Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی ویلموتس شب بازی با عراق قهر کرد، باید انتظار قهر استراماچونی را هم می‌کشیدیم که با سرمشق قرار دادن ویلموتس نزدیک‌ترین راه برای باج خواهی را برود.

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو- 4 ماه پیش بود که تیم والیبال جوانان کشورمان به دیدار مقام معظم رهبری رفت(16 مرداد). روزی که رهبر معظم انقلاب فرمودند: شایسته است مجموعه‌های ورزشی کشور سرمربی ایرانی داشته باشند، این روزها را می دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن زمان نه مارک ویلموتس سراغ بند فسخ قراردادش رفته بود و نه آندره آ استراماچونی دنبال فرار از تهران و دست به دامان وکلای ایتالیایی اش شدن بود.


در این مدت آنچه از به خدمت گیری سرمربیان خارجی و یا حتی بازیکنان غیر ایرانی در تیم های فوتبال برای کشورمان باقی مانده مشتی اخبار داغ بری رسانه هایی است که در کمین نشسته اند تا از آب گل آلوده ماهی گرفته و آن را در بوق کنند که ایران توان استخدام و همکاری با یک خارجی را هم ندارد!فوری لنز دوربین ها و گوشی تلفن هایشان را باز می کنند و در مصاحبه با این قبیل افراد داستانی براه می اندازند تا به اهداف دیگرشان برسند. مهدی تاج و مسعود سلطانی فر در این زمینه کمترین دقت عمل را در این سالها داشته اند.


قطع همکاری با کارلوس کی روش که طی 8 سال با زیر و بم فوتبال کشورمان آشنا شده و بهترین نتایج تاریخ فوتبال را در جام های جهانی کسب کرده بود اشتباه اول و سپس به خدمت گیری یک مربی درجه دو با دستمزد یک مربی تاب بین المللی، دومین اشتباه طی این ماه ها بود که در نهایت هم، تیم ملی را پس از دو شکست متوالی در دیدار با بحرین و عراق روی لبه تیغ صعود یا عدم صعود به دور دوم مقدماتی جام جهانی 2022 و جام ملتهای 2023 قرار داد.


پیرو این ماجرا اشتباهات مسعود سلطانی فر بود که با گماردن افرادی همچون ایرج عرب در رأس باشگاه پرسپولیس شرایطی را رقم زدند که برانکو ایوانکوویچ با کلی طلب دلاری از ایران خارج شده و تهدیدی برای به خطر افتادن پنجره های نقل و انتقالاتی شود. گرچه در همان زمان عرب و رفقایش با پایین آوردن شأن مدیریت باشگاهی در فوتبال ایران در هتل های ترکیه دنبال مذاکره با سرمربیان پیشنهادی بودند. کاری که امیرحسین فتحی هم مشابه آن را با شفر انجام داد و در برهه ای برای دیدار با پای تیام و جپاروف تا ترکیه می رفت و برمی گشت!


آیا شأن مدیر ایرانی این است؟ کسی که باید کارفرمای گابریل کالدرون باشد چرا باید برای مذاکره با او راهی این کشور و آن کشور شود؟


فارغ از این بحث، آنچه امروز دغدغه اهل ورزش است چرایی جذب بازیکن و مربی خارجی در وضعیت بد اقتصادی کشور است؟ در دورانی که ایران اسلامی تحت ظالمانه ترین تحریم های بین المللی از سوی آمریکا و متحدان غربی اش قرار دارد و ارز به مقدار نیاز وارد کشور نمی شود چرا باید میلیون میلیون ارز مملکت را به جیب استراماچونی ها بریزیم که دست آخر با شبکه BBC فارسی حرف بزنند و نظام باشگاه داری در مملکت جمهوری اسلامی ایران را ضعیف، ناتوان و فاقد مدیریت درست خطاب قرار بدهند؟ در واقع این ما بودیم که با استخدام اشتباه مارک ویلموتس به او این حق را دادیم تا پس از دو روز دیر شدن پرداختی فدراسیون در توییت های تمسخرآمیزش فوتبال ایران را زیر سئوال ببرد.


در فوتبال ایران قحطی مربی ایرانی آمده که با اسم این افراد خوراک خبری به شبکه های من و تو، ایران اینترنشنال و بی بی سی فارسی بدهیم که هر چه خواستند بگویند ودر نهایت ضعف یک فرد را به کل سیستم ربط بدهند؟ بهانه به دو مزدور بدهیم که با سرهم بندی کردن چند اتفاق که هر روزه در اقصی نقاط جهان شاهد تکرارش هستیم وضعیت درونی کشور را ناآرام جلوه بدهند؟


سئوال اصلی این است که آیا غیر از دلالی برای به خدمت گیری چنین افرادی تفکر دیگری هم در پس ماجرا هست؟ کدام فدراسیون فوتبال در دنیا به مارک ویلموتس نصف پولی که ما به او دادیم را پیشنهاد می دهد؟ آیا ارزش جونیور براندائو 600 هزار دلار است؟ الحاجی گرو که از لیگ سوئد به استقلال آمد و یک سال بود گل نمی زد 500 هزار دلار ارزش داشت؟


پس چه زمانی باید به مهدی پاشازاده ها، محسن عاشوری ها، پیروز قربانی ها، داود مابادی ها و مربیانی از این دست میدان بدهیم؟ تا کی باید سجاد آقایی و رضا آذری روی نیمکت استقلال بنشینند؟ مهدی عبدی جوان در دربی پس از دقایقی بازی گل زد! چرا بازیکنان و مربیان ایرانی را باور نداریم؟ اگر بحثی غیر از منفعت مالی و دلاری باشد باز هم کسی سراغ خارجی ها می رود؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویلموتس استراماچونی رهبر معظم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مژده رئیس رسانه ملی درباره حق پخش فوتبال

جبلی گفت: رسانه ملی و وزارت ورزش در حال تدوین آیین‌نامه‌ای درباره حق پخش فوتبال هستند که تقدیم هیئت وزیران خواهد شد.

به گزارش مشرق، پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در حاشیه اختتامیه جشنواره قهرمان ایران در جمع خبرنگاران گفت: با افتخار رسانه ملی میزبان سومین دوره جشنواره قهرمان ایران بود و امسال این جشنواره با گستردگی و استقبال بیشتری مواجه شد.

وی ادامه داد: حدود پنج میلیون نفر از مردم در جشنواره قهرمان ایران شرکت کردند و امیدواریم در سال آینده هم با همین شکوه و انضباط و تنوعی که در رشته‌های مختلفی وجود داشت شاهد جشنواره باشکوه‌تر باشیم.

جبلی عنوان کرد: امسال به دلیل اینکه در آستانه المپیک پاریس هم هستیم امیدواریم این جشنواره و رویدادهای مشابه که برای قدردانی و حمایت از ورزشکاران و قهرمانان ورزشی توسط رسانه ملی یا در عرصه‌های دیگر اتفاق می‌افتد بتواند تقویت کننده روحیه ورزشکاران عزیزمان برای شرکت در رقابت‌های سنگین المپیک پاریس باشد.

وی افرود: ما به عنوان رسانه ملی همیشه افتخار می‌کنیم در کنار جامعه ورزشی و قهرمانان و فرزندان عزیزمان در همه عرصه‌ها هستیم.

رئیس رسانه ملی درباره حق پخش تلویزیونی عنوان کرد: وظیفه خود می‌دانم که تبریک صمیمانه به طرفداران دو تیم بزرگ استقلال و پرسپولیس بگویم. آرزویی که بعد از سال‌ها محقق شد و اتفاق خوبی امروز افتاد.

وی افزود: این مژده را به همه طرفداران ورزش به ویژه ورزش‌های بزرگی مثل فوتبال بدهم که ما و وزرات ورزش در حال تدوین آیین نامه‌ای هستیم که برای حق پخش‌ فوتبال هستیم که تقدیم هیئت وزیران خواهد شد.

جبلی خاطر نشان کرد: براساس برنامه هفتم ما حداکثر شش ماه بعد از تصویب برنامه هفتم موظف هستیم که با وزرات ورزش آیین نامه‌ای را برای تعیین و تکلیف حق پخش تقدیم هیئت دولت کنیم. روی پیشنهاد مشترک با وزارت ورزش توافق داریم و فکر می‌کنم در آینده نزدیک این اتفاق بیفتد و تکلیف حق پخش ورزش مشخص شود.

دیگر خبرها

  • مژده رئیس رسانه ملی درباره حق پخش فوتبال
  • ممنوعیت اشتغال اتباع در کردستان
  • عراقچی: میدان، دیپلماسی و رسانه سه ضلعِ مهم در هر واقعه نظامی یا سیاسی هستند
  • دلال‌ها آفت فوتبال کشور هستند/ضرورت شناسایی استعدادهای جوان تبریز
  • عاشقانه پرسپولیس - اوسمار وارد مراحل جدی شد!
  • ممنوعیت بکارگیری اتباع افغانستانی و پاکستانی در کردستان
  • ممنوعیت بکارگیری اتباع افغانستانی و پاکستانی در استان کردستان
  • (تصاویر) نگاه رسانه‌های خارجی به ایران؛ از عید نوروز تا شادی حمله به اسرائیل
  • جریمه ۶ میلیارد تومانی کارفرما‌ها برای بکارگیری اتباع خارجی غیر مجاز
  • روایت مدیرعامل خیبر از اتفاقات ورزشگاه انقلاب کرج/ فقط یک نفر با حضور بانوان مخالف است!