Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به شانزدهمین جشنواره تئاتر کوردی سقز، گفت: تئاتر کردی با استفاده از نمادها و نشانه های قومی و مذهبی مناطق کردنشین می‌تواند روزنه‌ای برای ترویج سبک زندگی مبتنی بر ارزش‌ها و فضایل اخلاقی در جامعه باشد.

در پیام سیدعباس صالحی آمده است:

ماهیت هنر در طول تاریخ، روشنگری و آگاهی بخشی جامعه و مردمان سرزمینش بوده است و هنر تئاتر با ترکیبی زنده از سایر هنر ها از جمله ادبیات، موسیقی، معماری، نقاشی و غیره نقشی اثرگذار در مواجهه با مسائل و مشکلات جوامع دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زبان هنر که با ریشه های خود پیوند داشته باشد بهترین زبان برای ترویج ارزش‌های ناب انسانی است و سرزمین هنر و فرهنگ کردستان در زمره ریشه‌های فرهنگی ایران زمین و از دیرباز مهد مشاهیر و نامداران بوده است.

تئاتر کردی با استفاده از نمادها و نشانه های قومی و مذهبی مناطق کردنشین می‌تواند روزنه‌ای برای ترویج سبک زندگی مبتنی بر ارزش‌ها و فضایل اخلاقی در جامعه باشد، ارزش‌هایی چون صلح، انسانیت، همگرایی و اخلاق در لوای معنویت که ادبیات غنی کهن ترین قوم ایرانی همواره بر آن اهتمام داشته و دارد.

اکنون که به همت و تلاش اصحاب فرهنگ و هنر کردستان به ویژه خانواده بزرگ تئاتر در کردستان و شهر سقز، شانزدهمین دوره جشنواره تئاتر کردی با شور و شکوهی مثال‌زدنی برگزار می‌شود، امیدواریم در بستر این رویداد مهم هنری شاهد بازیابی استعدادهای خلاق هنری در آن سامان باشیم تا به زبان فاخر هنری بیانگر دلسوزانه و متعهدانه دغدغه های مردمان سختکوش و فرهنگ مدار آن دیار شوند.

از تمام دست اندرکاران برگزاری این جشنواره در استان کردستان صمیمانه قدردانی نموده و توفیقات روزافزون شما عزیزان را از پروردگار متعال خواهانم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره ی تئاتر سقز استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۸۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 

با گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، حجاب از ارزنده ترین نمودهای فرهنگی، اجتماعی در تمدن ایرانی ـ اسلامی است که پیشینه آن به قبل از ورود اسلام می گردد، اما در فرهنگ اسلامی به اوج تعالی و منتهای ارزش و اعتبار خود می رسد.

نداشتن حجاب کامل و پوشش نامناسب موجب می شود که زنان در جامعه و خیابان، دانشگاه و محل کار با اضطراب های جنسی، نگرانی ها و هیجانات بسیاری همراه باشند و پزشکان معتقد هستند اضطراب، استرس و هیجانات می تواند در شکل گیری بیماری ها و تشدید آن ها بسیار موثر باشند.

رعایت حجاب ضمن اینکه باعث حفظ پاکی درونی می شود در حفظ پاکی و بهداشت بدن زنان نیز خیلی موثر است. بدن زنان با استفاده از حجاب پوشیده می شود و در مقابل آلودگی ها و دیگر آسیب های اجتماعی محدود می گردد.

همانطور که می دانید متن لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب مصوب کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شد که در این لایحه70 ماده‌ای وظایف دستگاهای مختلف برای ترویج عفاف وحجاب مشخص شده است.

با توجه به اینکه لایحه عفاف و حجاب برای برخی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها وظایفی را تعیین کرده است. بنا بر این لایحه، وزارت بهداشت که یکی از اعضا و سازمان های می باشد که شرح وظایف 17گانه در خصوص عفاف و حجاب برای این وزارتخانه تدوین و ابلاغ شده است.

همانطور که می دانید این وزارتخانه می بایست بچیدمان اداری در ساختمان‌های ستادی، بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها و سایر مراکز مربوط به این وزارتخانه را بر اساس حفظ حدود حریم شرعی بین کارمندان زن و مرد و ایجاد محیط اختصاصی جهت ارائه خدمات پزشکی طراحی کند.

بنا بر ماده ۱۴ لایحه عفاف و حجاب، وزارت بهداشت مکلف است که برای رعایت حجاب، دستورالعمل‌های رفتاری را بازنگری و بر حجاب بیماران و همراهان نیز نظارت کند.

با توجه به مصوبات عفاف و حجاب که به کلیه نهاد ها و سازمان های مرتبط تدوین و ابلاغ شده است، این انتظار می رود که برای ترویج فرهنگ اسلامی و مصونیت جامعه ،دستگاه های مختلف به نحو احسن به شرح وظایف خود در خصوص مصوبات برنامه ریزی و فعالیت مستمر داشته باشند که این مهم تاثیر به سزایی در ارائه خدمات درمانی و پزشکی به شهروندان خواهد داشت.

علی محمد میرزایی کارشناس رسانه، علوم اجتماعی و ارتباطات

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897050

دیگر خبرها

  • نقش سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
  • نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
  • باید فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه ترویج پیدا کند
  • نگاهی به نقش صدا و سیما در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب
  • کتاب آینه‌ دلیل من در کرمانشاه منتشر شد
  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • فرهنگ، زبان و آداب و رسوم هورامان آوازه جهانی دارد
  • روایت زندگی شهید حسین نیا از زبان خانواده شهید
  • رقص فراموشی و فرار از کلیشه‌ها