت: پهنای باند ورودی استان 570 گیگابایت بر ثانیه است که مصرف روزانه استان 210 گیگ بوده است. در زیر شاخص مهارت که در استفاده از مهارت‌های دیجیتال ارزیابی شده است، استان کردستان در جایگاه 28 کشوری قرار دارد.

حیدری از اجرای طرح آموزش ایران دیجیتال در کردستان خبر داد و بیان کرد: این طرح یک طرح ملی است که در استان نیز اجرا می‌شود و برای ارتقاء این پارامتر تلاش خواهیم کرد. یک‌هزار و 260 کسب و کار فعال کردستان دارای نماد الکترونیک است و 113 استارت آپ فعال در استان وجود دارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان یکی از مزیت‌های رقابتی استان را وجود شرکت‌های متعدد خواند و اذعان کرد: تعداد شرکت‌های عضو نظام صنفی رایانه‌ای استان نیز 104 مورد است که از این تعداد 56 مورد فعال است.

حیدری با اشاره به اینکه از 62 شرکت دانش بنیان استان 16 شرکت در حوزه فاوا مجوز فعالیت دارند، گفت: پارک علم و فناوری از 32 میلیارد تومان تسهیلات مصوب شده 18 میلیارد به شرکت‌های کردستان پرداخت کرده است.

به گزارش تسنیم، در این جلسه فعالان حوزه lCT نیز به بیان مشکلات و موانع پیش‌رو پرداختند و خواستار رفع این مشکلات شدند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • تاکنون از ۳۹ شرکت دانش بنیان حمایت کرده ایم
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • اینجا از هر ۱۰ سرمایه، ۹ تا بر باد می‌رود
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات