Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی ابراهیمی در بازدید از یکی از موسسات هوایی که در زمینه آموزش و ساخت انواع ریزپرنده های غیر نظامی و پهباد غیر نظامی در استان فعالیت دارد، افزود: با توجه به توان نیروی انسانی ماهر و باتجربه این موسسه و اجرای طرحهای جدید و اشتغالزا، این اداره کل در زمینه اختصاص تسهیلات برای توسعه و تجهیز این موسسه نهایت همکاری را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پیشنهاد کرد: این موسسه برای برخورداری از امکانات و تسهیلات بیشتر می تواند تعاونی تشکیل دهد و زمینه فعالیت خود را گستره تر کند.

مدیرعامل این موسسه هوایی با بیان اینکه توانایی ساخت انواع پهپادهای غیرنظامی را در هرمزگان را داریم، گفت: این موسسه از سال ۹۰ فعالیت خود را در حوزه هوایی با ورزشهای هوایی آغاز کرد و پس از آن به دنبال توسعه هوانوردی و ظرفیتهاو موقعیت جغرافیایی   استان و علاقه جوانان منطقه به صنعت هوانوردی،  به حوزه فناوری پهپادهای غیرنظامی ورود پیدا کرده و بعنوان اولین موسسه در حوزه ساماندهی پهبادهای غیرنظامی در کشور شروع بکار کرد.

مصطفی رنجبر افزود: ابن موسسه در حوزه خدمات و آموزش پهبادهای غیرنظامی ۳۸۸ نفر را آموزش داده که به صورت پایدار مشغول فعالیت اقتصادی در حوزه نقشه برداری و تصویربرداری هوایی و صادرات خدمات فنی و مهندسی در حوزه نقشه برداری و تصویربرداری هوایی به خارج از کشور هستند.

وی با بیان اینکه پهبادها از کشور چین وارد کشور می شود و حدود هشت هزار کاربر پهپاد غیرنظامی نیز در کشور مشغول فعالیتهای اقتصادی هستند، اضافه کرد: تصمیم به تولید در دو کلاس پروازهای تفریحی که در حوزه آموزشی سنین ۷ تا ۱۵ سال  و  کاربردی در حوزه تصویربرداری و نقشه برداری است، گرفته شد که در حوزه کاربردی نیز پرنده ای به نام آنامیس با کاربردهای منابع طبیعی، محیط زیست و راهداری طراحی شد که ظرفیت عرضه آن را در استان و کشور  داریم که انتظار می رود از  محصولات ما استقبال شود.

وی اظهارامیدواری کرد: با حمایت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اختصاص تسهیلات، به زودی بزرگترین کارگاه تولید پهپادهای غیرنظامی را در منطقه جنوب شرق کشور با اشتغال بیش از یکهزار نفر راه اندازی خواهد شد که از این طریق تعداد کاربردهای پهپادهای غیرنظامی در سطح کشور را پوشش داده و بازار  را از واردات پهپاد و قطعات و تجهیزات چینی بی‌نیاز و از خارج شدن ارز از کشور جلوگیری می کنیم.

وی اضافه کرد: در صورت حمایت از این صنعت می‌توان یک اشتغال خانگی در حوزه ساخت پهپادهای غیر نظامی ایجاد کرد که هر شخصی در خانه‌اش بتواند پهپاد تولید کند.

آموزش و ساخت انواع ریزپرنده های غیر نظامی و پهباد غیر نظامی، انجام خدمات تصویر برداری و نقشه برداری هوایی با پهباد، مجری طرح سازماندهی پهبادهای غیر نظامی در هرمزگان،  برگزاری دوره های قوانین و مقررات هوایی با پهباد غیرنظامی با اعطای گواهی معتبر کشور و فروش و تعمیر پهبادهای غیر نظامی همراه با ثبت پلاک از عمده فعالیتهای موسسه هوایی نوبند سبز خلیج فارس است.

کد خبر 4794308

منبع: مهر

کلیدواژه: هادی ابراهیمی پاراگرایدر انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین بارش برف ثبت نام کاندیداها تعطیلی مدارس شهرکرد بیرجند خطبه های نماز جمعه یاسوج ویروس آنفلوانزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۵۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز سه‌شنبه در همایش ملی پژوهشگران مروجان ارشد وزارتخانه، سیدمجتبی خیام‌نکویی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملا تحقق‌پذیر است.
وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.
وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گتدم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.
خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکار‌های ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و اذعان داشت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.
وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، ظرفیت سازمان تات را بی‌نظیر خواند و درعین حال گفت: چالش‌ها و ایراداتی هم وجود دارد که باید برطرف شود.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیرو‌ها مستلزم اجرای آیین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.
خیام‌نکویی با بیان این که رییس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابرازداشت: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهاد‌ها گرفته می‌شد که با دستور رییس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.
وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاهشناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاهشناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما ما محکم جلوی این ساخت و ساز‌ها ایستادیم و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به پنج طبقه کاهش یافت.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شورا‌های راهبردی توسط سازمان تات گفت: روسای موسسه‌های تحقیقاتی مکلفند آنچه که در این شورا‌های راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند؛ بنابراین گزارش، در این همایش از ۳۲ دستنامه ترویجی استانی کلزا رونمایی شد. این دستنامه ترویجی با هدف ارایه الگوی مدیریت ترویجی برای استان‌های کشور در حوزه کلزا با همت ۵۰۰ محقق و کارشناس و مشارکت کشاورزان خبره تهیه شده و به زودی در اختیار استان‌ها و کشاورزان قرار می‌گیرد.  

دیگر خبرها

  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • صهیونیسم در کشتار مسلمانان فرقی بین نظامی و غیرنظامی قایل نیست
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان/ چرا اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد؟
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • در ساخت و تعمیر کشتی به خودکفایی رسیده ایم