Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@07:32:22 GMT

رشد 19درصدی بودجه 99معاونت زنان

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۳۸۸۶

معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری از رشد ۱۹ درصدی بودجه امور زنان و خانواده در سال ۹۹ خبر داد و گفت: این در حالی است که با توجه به شرایط اقتصادی فعلی کشور در اکثر موارد میزان بودجه در نظر گرفته شده برای دستگاهها همانند سال گذشته است. ناطقان: زهرا جواهریان بیان کرد: دولت برای سال ۹۹ معاونت امور زنان و خانواده  بودجه ۲۵ میلیارد تومان را پبیشنهاد کرده است و بودجه این معاونت در سال ۹۸ معادل ۲۱ میلیارد تومان مصوب شده بود که از این اعتبار ۲۰میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ادامه تصریح کرد: با توجه به نقش ستادی و سیاستگذاری که معاونت امور زنان و خانواده در راستای توانمندسازی زنان و خانواده و همچنین ارتقای شاخصهای عدالت جنسیتی با کمک سایر دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی  دارد، به طور قطع توجه به افزایش اعتبار این حوزه امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

جواهریان با بیان اینکه معاونت امور زنان و خانواده در بخشی از فعالیت‌های خود ذیل چهار برنامه (راهبری و حمایت از تحکیم بنیان خانواده، ارتقاء شاخص های عدالت جنسیتی، ارتقاء توانمندی و مشارکتهای اجتماعی زنان و طرح تاب آوری) اقداماتی را انجام می‌دهد افزود: در بحث تحکیم بنیان خانواده و افزایش مهارتهای ارتباطی و کاهش فاصله بین اعضای خانواده یکی از برنامه‌های مهمی که به  عنوان طرح ملی دنبال می کنیم، طرح "گفتگوی ملی خانواده "و "گفتگوی بین نسلی " است.

 وی در ادامه تصریح کرد: به طور قطع معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در جهت اجرای برنامه راهبری و حمایت از تحکیم بنیان خانواده بخشی از اعتبارات سال ۹۹ را به این امر اختصاص می دهد.

معاون برنامه ریزی و هماهنگی  گفت: به منظور ارتقاء توانمندی و افزایش مشارکت اجتماعی زنان  با همکاری وزارت کشور ، سازمان فنی و حرفه‌ای و جهاد دانشگاهی  طرحهایی را در دست اجرا داریم.

وی در ادامه افزود: بخشی از این طرح ها به موضوع زنان سرپرست خانواری که در سکونتگاههای غیر رسمی زندگی می کنند وهمچنین زنان  سرپرست خانواری که به طور عمومی شناسایی می شوند و تحت پوشش کمیته امداد و یا سازمان بهزیستی نیستند، می پردازد.


جواهریان با بیان اینکه حدود ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار در سال ۹۸ در این طرح قرار خواهند گرفت گفت: در مرحله اول اجرای این طرح به زنان جامعه هدف مهارتهای آموزشی داده شده است و در مرحله دوم براساس استعدادهایشان مهارتهای تخصصی را می آموزند ودر مرحله آخر دستیابی به اشتغال بسیار مهم است  که معاونت امورزنان  و خانواده با همکاری دستگاه‌های ذیربط تدابیری را در این خصوص  اندیشیده است.


معاون برنامه ریزی و هماهنگی  با  اشاره به اینکه بخشی از اعتبارات به اجرای طرح تاب آوری اختصاص می یابد گفت: این  طرح در قالب برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی در سطح استانها اجرایی می شود.


وی در ادامه افزود: این دوره برای افراد ظرفیتی مهیا می کند تا بیاموزند چگونه بر ناملایمات زندگی چیره شده و مهارتها و تواناییهای خود را برای فائق آمدن بر مسائل و مشکلات به کار گیرند و خود را  پس از رویارویی با چالشها بازیابی کنند.


 جواهریان در ادامه درباره ارتقاء شاخصهای عدالت جنسیتی یادآور شد: شاخصهای عدالت جنسیتی با کمک دستگاه‌های مختلفی که عضو کارگروه ستاد ملی زن و خانواده هستند و با همکاری قوه مقننه و قوه قضائیه تدوین شده است، براین اساس ۸ محور ، ۲۵ شاخص اصلی  و۱۷۹ شاخص اختصاصی را تهیه و ابلاغ شده است.


 وی در ادامه افزود: در حال حاضر شناسنامه کلی شاخصها تدوین شده و تقسیم کار دستگاهی در زمینه تولید آمارهای حوزههای مختلف  در دست اقدام می باشد و معاونت امور زنان و خانواده  در حال طراحی سامانه این برنامه است.


جواهریان تصریح کرد: طرح شاخصهای عدالت جنسیتی یکی از مهم ترین برنامه‌هایی  است که معاونت در سه ماهه آخر سال ۹۸ و به طور ویژه در سال ۹۹ آن را پیگیری می کند و قطعا بخش اعظمی از اعتبارات سال ۹۹ به این موضوع  اختصاص دارد.


معاون برنامه ریزی و هماهنگی در ادامه گفت: با توجه به اهمیت موضوع ،تمامی دستگاه‌ها موظف هستند در ردیف برنامه بودجه سازمان خود ، ارتقاء وضعیت شاخصهای عدالت جنسیتی را لحاظ کنند.


جواهریان ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده توسط معاونت امور زنان و خانواده تدوین ۳۱ سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان است  که در حال حاضر ۱۸ سند آن در شورای برنامه ریزی استانهای کشور به تصویب رسیده است.


 وی در ادامه افزود: در تدوین این سند تلاش شده است تا علاوه برنتیجه محور بودن آن ، سطوح شهرستانی در سطح تفصیلی سند مدنظر قرار گرفته و در آن لحاظ شود. همچنین  در تدوین سند به این امرتاکید شده است که آحاد کنشگران توسعه (جامعه نخبگان ، جامعه مدنی  به عنوان نمایندگان مردم ) در تدوین سند دخیل باشند.


جواهریان  در خاتمه گفت: یکی دیگر از دستاوردهای معاونت امور زنان و خانواده، برگزاری نشستهای منطقهای  در قالب کارگاه های تخصص –آموزشی ویژه تشکلهای اجتماعی زنان و خانواده استانهای سراسر کشور با هدف توان افزایی تشکلهای اجتماعی زنان و خانواده می‌باشد که تاکنون برای ۲۱ استان برگزار شده است و تا پایان سال برای ۱۰ استان دیگر نیزبرگزار می‌شود. منبع: ایسنا برچسب ها: بودجه99 ، رشد ، معاونت زنان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بودجه99 رشد معاونت زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۳۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اگر بخواهیم مشکلات خانواده‌های شهدا و ایثارگران را کاهش دهیم نیازمند ۲۹۰ همت هستیم در حالی که تا کنون توانسته ایم تنها ۹۰ همت را در طول سال تأمین کنیم. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، محمود پاکدل سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین تودیع و معارفه مدیر کل بنیادشهید و امور ایثارگران البرز که در سالن اجتماعات بنیاد شهید البرز برگزار شد، با اعلام این مطلب گفت: بودجه سال گذشته بنباد شهید و امور ایثارگران هزار میلیارد تومان بوده که  امسال با تلاش فراوان به حدود 90 هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در کشور 649 هزار نفر جانباز سالمند هستند که نیازمند رسیدگی و مراقبت های خاص بوده و این بنیاد وظیفه پیگیری سلامت این عزیزان را بر عهده دارد. همچنین 61 هزار نفر نیز به عنوان همسران شهدا هستند که وارد کهنسالی می شوند، چرا که میانگین سنی 60 سال دارند و‌ باید نیازهای آنها را برطرف کرد.

 سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به تغییر و اصلاح برخی از قوانین مرتبط با ایثارگران اشاره کرده و اظهار داشت: برخی از قوانین مربوط به ایثارگری می بایست تغییر و اصلاح شود که نیازمند توجه نمایندگان مجلس هستیم تا بتوان بیشتر و مؤثرتر به خانواده شهدا و ایثارگران خدمات‌رسانی کرد. به عنوان مثال تغییراتی باید در بند چ قانون ششم توسعه که در برنامه توسعه هفتم نیز به آن اشاره شده، ایجاد کرد تا از این طریق بتوان خدمات بهتری را به جانبازان و خانواده شهدا در عرصه استخدام ها داشت.

پاکدل در پایان به استفاده بنیاد شهید از نیروهای داخل بنیاد و بومی اشاره کرده و اظهار داشت: سیاست این سازمان بر این است  که از همکارانی که تجربه و از خود بنیاد است و دارای تجربه بوده استفاده شود و خدا را شکر که امروز فردی که در این مسند قرار می گیرد از بدنه بنیاد شهید و آشنا به موضوعات و مشکلات خانواده شهدا می باشد. 

لازم به توضیح است در این آیین از زحمات سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور جانبازان استان البرز تقدیر و حکم سرپرستی امیرحسین دانشی‌کهن را اعطا کردند.

انتهای پیام/  

دیگر خبرها

  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • خزعلی: در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • نیاز ۲۹۰ همتی برای حل مشکلات خانواده ایثارگران
  • خزعلی خبر داد : تعطیل شدن شیرخوارگاه ها