Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@08:52:13 GMT

از ابتلا به شپش تا مقابله با آن

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۳۷۳۹

‍‍‍‍‍‍

این روزها بسیار شنیده می شود که افرادی از جامعه بخصوص کودکان دچار شپش سر شده اند اما خیلی هم جدی گرفته نمی شود و از کنار شایع شدن به این انگل اجباری به راحتی گذر می کنند. حالا باید دانست شپش چیست؟ و چه راه هایی برای مقابله با آن وجود دارد؟

شپش سر در ابتدا علامت خاصی ندارد، زمانی متوجه آلودگی موهای سر می‌شویم که انگل اقدام به خون‌خواری کرده و خارش سر شروع می‌شود، افراد جامعه شیوع شپش سر در مدارس و مهدهای کودک را جدی نمی‌دانند، اما تحقیقات نشان می‌دهد که مدارس کشور خصوصاً مدارس شهرستان‌ها و مناطق حاشیه‌ای آمار بالایی از میزان شیوع این بیماری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

دانلود فیلم| شپش ، نشانه ها و راه های درمان 

کد خبر 400368

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شپش راه های درمان شپش شپش سر شپش چیست درمان شپش از بین بردن شپش درمان خانگی شپش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۳۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که امروز پیش از ظهر برگزار شد، اظهار کرد: سلامت خانواده بسیار حائز اهمیت است و برنامه‌های دولت سیزدهم مبنی‌بر این رکن اساسی است. این برنامه همه جامعه را در بر‌می‌گیرد و یکی از بخش‌های این طرح سلامت مدارس است.

وی با بیان اینکه در کنار سلامت مدارس باید سلامت فردی دانش‌آموزان را در دستور کار قرار دهیم، ادامه داد: بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ سفیر سلامت در جامعه وجود دارد که درصدد هستیم این تعداد را به ۴ میلیون نفر افزایش دهیم.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه فرهنگ‌سازی در مدارس از اهمیت زیادی برخوردار است، ابراز کرد: ارتقا سلامت جامعه تنها از سوی فرهنگ‌سازی انجام می‌گیرد و مهم‌ترین برنامه در حوزه دانش‌آموزان است،  ما دانش آموزانی داریم که سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند.

وی بابیان اینکه تغذیه دانش‌آموزی بسیار مهم است، گفت: یکی از مسائل شیر مدارس است که در برنامه هفتم به این موضوع پرداخته شد.

فرشیدی خاطرنشان کرد: اقداماتی درجهت افزایش و استمرار  ارتباط وزارت بهداشت، آموزش و پرورش و خانواده را انجام دهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح سفیران سلامت در مدارس
  • کارکنان سازمان فرهنگی سربازان مقابله با هجمه فرهنگی هستند
  • اجرای طرح زیست عفیفانه در جامعه ضروری است
  • سردار شفائی: تمرکز دشمن مقابله با انقلاب و ضربه زدن به ایران در جنوب شرق کشور است
  • نواختن زنگ سلامت در مدارس شهرستان خوی
  • تامین امنیت جامعه و مقابله با ناهنجاری های اجتماعی و برخورد با مخلین امنیت از خدمات دستگاه قضایی است
  • روایتی از یک آخرالزمان اَنگل‌زده در سریالی کره‌ای
  • سریال کره‌ای «انگل: خاکستری»؛ روایتی تماشایی از یک آخرالزمان اَنگل‌زده
  • دانش‌آموزان سفیر سلامت ۱۶ میلیون خانواده هستند
  • نواختن زنگ سلامت در مدارس لرستان