Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گفت: به عنوان یک مسلمان اگر با گران فروشی مواجه می‌شویم شرعاً موظفیم که هم تذکر بدهیم و هم گزارش، از آنجا که نهی از منکر یک واجب الهی مانند نماز و روزه است، در چنین مواقعی سکوت کردن به معنی ترک «نهی از منکر» و حرام است.

به گزارش فارس، جلیل محبی عصر امروز در همایش نقش سرمایه‌های اجتماعی در احیای امر به معروف و نهی از منکر در اصفهان اظهار داشت: آنچه مدنظر امام بود وزارتخانه امر به معروف بود و ستاد احیایی که الان وجود دارد، کارکرد آن چه در نگاه امام بود را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر افزود: در حال حاضر سازمان بازرسی آن کاری را انجام می‌دهد که حضرت امام اشاره کردند، هرچند اسم امر به معروف را یدک نمی‌کشد.

وی با اشاره به انتشار یک فیلم در فضای مجازی گفت: احتمالاً همه حاضران در جلسه کلیپ کودکی که توسط یک جوان به درون سطل زباله انداخته می‌شود را دیده‌اند؛ با این که کار جرم سنگینی نبود ظرف مدت کوتاهی هم بخش خبری صدا و سیما به آن پرداخت و هم نیروهای امنیت برای پیدا کردن آن بسیج شدند و توانستند 24 ساعته آن شخص را بازداشت کنند.

محبی اضافه کرد: این در حالی است که اگر این تصاویر پخش نمی‌شد و یا به این اندازه انعکاس پیدا نمی‌کرد شاید هرگز آن شخص گرفتار قانون نمی‌شد، اما همین که مردم در صفحات بازنشر دادند و از آن انتقاد کردند، «فشار اجتماعی» ایجاد کرد و نتیجه دیگری رقم خورد.

وی با بیان این که این اتفاق یک راه اعتراض صحیح است، توضیح داد: مردم نه آشوب کردند و بانک آتش زدند اما با گفتن و نوشتن نسبت به یک منکر واکنش نشان دادند؛ ستاد احیا باید روی مردم کار کند، به طوری که خود مردم نسبت به بدی‌ها واکنش نشان دهند، امر به معروف چیزی به جز فشار اجتماعی نیست و ما در ستاد احیا باید همین فشار اجتماعی را ایجاد کنیم.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: کاری که ستاد احیای اصفهان انجام می‌دهد این است وقتی مشکلی را می‌بیند، بر خلاف آنچه تصور می‌شود که رأسا اقدام کند، باید به سراغ مسؤول اداره مربوطه برود و به او تذکر دهد که این مشکل را حل کند.

وی تاکید کرد: ستاد احیای امر به معروف فقط یک وظیفه دارد، این که معروف امر به معروف را گسترش دهد نه این که افراد جامعه تصور کنند امر به معروف وظیفه ستاد احیاست و آن‌ها دیگر لازم نیست کاری انجام دهند، همانطور که بارها گفته شده امر به معروف و نهی از منکر واجب و وظیفه‌ای همگانی است.

محبی یادآور: به عنوان یک مسلمان اگر با گران فروشی مواجه می‌شویم شرعاً موظفیم که هم تذکر بدهیم و هم گزارش، از آنجا که نهی از منکر یک واجب الهی مانند نماز و روزه است، در چنین مواقعی سکوت کردن به معنی ترک «نهی از منکر» و حرام است.

تحول در ستاد امر به معروف نیاز به همراهی بدنه دارد

در این جلسه تعدادی از نمایندگان اقشار مردم صحبت کردند، علی صالحی مدیر دفتر خبرگزاری فارس اصفهان نیز در این جلسه با اشاره به سخنان دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: به عنوان ناظر رسانه‌ای از بیرون به ریل آمدن و حرکت ستاد احیای امر به معروف را می‌بینیم.

صالحی ادامه داد: وظیفه‌ای که از سوی دبیر ستاد برای ستاد مطرح شد شبیه همان تعریفی است که در خصوص رسانه‌ها گفته می‌شود، جریان سازی و تأثیرگذاری؛ از همین بحث اهمیت رسانه در کار امر به معروف را می‌توان درک کرد.

وی تصریح کرد: در برخی موضوعاتی که مربوط به امر به معروف است دچار بحران درونی هستیم، با این معنا که نیروهای خودی نسبت به مسائل اقناع نشده‌اند و حاضر نیستند به میدان بیایند.

مدیر دفتر خبرگزاری فارس اصفهان عنوان کرد: موضوع دیگر، نگاه راهبردی و داشتن چشم اندازهای بلند مدت است که برای مثال بدانیم با این سبک زندگی فعلی چه مسائلی در آینده خواهیم داشت.

وی با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی از زمان کودکی و نوجوانی گفت: این کار نیز با داشتن یک چشم‌انداز بلندمدت میسر می‌شود.

صالحی در پایان با تمجید از ایجاد تحول در ستاد احیای امر به معروف خاطرنشان کرد: نباید از این نکته غافل شد که همراهی بدنه نیز باید وجود داشته باشد، در این راستا تشکیل یک شورای فقهی می‌توانند به همراه شدن کل مجموعه ستاد امر به معروف کمک کند.

لینک کوتاه: asriran.com/002wrU

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ستاد امر به معروف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین نارضایتی مردم از خودرسازان چیست؟ | ویدئو

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، سپهر توکلی دادجوی سخنگوی مرکزی ملی رقابت افزود: نهادهایی هم که تنظیم گر فنی هستند بر اساس دستورالعمل و فرمولی که شورای رقابت داده قیمت خودرو را محاسبه و ابلاغ می‌کنند.

وی افزود: اکنون طبق همین روالی که از انتهای سال ۱۴۰۱ وجود داشت، همچنان طبق دستورالعمل شورای رقابت، وزارت صمت قیمت خودرو را محاسبه می‌کند که قیمت تمام شده در سازمان حمایت به عنوان متولی متخصص انجام و ابلاغ می‌شود.

توکلی درباره گران فروشی خودروسازان گفت: ۲ هزار شکایت از خودروسازان بررسی و نتایج آن اعلام شده که بخشی از آنها مربوط به گران فروشی است؛ شورای رقابت باید به عنوان ناظر بر دستورالعمل به این موضوع ورود کند، نهادهای دیگر مانند سازمان حمایت، سامانه ۱۲۴ و تعزیرات هم به موضوع ورود و بررسی کرده اند.

وی تاکید کرد: به اکثر این شکایات رسیدگی و حکم صادر شده و در مراجع قضائی هم همچنان در حال پیگیری است.

کد خبر 846356 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم بازار خودرو خودرو - ایرانی

دیگر خبرها

  • نظارت سازمان تعزیرات بر گران‌فروشی و احتکار موثرتر می‌شود
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • فیلم/ بهادری جهرمی: افزایش قیمت بدون مبنا گران فروشی است
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد
  • یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد
  • لزوم حمایت مقامات قضایی از اهداف مجمع امر به معروف و نهی از منکر
  • بیشترین نارضایتی مردم از خودرسازان چیست؟ | ویدئو
  • رسیدگی به ۲ هزار شکایت از خودروسازان در شورای رقابت
  • افشاگری دبیر ستاد امر به معروف: رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را داد