Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@22:53:49 GMT

سریال‌هایی که در تلویزیون ساخته می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۴۷۱۷۶

سریال‌هایی که در تلویزیون ساخته می‌شوند

تلویزیون ساخت بیش از ۲۰ سریال را را در دستور کار دارد که اغلب آنها در حال تولید هستند و قرار است به مرور روی آنتن بروند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی صداوسیما، کارگردانانی چون سیروس مقدم، سعید آقاخانی، کیانوش عیاری، مسعود اطیابی، ابوالقاسم طالبی و ... این روزها مشغول ساخت سریال در تلویزیون هستند و بیش از ۲۰ سریال در تلویزیون در حال تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار مجموعه برای شبکه یک

شبکه یک سیما چهار مجموعه را در مرحله تولید دارد. «۸۷ متر»، «بعد از آزادی»، فصل دوم «نون. خ» و «پایتخت ۶» مجموعه‌هایی هستند که برای این شبکه تولید می‌شوند.

کیانوش عیاری نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده «۸۷ متر» است. در این مجموعه، علی دهکردی، مهران رجبی، فریبا کامران، شهین تسلیمی، دیبا زاهدی، حسین سلیمانی، فریده سپاه منصور، محمد بحرانی، سعید پیردوست، ملیکا شریفی، مرحوم حسین محب اهری و ... بازی می‌کنند.

مجموعه دیگری که از شبکه یک سیما پخش خواهد شد، «بعد از آزادی» است که سعید سعدی تهیه‌کننده آن است و کارگردانی آن را محمدعلی باشه آهنگر بر عهده دارد. نیلوفر محلوجی هم نویسنده‌ آن است. باشه آهنگر که تولید شش اثر سینمایی را در کارنامه خود دارد، دو مجموعه را هم برای تلویزیون ساخته است. تا صبح (۱۳۸۵) و نیمه گمشده (۱۳۷۸) مجموعه‌هایی است که توسط این کارگردان تولید و پخش شده است. «بعد از آزادی» با بازی خسرو شهراز، رضا داودنژاد، اندیشه فولادوند، اصغر همت، قاسم زارع، مرتضی اسماعیل کاشی، سام کبودوند، سارا شاهرودیان، حسین باشه آهنگر، رامین سیار دشتی و ... ساخته می‌شود.

فصل دوم مجموعه طنز «نون. خ» که به تهیه‌کنندگی مهدی فرجی ساخته می‌شود، قرار است در  ایام رمضان از شبکه یک سیما به روی آنتن برود. همچون فصل قبل، سعید آقاخانی کارگردان و امیر وفایی نویسندگی این سریال را برعهده دارند. سعید آقاخانی، فریده سپاه منصور، حمیدرضا آذرنگ، سیروس میمنت، نعیمه نظام دوست و ... بازیگران فصل جدید «نون. خ» هستند.

«پایتخت ۶» به تهیه‌کنندگی الهام غفوری و کارگردانی سیروس مقدم، به تازگی کلید خورده است. محسن تنابنده و آرش عباسی نویسندگی این کار را بر عهده دارند. مقدم تاکنون ساخت ۳۵ مجموعه تلویزیونی را در کارنامه خود دارد. در این سریال بازیگرانی چون محسن تنابنده، احمد مهران فر، ریما رامین فر، مهران احمدی، نسرین نصرتی و ... حضور دارند.

سریال «افرا» به کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان و تهیه کنندگی مجید مولایی نیز که به قلم پدرام پورامیری نوشته شده است با بازیگرانی همچون، مسعود کرامتی، وحید رهبانی، خاطره اسدی، مریم سرمدی، بهادر مالکی، مریم بوبانی و ... در حال تولید است.

 هشت مجموعه برای شبکه دو

مجموعه «شاهرگ»، سریالی است که محمدرضا شفیعی تهیه‌کننده آن است و به کارگردانی جلال اشکذری با گروهی از بازیگران از جمله نیما رئیسی، عباس غزالی، مهدی سلوکی، سیروس گرجستانی، مارال فرجاد، آزاده زارعی، حسین پاکدل، افسانه کمالی، شادی کرم رودی و ... روی آنتن شبکه دو سیما خواهد رفت. اشکذری سال ۱۳۹۳ هم سریال «حانیه» را برای تلویزیون ساخت و کارگردانی چهار فیلم تلویزیونی هم از دیگر فعالیت‌های اوست. کریم لک زاده نویسندگی این مجموعه را به عهده دارد.

«قصه‌های کامیون» مجموعه دیگری است که در این شبکه تولید خواهد شد. مسعود اطیابی کارگردان این مجموعه است. تهیه‌کنندکی «قصه‌های کامیون» را ابراهیم آرزو و نویسندگی آن را شهروز شکورزاده بر عهده دارند. مهدی‌ هاشمی، بیتا سحرخیز، شهاب عباسی، علی‌هاشمی، بهنام شرقی، نسرین مقانلو، سیاوش مفیدی، امید روحانی و ... از بازیگران این مجموعه در دست تولید هستند.

«از سرنوشت» شامل سه مجموعه به تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان است. کارگردان فاز یک و سه این مجموعه، محمدرضا خردمندان است. محمدمحمود سلطانی و روح ا... صدیقی نویسنده این مجموعه هستند، بازیگرانی همچون پوریا پورسرخ، مجید واشقانی، لیلا بلوکات، مریم کاظمی، علیرضا استادی، راستین عزیزپور، امیررضا فرامرزی، میترا رفیع، مهرداد فلاحتگر، حبیب دهقان نسب، حسین پاکدل، کیسان دیباح، دارا حیایی و ... در این مجموعه به ایفای نقش می پردازند.

کارگردان فاز دوم مجموعه از سرنوشت، علیرضا بذرافشان است. بذرافشان ۱۱ سریال را از سال ۱۳۷۹ نویسندگی کرده است. او سه مجموعه «نابرده رنج»، «گسل و هفت سنگ» را کارگردانی کرده است. علیرضا آرا، مائده طهماسبی، فاطیما بهارمست، سیدمهرداد ضیایی، شبنم فرشادجو، مهدی صبایی، فریبا نادری و ... در این مجموعه جلوی دوربین بذرافشان رفته‌اند.

سومین فصل مجموعه «بچه مهندس ۳»، به کارگردانی علی غفاری، تهیه کنندگی سعید سعدی و نویسندگی حسن وارسته در دست ساخت است. این سریال با بازی فرهاد قائمیان، کامران تفتی، مجید مظفری، مونا فرجاد، ثریا قاسمی، روزبه حصاری و ... تولید می‌شود.

مجموعه «بیگانه‌ای با من است» نیز به کارگردانی احمد امینی ساخته می شود.   این کارگردان هشت سریال تلویزیونی را در کارنامه خود دارد. بهروز مفید تهیه کننده و فروغ فروهیده نویسنده این مجموعه هستند. شبنم قلی خانی، پرویز پورحسینی، مهران رجبی، پژمان بازغی، نگار عابدی، شیوا ابراهیمی، پوراندخت مهیمن، امیر یل ارجمند، مهدی فقیه، سپیده خداوردی و ... هم بازیگران این مجموعه‌اند که از شبکه دو سیما پخش خواهد شد.

«بوم و بانو» هم مجموعه‌ای است که شبکه دو سیما کارگردانی آن را به سعید سلطانی سپرده است. مسعود رایگان، بهنام تشکر، مهدی احمدی، فریبا متخصص، محرم زینال زاده، امیر غفای منش، دیبا زاهدی، ساغر قناعت و ... از بازیگران این مجموعه هستند. سلطانی بیشتر با مجموعه «پس از باران» و «ستایش» شناخته می‌شود، آرمان زرین کوب، تهیه کننده و شعله شریعتی، نویسنده این مجموعه هستند.

 مجموعه‌های شبکه سه

شبکه سه هم در تدارک چهار سریال است. «سرباز» به کارگردانی‌ هادی مقدم دوست، «کلبه‌ای در مه» به کارگردانی مرجان اشرفی‌زاده، «دوپینگ» به کارگردانی رضا مقصودی و «نیوجرسی» به کارگردانی سیامک انصاری و جواد رضویان در مرحله تصویربرداری هستند.

سرباز را حمید نعمت الله و هادی مقدم دوست نوشته‌اند و آرش مجیدی، الیکا عبدالرزاقی، رویا تیموریان، نیما شعبان نژاد، پدرام شریفی، کاوه آهنگر، جمال اجلالی، اسماعیل محرابی، علی‌هاشمی، افسانه کمالی، فرحناز منافی ظاهر، جواد خواجوی، مهتاب ثروتی و ... در آن به ایفای نقش‌ می‌پردازند. محمدرضا شفیعی هم تهیه‌کننده این مجموعه است.

فیلمنامه «کلبه‌ای در مه» را مرجان اشرفی زاده به رشته تحریر درآورده و تهیه‌کننده این مجموعه سعید پروینی است. از بازیگران این مجموعه می‌ توان به‌ هادی حجازی فر و الهام کردا اشاره کرد.

تهیه‌کننده «نیوجرسی» هم مهدی فرجی است. این مجموعه را هم بازیگرانی چون سیامک انصاری، جواد رضویان، الیکا عبدالرزاقی، سروش جمشیدی و هادی کاظمی‌ در این مجموعه به ایفای نقش می‌پردازند.

«کتونی زرنگی» هم عنوان سریال دیگری است که در شبکه سه در حال ساخت است. محمدرضا شفا تهیه کننده، علی ملاقلی پور کارگردان و محسن ملکی و حسین حقیقی نویسندگان این مجموعه هستند. هدایت هاشمی، افسانه چهره آزاد، ملیکا شریفی نیا، علی سلیمانی، علیرضا جعفری و محمود جعفری از جمله بازیگران این سریال هستند.

همچنین سریال «آخر خط» به نویسندگی و کارگردانی علی مسعودی و با بازی مهران رجبی، شهین تسلیمی، امیر نوری، محمدرضا هدایتی و ... در حال تصویربرداری است.

«ایل دا» و «زیرخاکی»

دو مجموعه دیگر که هنوز شبکه‌های پخش آن مشخص نیست در مرحله تصویربرداری هستند. «ایل دا» به کارگردانی راما قویدل در حال ساخت است، مجید مظفری، فاطمه گودرزی، کاظم هژیرآزاد، جعفر دهقان، پوریا پورسرخ، خسرو شهراز، کورش سلیمانی و ... از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند. علیرضا سبط احمدی، تهیه کننده و نوشین پیرحیاتی، نویسندگی این کار را بر عهده دارند.

مجموعه زیرخاکی به نویسندگی و کارگردانی جلیل سامان  در حال تولید است. پژمان جمشیدی، گوهر خیراندیش، ژاله صامتی، نادر فلاح، ایرج سنجری، اصغر نقی‌زاده و ... از بازیگران این مجموعه هستند. رضا نصیری‌نیا تهیه کنندگی این مجموعه را به عهده دارد.

سریال‌های الف ویژه

مجموعه «نفوذ» یکی از سریال‌های در دست ساخت در تلویزیون است که در رده مجموعه‌های الف ویژه قرار گرفته است. جواد شمقدری نویسنده و کارگردان این مجموعه است. بازیگرانی چون احمد نجفی، حمید گودرزی، رحیم نوروزی، علیرام نورایی، صالح آقامیرزایی، جلیل فرجاد، شهره لرستانی، زهرا سعیدی، کاوه سماک باشی، امیرمحمد زند و ... در آن به ایفای نقش می‌پردازند. محسن علی اکبری تهیه کننده این مجموعه است. «نفوذ» روایتگر تاریخ انقلاب از پیش از انقلاب تا پایان جنگ تحمیلی است.

«جشن سر برون» هم به کارگردانی مجتبی راعی از دیگر سریال های الف ویژه تلویزیون محسوب می‌شود. مجتبی راعی و مهدی حمزه متن این سریال را نوشته‌اند و حسن نجاریان تهیه کنندگی آن را به عهده دارد. این مجموعه هم به روایت دوران قبل از مشروطه می‌پردازد و از بازیگران آن می‌توان به حسین محجوب، محمود پاک نیت، نادر فلاح، لیلا اوتادی، فرخ نعمتی، قاسم زارع، داریوش کاردان، میرطاهر مظلومی، رامین ناصر نصیر، مهدی فقیه، کریم اکبری مبارکه، صدرالدین حجازی، بیوک میرزایی، ارسلان قاسمی، مهران نائل، جواد قامتی و ... اشاره کرد.

مجموعه «طلاق» سریال الف ویژه به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی ابوالقاسم طالبی است. این مجموعه داستانی به‌روز دارد و بازیگرانی همچون نوشین صفری، مجید واشقانی، حمید گودرزی و قطب الدین صادقی در آن به ایفای نقش می‌پردازند. طالبی پیش از این دو سریال «بازگشت پرستوها» و «به کجا چنین شتابان» را در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ برای تلویزیون کارگردانی کرده است و طلاق جدیدترین کار وی محسوب می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سریال های جدید تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۷۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی

  جالب اینجاست که در این میان یک رسانه نوشته بود به‌واسطه ضعیف‌بودن کارنامه عملکرد VOD‌ها یا همان شبکه نمایش خانگی، آمار مخاطبان تلویزیون بالا رفته! و به نوعی نفس تازه‌ای به رسانه‌ملی تزریق شده است؛ اما نکته مهم، صحبت‌های مطرح‌شده از سوی یکی از مدیران شبکه‌های نمایش خانگی است که نشان می‌دهد وضعیت این تولیدات و روابط آنها بیشتر از چیزی که مخاطبان مطلع باشند آشفته است و تنها یک اظهارنظر باعث شده تا دمل چرکین تولیدات عجیب و نمایش خانگی بیشتر از قبل برای مخاطب سر باز کند.حالا با تازه‌ترین نظرسنجی منتشرشده از سوی مرکز افکارسنجی ایسپا، همه این تحلیل‌ها بر باد رفته و نشان می‌دهد که مخاطبان تلویزیون واقعی و حتی بیشتر از آمار اعلام‌شده از سوی مقامات رسانه‌ملی است. آمار منتشرشده از سوی مرکز افکارسنجی ایسپا، از این منظر اهمیت دارد که نه از سوی خود تلویزیون که از سوی یک رسانه مستقل مطرح شده که آمارهایش تاکنون محل استناد بسیاری از تحلیل‌هاست. این آمار نشان می‌دهد که ۴۰.۸درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲درصد شبکه‌ آی‌فیلم و ۲۱درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صداوسیما» به ترتیب ۵۸.۹درصد شبکه سه، ۵۰.۸درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳درصد شبکه یک بوده. همچنین ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صداوسیما هستند.
   
«مردان آهنین» پرمخاطب شد 
این نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صداوسیما» با تعداد نمونه‌ ۱۷۱۵نفرازشهروندان ۱۵سال به بالای سراسرکشور در «هفته آخر فروردین‌ماه» سال‌جاری بوده که به شیوه مصاحبه تلفنی انجام شده و نکات مهمی را از مخاطبان تلویزیون روشن می‌کند. در مدت اخیر مطالبه بسیاری از منتقدان و فعالان رسانه بیان آمار روشن از میزان مخاطبان تلویزیون بود که بارها با حدس و گمان مطرح می‌شد. بااین‌حال، حتی زمانی که خود رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما آمار را به‌صورت شفاف، دقیق و در حضور رسانه‌ها بیان کرد، بازهم این نقدها ادامه یافت. حالا به نظر می‌رسد که با اعلام آمار از سوی مرکز ایسپا، بتوان تحلیل بهتری روی مخاطبان برنامه‌های تلویزیون داشت. بخشی از یافته‌های ایسپا مربوط به درصد مخاطبان به تفکیک برنامه‌هاست. یافته‌های نظرسنجی ایسپا‌ نشان می‌دهد ۹/۳۶درصد از «ایرانیان» برنامه مردان‌آهنین،۳۴.۷درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲درصد برنامه محفل، ۳۲.۳درصد برنامه شب‌خوش، ۳۱.۸درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲درصد برنامه ایران دوست‌داشتنی، ۱۶درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» ۵۳.۳درصد برنامه مردان آهنین، ۵۰.۱درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۴۹.۴درصد برنامه محفل، ۴۸درصد برنامه شب‌خوش، ۴۶درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸درصد برنامه ایران دوست‌داشتنی، ۲۳.۱درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵درصد برنامه برمودا بوده است. همچنین ۴۵.۴درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲درصد سریال هفت سر اژدها و ۲۰.۴درصد سریال رستگاری را دیده‌اند. میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵درصد سریال هفت سر اژدها و ۲۹.۴درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.
   
رشد مخاطب در دوران افول تلویزیون‌های خارجی 
نکته‌ای که در این میان باید به آن اشاره کرد، یکی از جملات رئیس مرکز تحقیقات صداوسیماست که در نشست اخیر گفته بود نباید انتظار مخاطب ۸۰درصدی از رسانه تلویزیون داشت، چراکه در کشورهای دیگر هم این آمار حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد است. در همان نشست هم برخی خبرنگاران با واکنش‌های کنایه‌آمیز از این مقایسه گفتند و خواستار توضیح شدند که شاکری‌نژاد گفته بود: «امروز در عصری هستیم که مخاطب را باید ترکیبی از برادباند و برادکست دانست و از آن گریزی نیست. در حقیقت این عددها در این عصر چیزی شبیه معجزه است. مثلا مرکز تحقیقاتی در آمریکا یا انگلیس که میزان مخاطب را ارائه می‌کند، به‌ندرت آمارهایش به ۱۰درصد می‌رسد؛ به‌عنوان‌مثال، برنامه پرمخاطب ۲۰۲۳ انگلیس، برنامه مربوط به تاج‌گذاری چارلز بود که ۱۲.۵میلیون نفر درمجموع آن را دیده بودند که حدود ۱۸درصد می‌شود. امروز وقتی با مردم صحبت می‌کنیم متوجه می‌شویم مردم در بستر خارج از تلویزیون و بر بسترهای دیگر مصرف رسانه‌ای دارند. در حقیقت باید به یک فناوری برسیم که وقتی درباره میزان مخاطب صحبت می‌کنیم، هر دو را لحاظ کنیم.» انتشار آمارهای ایسپا در کنار این صحبت‌های مطرح‌شده از سوی شاکری‌نژاد که حداقل آمار را بیان کرده بود، نشان می‌دهد که تلویزیون به‌عنوان یک رسانه سنتی، هنوز هم مخاطبان خود را دارد و بیان آمار ۶۹.۲درصد برای مخاطبان تلویزیون، مهر تاییدی بر درست‌بودن آماری است که مرکز تحقیقات صداوسیما منتشر کرده بود. البته خود مرکز هم در نشست فوق تاکید کرده بود که حداقل آمار را بیان کرده‌ و حتی می‌توان گفت آمار فراتر از این مقدار است. نگاهی به تعداد کلیدواژه‌های تکرارشده در پیامک‌های سامانه ۱۶۲ هم دال بر این است که مخاطبان تلویزیون به شکل دقیق این رسانه را تماشا کرده و از طریق همین سامانه، نظرات خود را درباره جزئیات این تولیدات بیان‌می‌کنند. 

دلیل اهمیت آمار ایسپا
ناگفته پیداست که هر رسانه‌ای برای رسیدن به قله برنامه‌های خود نیاز به اصلاح و دریافت بازخورد دارد و به‌طور قطع برخی تحلیل‌های مطرح‌شده ــ صرف‌نظر از اهداف پشت آن یا صادقانه‌ بودن یا نبودن نکات ــ می‌تواند رسانه‌ملی را در جهت بهبود و استمرار جذب مخاطب هدایت کند. کما این‌که دو محور هویت‌محوری و عدالت‌گستری که در اهداف تحولی سازمان صداوسیما قید شده و هر بار در صحبت‌های رئیس این سازمان مورد تاکید قرارمی‌گیرد هم نشان از همین رویکرد ثبت بازخورد دارد. بااین‌حال، نمی‌توان انکار کرد که برخی از این تحلیل‌ها تنها هدف خود را بر نقد غیرعادلانه و یکطرفه علیه رسانه‌ملی گذاشته‌اند که در این صورت نمی‌توان آن را موثر دانست. آمار۶۹.۲درصد مخاطب برای تلویزیون و بیان آن درزمانی که بحث‌ها پیرامون مخاطبان این رسانه بالا گرفته، می‌تواند فصل تازه‌ای برای ارائه نقدهای درست ومنصفانه و البته نگاه به عملکرد واقعی و مستند رسانه‌ملی باشد.

دیگر خبرها

  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • فیلم های سینمایی آخر هفته تلویزیون
  • «مسافر ری» با چند فیلم جدید در آخر هفته تلویزیون
  • تقدیر و تشکر از عوامل سریال رستگاری توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی+تصاویر
  • سریال جدید تلویزیون به دو شبکه می‌رسد
  • جزئیات 2 سریال جدید تلویزیون ؛ معمایی و کمدی (+عکس)
  • سریال‌های جدید تلویزیون را بشناسید
  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند