Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد سحاریان در روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اداره ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان پاسخ گو همیشه بیدار و شبانه روزی در تمام ایام سال است و با ثبت تمامی درخواست های شهروندان و پیگیری تا اقدام نهایی در خدمت شهروندان شهر اصفهان است، اظهار داشت: پاسخ گویی در مجموعه ۱۳۷ در سه شیفت هفت و نیم صبح تا دو و نیم بعدازظهر و دو و نیم بعداز ظهر تا هشت و نیم شب و شیفت شب تا صبح ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در مواقع بحرانی مانند باد و طوفان و ایام نوروز تماس ها با مجموعه ۱۳۷ افزایش چشمگیری می یابد، تصریح کرد: این مجموعه در شبانه روز آماده پاسخ گویی به نیاز شهروندان است و حتی اگر مواردی هم به زیرمجموعه های شهرداری مربوط نباشد سعی می شود به شهروندان راهنمایی های لازم داده شود.

رئیس ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه ۵۸ درصد تماس ها ثبت می شود و بلافاصله پاسخ داده می شود، گفت: میزان رضایت شهروندان از خدمات مجموعه ۱۳۷ بیش از ۹۰ درصد برآورد شده است.

وی یکی از وظایف این مجموعه را ارائه تحلیل و آمار ماهیانه، فصلی و سالیانه برای مدیریت شهری و اعضای شورای شهر و معاونان شهردار و شهردار دانست و افزود: با ارائه مسایل و درخواست شهروندان ملاقات های مردمی برنامه ریزی می شود و برنامه ریزی در بودجه بندی هم لحاظ می شود.

سحاریان پل ارتباطی مردم با شهرداری را علاوه بر مجموعه ۱۳۷ سامانه پیام کوتاه ۲۰۰۰۱۳۷ اعلام کرد و گفت: پیام شهروند ۳۱۳۷ هم به طور مستقیم پل ارتباطی شهروندان با شهردار در مسیر پاسخ گویی است.

وی با اشاره به حذف قبوض عوارض شهرداری، خودرو و توسعه گردشگری به ویژه در ایام نوروز تصریح کرد: تماس شهروندان با مجموعه ۱۳۷ بسیار وسیع است و یکی از موضوعات مهم که شهروندان نسبت به آن حساسیت ویژه دارند مساله هدررفت آب است که در صدر پنج تماس دریافتی این مجموعه است.

رئیس ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه بیشتر تماس ها توسط زنان خانه دار و ساکنان محله ها انجام می شود، اظهار داشت: هر اپراتور مجموعه ۱۳۷ در روز به طور متوسط پاسخ گو صدو پنجاه درخواست شهروندان است و پس از ارجاع به واحد مربوطه در شهرداری بخش بازخورد تا رسیدن به رضایت شهروندان به خدمت رسانی ادامه خواهد داد.

وی افزود: ۴۷ درصد درخواست های شهروندان به خدمات شهری مربوط می شود و پس از آن ۴۲ درصد به مشاوره در امور شهری و بقیه به امور حمل و نقل و ترافیک مربوط می شود.

سحاریان با اشاره به اینکه منطقه ۸ شهرداری بیشترین تراکم را دارد و بالاترین تماس به سامانه ۱۳۷ را به این منطقه نسبت داد و اضافه کرد: شهروندان مناطق دو و نه و یازده بیشترین رضایت را از مجموعه ارتباطات مردمی شهرداری اصفهان داشته اند.

کد خبر 4794009

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری اصفهان اصفهان سامانه 137 انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین بارش برف ثبت نام کاندیداها تعطیلی مدارس بیرجند شهرکرد خطبه های نماز جمعه یاسوج ویروس آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۴۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز

طرح آزمایشی تفکیک و جمع‌آوری پسماند از جلوی در منازل از شهرک رشدیه و شهرک زعفرانیه تبریز آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، در این طرح که از شامگاه _دوشنبه سوم اردیبهشت_ آغاز شده است، پسماندهای شهری تفکیک و به صورت شبانه و خانه به خانه از جلوی در منازل جمع‌آوری می‌شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری منطقه پنج تبریز با نصب بنرهای اطلاع‌رسانی، چاپ و توزیع تراکت، برقراری ایستگاه‌های اطلاع‌رسانی و توجیه اصناف و کسبه محل، این طرح را از شهرک آزمایشی آغاز کرد.

در طرح آزمایشی تفکیک و جمع‌آوری پسماند به صورت شبانه و خانه به خانه، شهروندان پس از نصب اپلیکیشن behroob.ir پسماندهای قابل فروش را تفکیک و آدرس خود را در سامانه برای فروش بارگذاری می‌کنند، سپس پسماندهای غیرقابل فروش را بعد از تفکیک در منزل خود قرار می‌دهند.

ساعت جمع‌آوری پسماندها ۹ شب تعیین شده و لازم است شهروندان در این ساعت پسماندهای خود را برای جمع‌آوری در مقابل در منزل خود قرار دهند. هادی بدری، معاون خدمات شهری شهرداری تبریز کاهش ترافیک و کاهش آلودگی محیط زیست را مهمترین دستاورد این طرح اعلام کرد و از شهروندان خواست تا در این خصوص با همکاران شهرداری همکاری کنند.

شهرداری منطقه ۲ پایلوت جمع آوری شبانه زباله

موسی علیپور، شهردار منطقه دو تبریز اظهار کرد: این طرح از ناحیه یک منطقه دو تبریز به صورت پایلوت کار خود را آغاز کرده است.

وی با اشاره به مزایای این طرح از خدمات‌رسانی بهتر در راستای رفاه حال شهروندان دانست و تاکید کرد: جلوگیری از ایجاد ترافیک در معابر به هنگام تخلیه باکس‌ها به ویژه ممانعت از ترافیک در مسیرهای اصلی، جلوگیری از استهلاک خودروهای جمع آوری زباله، اتلاف سوخت، انرژی و زمان از دیگر مزیت‌های این طرح محسوب می‌شود.

شهردار منطقه دو تبریز با تاکید بر اینکه شهروندان با هدف رعایت زمان بیرون گذاشتن زباله‌ها و در راستای اجرای مفید این طرح، از آن‌ها درخواست می‌شود با کارگران تلاشگر حوزه خدمات شهری همکاری کنند.

کد خبر 747137

دیگر خبرها

  • حقوق شهروندان برای کسب درآمد شهرداری پایمال نشود
  • برگزاری ۳۵۰ برنامه در مناطق شهر به‌مناسبت هفته فرهنگی اصفهان
  • انجام بیش از 36هزار و 500 استعلام بانک و دفتر خانه در سال 1402 توسط دفاتر پیشخوان دولت
  • آغاز اجرای طرح آزمایشی جمع‌آوری زباله از جلوی در منازل در تبریز
  • ناوگان خدمات شهری شبستر به ماشین آلات جدید تجهیز شد
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پیاده‌روسازی خیابان آیت‌الله اشرفی اصفهانی
  • پاسخ معاون وزیر کار به درخواست افزایش حقوق کارگران: از کارکنان بیشتر شده
  • دغدغه و درخواست شهروندان با ۵۶۴ مصوبه بازدید میدانی محلات پیگیری شد
  • اعطای ۴۷ گواهی مدیریت سبز به ادارات اصفهان در زمینه مدیریت پسماند
  • پاسخگویی سامانه ۱۳۷ شهرداری یزد به ۶۵۰ تماس/ گزارشات مردمی از آبگرفتگی معابر و جوی‌های شهر