Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@14:13:18 GMT

نبود بخشدار در رومشکان و مشکلات مردم

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۳۵۸۰

نبود بخشدار در رومشکان و مشکلات مردم

به گزارش ایرنا، بخشداران در قلمرو ماموریت خود به عنوان نماینده عالی دولت، مسئوولیت اجرای سیاست های عمومی کشور و در ارتباط با ادارات، موسسات و شرکت های دولتی و سایر دستگاه هایی که به نحو از بودجه عمومی دولت استفاده کنند، نهادهای انقلاب اسلامی و رده انتظامی در بخش، شورای اسلامی شهر، شهرداری و مؤسسات عمومی غیر دولتی را عهده دار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار به عنوان نماینده عالی دولت در برابر استاندار و فرماندار مسئوول بوده و به عنوان نماینده  وزارت کشور در ارائه و اجرای وظایف و اختیارات آن وزارتخانه در بخش، موظف به پاسخگویی است.

در حیطه مدیریت اجرایی شهرستان‌، بعد از فرماندار که شخص اول اجرایی و نماینده دولت در هر شهرستان، بخشدار است که نقش بسزایی در اداره امورات اجرایی بخش و روستاهای تابع ایفا می‌کند.

بخش مرکزی شهرستان رومشکان بر اساس آمار سال ۹۵ بیش از ۲۲ هزار نفر جمعیت دارد و بخشداری آن با ۲ دهستان رومشکان و بازوند به بیش از ۶ هزار خانوار خدمات ارائه می کند.

اردیبهشت ۹۸ پس از عزل "آرمان منصوری"  بخشدار مرکزی کوهدشت، جلال امرایی بخشدار مرکزی رومشکان با حفظ سمت به عنوان سرپرست بخشداری مرکزی کوهدشت منصوب شد با وجود اینکه امرایی حدود یک ماه  در رومشکان حضور داشت اما از شهریورماه با انتصاب رسمی به عنوان بخشدار کوهدشت، بخش مرکزی رومشکان عملا بدون ‌بخشدار ماند.

مجتبی بازوند یکی از اهالی رومشکانی در تماس با ایرنا گفت:‌ روستاییانی که به بخشداری مراجعه می کنند به دلیل نبود بخشدار سرگردان می شوند  و علیرغم اینکه روز کاری خود را در رفت و آمد به بخش و معطلی از دست می دهند، مشکل آنها نیز حل نشده است.

وی ادامه داد: بسیاری از مردم منطقه کشاورزی و دامدار هستند و امور اداری و ابتدایی خود را از طریق بخشداری مرتفع می کنند که نبود بخشدار، این روند را کند کرده است.

مهدی امرایی یک معلم بخش مرکزی رومشکان نیز گفت:‌ نبود بخشدار، انگیزه و فعالیت شورای های اسلامی روستا را کاهش داده که باید علاوه بر توجه به این امر، نظارت درست بر کار اعضای شورا با حضور بخشدار انجام شود.

وی ادامه داد: بخشدار باید با حضور در محل نسبت به نظارت و مراقبت در اجرای برنامه های عمرانی در بخش و ارائه گزارش مستمر به مسئولان شهرستان و اقدام کند تا در صورت وجود نقص و یا مشکل اعتباری به سرعت اقدام شود.

وی تصریح کرد: با توجه به انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه امسال، حضور بخشدار در منطقه برای فراهم کردن امنیت و رصد تحرکات احتمالی ضرورری است.

نعمت الله دستیاری فرماندار تازه منصوب شده ی رومشکان در این باره به ایرنا گفت:‌ بخشداری مرکزی در رومشکان ماه ها بدون مدیر و  یا سرپرست بوده و دلیل این امر را باید از مسئوولان قبلی سوال کرد.

وی اظهار داشت: گزینه ای برای بخشداری مرکزی به استان پیشنهاد شده و چنانچه مشکل خاصی ایجاد نشود تا هفته آینده به عنوان بخشدار مرکزی رومشکان معرفی و منصوب خواهد شد.

گفتنی است شهرستان رومشکان  یکی از شهرستان‌های لرستان است که در جنوب غربی استان قرار گرفته و مرکز آن شهر چقابل است که از لحاظ جمعیت دهمین واز لحاظ وسعت یازدهمین شهرستان استان می‌باشد.

این شهرستان تا سال ۱۳۹۲ یکی از بخش‌های تابعه شهرستان کوهدشت بود که با مصوبه هیات دولت در اردیبهشت ۱۳۹۲ به شهرستان ارتقاء یافت و در نهایت بهمن ماه ۱۳۹۲ فرمانداری این شهرستان به صورت رسمی افتتاح شد.

برچسب‌ها بخشداری رومشکان لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بخشداری رومشکان لرستان بخشداری رومشکان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۳۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مهرداد لاهوتی منتخب مردم شهرستان لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در صدا وسیمای مرکز گیلان با مدیر کل این مرکز دیدار و گفتگوکرد.

مهرداد لاهوتی در این دیدار ضمن قدردانی از ابتکارعمل رسانه ملی در ایجاد کانال‌های تلویزیونی و افزایش مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ ، از صدا و سیما خواست مثل همیشه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را در حل مشکلات استان به ویژه در بخش‌های کشاورزی از جمله محصولات استراتژیک استان همچون برنج، چای و ابریشم یاری کند.

منتخب مردم لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره دغدغه‌های مردم استان و شهرستان لنگرود در سه بخش کشاورزی، برنج، چای و ابریشم افزود: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی برنج، باغ‌های چای و توت به علت حمایت نکردن کشاورزان، واردات بیش از حد این محصولات، نبود سد‌های کافی و مدیریت ضعیف منابع آبی در فصل بارش ها، بخشی از مشکلات استان و شهرستان است.

وی همچنین به کم توجهی به صنایع در گیلان از جمله صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: تکمیل بندر گردشگری شمال کشور در چاف و چمخاله و بهره برداری از تله کابین لنگرود می‌تواند در اقتصاد استان اثر گذار باشد.

مهرداد لاهوتی مهاجرت به گیلان را از دیگر موارد مهم و قابل توجه دانست وافزود: با توجه به مهاجرت پذیر بودن گیلان باید در فراهم کردن زیر ساخت‌های استان تجدید نظر کرد تا در آینده مردم دچار مشکل نشوند.

مهرداد لاهوتی همچنین حل تداخل زمین‌های مردم با دولت ، در چاف و چمخاله و بخش اطاق ور لنگرود را از دیگر دغدغه‌های این شهرستان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و راهکار‌های حل آن را در مجلس مطرح و پیگیری خواهیم کرد گفت: از صدا و سیمای گیلان هم به عنوان حلقه واسط بین حاکمیت و مردم می‌خواهیم مثل همیشه با تولید برنامه‌های مختلف ما را در رسیدن به اهداف یاری کنند تا مشکلات مردم این استان کشاورزی را حل کنیم.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه صداوسیما، صدای مردم به مسئولان است، گفت: هم اکنون برنامه‌های خبری و تولیدی بسیاری با رویکرد حل مشکلات مردم و پیگیری مطالبات آن‌ها در این مرکز در حال تولید و پخش است و برنامه‌ی جدید تلویزیونی «پاسخ» با رویکرد پیگیری مطالبات مردم از مسئولان که هر چهارشنبه ساعت ۳۰: ۲۱ از شبکه باران پخش می‌شود از جمله این برنامه هاست.

تقی ربانی انعکاس توانمندی‌ها و مشکلات همه‌ی شهرستان‌ها از جمله لنگرود با رویکرد «عدالت گستری»، «هویت محوری» و «شتاب دهی در پیشرفت» را از برنامه‌های الویت دار این مرکز و سازمان عنوان کرد و افزود: برای ادامه این روند و پخش این برنامه‌ها از قاب شبکه استانی و شبکه‌های ملی ، استقبال و اعلام آمادگی می‌کنیم.

مهدی محمودی معاون خبر صدا وسیمای مرکز گیلان هم در این نشست، توجه به حل مشکلات بخش کشاورزی و پیگیری دقیق و کارشناسانه آن را از مطالبات به حق مردم دانست و گفت: با تولید و پخش خبر و گزارش در بخش‌های مختلف استان و کشور در تلاش هستیم تا مسائل استان را با کمک مسئولان با محوریت خودکفایی در تولید حل کنیم و شاهد صادرات انواع محصولات تولیدی استان در بازار‌های دیگر کشور‌ها باشیم.

دیگر خبرها

  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • پیوستگی بین مردم و حاکمیت از برکات نظام جمهوری اسلامی است
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • کشف رشوه خواری و پولشویی بیش از ۲۰ میلیاردی در استان یزد
  • مشکلات مردم شهرستان عسلویه بررسی و پیگری شد
  • مشکلات کانال‌های آبیاری و زهکشی نخیلات آبپخش پیگیری می شود
  • مدیریت ارشد استان بوشهر برای رفع مشکلات مردم پای کار است
  • خبرگزاری مهر خلاء رسانه ای در شهرستان های تهران را پر کرده است
  • نشست مدیرکل اتباع البرز با اعضای بخشداری آسارا