Web Analytics Made Easy - Statcounter

بدنبال رای‌گیری که در سال ۲۰۱۰ انجام شد، روسیه توانست با شکست دادن انگلیس و پیشنهاد مشترک هلند و بلژیک و همچنین اسپانیا و پرتغال، امتیاز میزبانی جام جهانی سال گذشته را از آن خود کند.

در این بین، اتهاماتی در رابطه با فساد و تبانی در فرآیند رای‌گیری برای میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ و همچنین میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ که به قطر واگذار شده، مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش ۴۳۰ صفحه‌ای که توسط وزارت دادگستری آمریکا به منظور بازبینی تحقیقات مرتبط با مداخله احتمالی روسیه در انتخاب ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا منتشر شده، حاوی جزئیات گزارش «کریستوفر استیل» (مامور اسبق سرویس اطلاعات مخفی انگلیس) است که یک آلیگارش روس را به مداخله در فرآیند رای‌گیری میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ متهم می‌کند.

در گزارش وزارت دادگستری آمریکا آمده است: استیل در جولای ۲۰۱۱ گزارشی را ارائه کرد که در آن به اختصار به مکالمه‌ای منتصب به دیمیتری مدودوف رییس جمهوری وقت روسیه و «ولادیمیر پوتین» نخست وزیر وقت این کشور اشاره شده است. در این مکالمه پوتین تصدیق می‌کند که یک آلیگارش روس به رییس فیفا رشوه داده تا روسیه میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ را به دست آورد. استیل دوباره در سال ۲۰۱۲، اف‌بی‌آی را به ۲ افسر انگلیسی که اطلاعاتی مرتبط با تلاش‌های روسیه برای رشوه دادن به مقامات اجرایی فیفا در اختیار داشتند، آشنا کرد.

نام «سپ بلاتر» رییس اسبق فیفا در این گزارش نیامده است اما وی در زمان رای‌گیری سال ۲۰۱۰ ریاست این نهاد را بر عهده داشته است.

بلاتر در حال سپری کردن حکم محرومیت ۶ ساله‌ای است که بدنبال تایید پرداخت ۱.۳ میلیون پوندی به «میشل پلاتینی» رییس اسبق یوفا در مورد وی صادر شد. پلاتینی نیز به همین جرم ۴ سال محروم شد.

بلاتر پیش‌تر یعنی در سال ۲۰۱۵ مدعی شده بود که توافقات برای میزبانی روسیه از جام جهانی ۲۰۱۸ پیش از رای‌گیری سال ۲۰۱۰ انجام شده است.

سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ (وادا)، روز گذشته مسکو را به دلیل دستکاری اطلاعات تحویل داده شده به بازرسان وادا، ۴ سال از حضور در رویدادهای ورزشی بین‌المللی محروم کرد.

برچسب‌ها میشل پلاتینی یوفا فیفا ولادیمیر پوتین ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میشل پلاتینی یوفا فیفا ولادیمیر پوتین ایالات متحده آمریکا میشل پلاتینی یوفا فیفا ولادیمیر پوتین ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۶۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر جنگ جهانی در صورت اعزام نظامیان ناتو به اوکراین

وزیر امور خارجه مجارستان با هشدار در این باره که اظهارات در مورد اعزام نیروهای ناتو به اوکراین جنگ جهانی سوم را نزدیکتر می‌کند، گفت: بوداپست خواستار آغاز هرچه سریعتر مذاکرات بین مسکو و کی‌یف برای برقراری آتش‌بس و پایان درگیری است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، پیتر سییارتو، وزیر امور خارجه مجارستان در مصاحبه با خبرگزاری «تاس» ابراز عقیده کرد که اظهارات برخی رهبران کشورهای غربی در مورد امکان اعزام نیروهای ناتو به اوکراین خطر وقوع جنگ جهانی سوم را افزایش می‌دهد.

وی گفت: «در چنین شرایط بحرانی، نه تنها عمل، بلکه گفتار نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. بنابراین، وقتی صحبت از امکان اعزام نیرو به اوکراین از زبان رهبران برخی کشورهای عضو ناتو شنیده می‌شود، این واقعا خطرناک است زیرا ما نمی‌خواهیم با این تهدید روبرو شویم. خطر وحشتناک جنگ جهانی سوم بسیار نزدیک است.»

وزیر خارجه تاکید کرد که مجارستان از متحدان خود می‌خواهد به گونه‌ای صحبت نکنند که جنگ جهانی را نزدیک تر کند. به گفته او، اخیراً در اروپا افراد منطقی بیشتری یافت می‌شوند که برخلاف برخی از رهبران سیاسی تمایل به مخالفت با تشدید تنش دارند.

تمایل مجارستان به ادامه تماس‌ها با روسیه در بالاترین سطح

پیتر سییارتو همچنین ابراز اطمینان کرد که مجارستان قصد ندارد از تماس با مقامات روس در بالاترین سطح چشم پوشی کند.  وزیر امور خارجه در مصاحبه با تاس یادآور شد: برای ما بدیهی است که حفظ ارتباط با رهبری روسیه ضروری است. ما معتقدیم که راه‌های ارتباطی باید باز باشد، زیرا اگر آنها را ببندیم، شانس صلح در آینده را کاهش خواهیم داد.

وی افزود که با مقامات ارشد روسیه از جمله سرگئی لاوروف وزیر خارجه، الکساندر نواک معاون نخست وزیر و دنیس مانتوروف وزیر صنعت و تجارت در تماس دائمی است.

تاکید مجارستان بر لزوم آغاز سریع مذاکرات بین روسیه و اوکراین

 وزیر خارجه مجارستان همچنین تاکید کرد که کشورش خواستار آغاز هر چه سریعتر مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین است.

سییارتو گفت: «موضع ما در قبال درگیری اوکراین که در نزدیکی کشور ما ادامه دارد، بسیار روشن است. ما معتقدیم که روسیه را نمی توان در این مناقشه شکست داد. غرب به ارسال تسلیحات به اوکراین ادامه می‌دهد به این امید که از «پیروزی بزرگ» روسیه جلوگیری کند. ولی رویکرد ما این است که باید هر چه سریعتر آتش بس برقرار شده و مذاکرات صلح آغاز شود.»

به عقیده او، هر چه زودتر مذاکرات آغاز شود، افراد کمتری جان خود را از دست می‌دهند و اوکراین نیاز به بازسازی کمتری خواهد بود.

اوکراین|مخالفت چین با مذاکرات صلح بدون مشارکت روسیهامکان میانجیگری هند در حل مناقشه روسیه و اوکرایناوکراین| سرنوشت کمک مالی آمریکا به کی‌یف روشن می‌شودانتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از رفت و آمد رییس سابق تا محرومیت دو ساله/ چالش بزرگ در سال جدید
  • پوتین: جنگنده‌های اف-۱۶ را خواهیم زد
  • کرملین مقام ارشد اطلاعاتی مسکو را راهی پیونگ‌یانگ کرد!
  • اویل پرایس: اتحاد گازی بین ایران و روسیه
  • پوتین: به ناتو حمله نمی‌کنیم اما جنگنده‌های اف-۱۶ را خواهیم زد
  • ظریف: روسیه، ایران را فدای آمریکا می‌کند
  • پوتین: روسیه با هیچ کشوری دشمنی ندارد
  • خطر جنگ جهانی در صورت اعزام نظامیان ناتو به اوکراین
  • در یک قدمی جنگ جهانی سوم
  • حکم حبس ابد برای رییس پیشین فدراسیون فوتبال چین به جرم دریافت رشوه