Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانگیر شاهمرادی عصر سه‌شنبه در آیین اختتامیه نمایشگاه و فن‌بازار هفته پژوهش و فناوری البرز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج افزود: دستاوردهای علمی باید به سمت تولید ثروت هدایت شود و مردم تاثیر علم در زندگی خود را مشاهده کنند.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از نتایج پژوهش‌های بنیادین در جامعه ادامه داد: امروزه دیگر نمی‌توان جمله «ارتباط، حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه» را به صراحت بیان کرد، چرا که اقدام‌های مناسبی در این خصوص انجام شده است که البته بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استانداری البرز اعتبارهای مالی دولتی برای پژوهش را ناکافی دانست و در عین حال اظهار داشت: در استان البرز واحدهای صنعتی دانش‌بنیان متعددی با پژوهش‌های علمی راه‌اندازی شده است.  

رییس دانشگاه آزاد اسلامی البرز و دبیرکل ستاد برگزاری آیین‌ هفته پژوهش و فناوری البرز نیز گفت: در نمایشگاه و فن‌بازار هفته پژوهش و فناوری استان ۲۷ قرارداد با ارزش ۸۰  میلیارد تومان منعقد شد.

محمدحسن برهانی‌فر افزود: همدلی مسئولان و مراکز علمی و پژوهشی البرز در توجه به حوزه پژوهش و فناوری زبانزد و مایه خرسندی است.

انتقاد از بودجه کم پژوهش

همچنین عضو هیات علمی دانشکده کشاوری دانشگاه تهران که در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان قرار دارد با انتقاد از کم‌توجهی به حوزه پژوهش در کشورمان گفت: هرگاه در بودجه کشور کم می‌آورند، نخستین حوزه‌ای که اعتبارهای مالی آن را قطع می‌کنند پژوهش است.

محمدرضا بی‌همتا افزود: ایران با اختصاص ۱.۲ درصد بودجه کشور به حوزه پژوهش، رتبه آخر را از این نظر در بین کشورهای در حال توسعه دارد.

وی با یادآوری راه‌اندازی پژوهشگاه و پژوهشکده‌های متعدد در دستگاه‌های دولتی، بر لزوم ارزیابی و نظارت بر این فعالیت آنها تاکید کرد.  ‌

در این آیین از برترین‌های حوزه پژوهش و فناوری استان البرز در بخش‌های مختلف تجلیل به عمل آمد.

نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان البرز از ۱۶ آذر با همکاری استانداری، مراکز علمی و پژوهشی استان و مشارکت دستگاه‌های مختلف در ۲ سالن و در قالب ۱۵۰ غرفه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج آغاز شد.

هدف از برگزاری این نمایشگاه تشویق و ترغیب جوانان و دانشجویان به فعالیت در حوزه‌های پژوهشی، تولید و فناورانه و نمایش توانمندی‌های جوانان فعال در این حوزه‌ها عنوان شده است.

همزمان با نمایشگاه هفته پژوهش، ششمین جشنواره ایده‌های برتر هفته پژوهش و فناوری نیز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز برگزار ‌شد.

برنامه‌های هفته پژوهش استان البرز از ۱۶ تا ۲۲ آذر برگزار می‎شود.

۲۳ تا ۲۸ آذرماه هفته ملی پژوهش و فناوری نامگذاری شده است.

برچسب‌ها هفته پژوهش ” دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز استانداری البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز استانداری البرز هفته پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز استانداری البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۸۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از جذب موفق طرح‌های برون‌دانشگاهی تا برپایی راهیان پیشرفت در حوزه فناوری

میثم عرب‌زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح بخشی از عملکرد حوزه معاونت پژوهشی این دانشگاه در سال گذشته تحصیلی (۱۴۰۱-۱۴۰۲) اظهار کرد: در حوزه آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، تبدیل به احسن دستگاه‌های مستعمل و غیرکاربردی به دستگاه‌های ضروری مورد نیاز گروه‌های آموزشی و پیگیری نهایی اخذ مجوز ۱۷۰۲۵ برای پنج آزمایشگاه ازجمله این فعالیت‌هاست.

وی با تشریح دستاوردهای مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: دستیابی به سطح ۲ در مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی و اخذ مجوز وزارت علوم، افزایش هسته‌ها و واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد از یک به سه شرکت و تغییر زیرساخت‌ها و مکان مرکز رشد و امکانات به‌روزتر برای واحد‌ها و هسته‌ها از دیگر فعالیت‌هاست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در بخش دیگری از ‌گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا راه‌اندازی بخش مرجع کتابخانه به همراه سالن مطالعه با دسترسی آزاد برای مطالعه کتب و پالایش کتاب‌های قدیمی و خرید کتب به‌روز به‌خصوص در رشته‌های مهندسی کامپیوتر و رشته پرستاری را از دستاوردهای این دانشگاه در حوزه کتابخانه‌ای دانست.

عرب‌زاده از افزایش انجمن‌های فعال باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه از سه انجمن به ۱۰ انجمن فعال خبر داد و افزود: برگزاری برنامه‌های گوناگون سخنرانی، کارگاه و ... توسط انجمن‌ها، راه‌اندازی نخستین نشریه دانشجویی توسط انجمن‌های علمی (نشریه آرکا)، شناسایی و احصای نخبگان فارغ‌التحصیل و معرفی آنان به دانشجویان و استادان (۱۰۰ فارغ‌التحصیل برتر شناسایی شد) و برگزاری نمایشگاه آثار دانشجویان توسط انجمن‌های علمی از فعالیت‌های انجمن‌های علمی است.

تشکیل کارگاه ارتقا به دانشیاری و استادی برای تشویق استادان

وی درباره مرکز تحقیقات معماری و انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان هم مطرح کرد: برنده شدن در مناقصه شرکت فولاد و جذب ۴۰۰ میلیون تومان در قالب طرح برون‌دانشگاهی توسط مرکز مهم‌ترین دستاورد سال گذشته این مرکز بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان، فعالیت‌های مرتبط با سایر حوزه‌های پژوهشی و فناوری را اینگونه برشمرد: برگزاری دوره‌های تخصصی کوتاه‌مدت توسط حوزه پژوهش در یک سال گذشته افزایش چشمگیری داشت؛ به گونه‌ای که مبلغ درآمد ناخالص دوره‌ها از ابتدای سال بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان بوده است.

عرب‌زاده، تشکیل کارگاه ارتقا به دانشیاری و استادی برای انگیزه‌بخشی و تشویق استادان را از دیگر فعالیت‌ها برشمرد و گفت: اکنون پرونده دانشیاری برخی استادان در سازمان مرکزی در جریان و پرونده یک استادتمامی و یک دانشیاری تأیید شده است.

وی از افزایش کمّی کتب چاپ نشر دانشگاهی در سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: چهار کتاب توسط نشر واحد دانشگاهی به مرحله چاپ رسیده و چاپ بخشی از کتاب توسط انتشارات بین‌المللی الزویر برای نخستین‌بار توسط عضو هیئت علمی واحد کاشان در این دوره محقق شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان تبیین کرد: افزایش قابل توجه طرح‌های برون‌دانشگاهی در سال گذشته ۵۰۰ میلیون تومان بود که توسط استادان جذب و قرارداد منعقد شد.

عرب‌زاده عنوان کرد: راهیان پیشرفت در حوزه فناوری و تکنولوژی برای استادان هیئت علمی با بازدید از صنایع هواپیماسازی، مجتمع فولاد، جامعةالمصطفی، رصدخانه ملی ایران، ارتباط مؤثر با صنایع مهم منطقه کاشان و عقد تفاهم‌نامه همکاری در حوزه‌های تخصصی اعضای هیئت علمی و همچنین جذب دانشجوی مهارتی (طرح پویش) مانند صنایع هامون نایزه، فولاد کویر، صنایع چینی پردیس کاشان، صنایع پلاستیک سازی افزون پلاست برگزار شد.

وی افزود: همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی - پژوهشی منطقه کاشان (عقد تفاهم‌نامه با معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی، پیگیری تفاهم‌نامه با پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان برای استفاده واحد‌های مستقر در مرکز رشد از مزایای پارک، همکاری با کتابخانه نسخ خطی آیت‌الله رضوی، برگزاری پنج کرسی علمی ـ ترویجی توسط استادان (کسب رتبه برتر کرسی علمی ترویجی در استان اصفهان) از دیگر فعالیت‌های دانشگاه آزاد کاشان در زمینه علمی ـ پژوهشی است.

استقرار ۲۰ هسته و واحد فناور در مرکز رشد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان متذکر شد: اکنون ۲۰ هسته و واحد فناور در مرکز رشد این دانشگاه مستقر است و سه شرکت دانش‌بنیان هم عمدتاً در زمینه الکترونیک فعالیت دارند.

عرب‌زاده، عمده فعالیت‌های سرای نوآوری و مرکز تحقیقات فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان را حضور مرکز تحقیقات در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کفپوش‌ها، موکت، فرش و صنایع وابسته، معرفی شده به‌عنوان مراکز پیشرو و فعال در زمینه آزمایشگاه معتمد، تمدید مجوز سرای نوآوری فرش ماشینی و تأیید ساختار آن از سوی تشکیلات تعالی، همکاری در برگزاری همایش فردخت (جشنواره ملی فرهنگی و هنری طراحی و دوخت لباس ایرانی)، حضور سرای نوآوری فرش در چهارمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع وابسته فرش ماشینی و برگزاری رویداد ملی فرش‌آپ (مرتبط با ایده‌های نوین در صنعت فرش ماشینی- ایده‌شو) عنوان کرد.

وی، برنامه‌های پیش رو برای سال ۱۴۰۳ مرتبط با حوزه پایش و نظام موضوعات پایان‌نامه‌ها را برگزاری همایش‌ها و کرسی‌های آزاداندیشی مطابق با برنامه علمی استان اصفهان (به‌خصوص موضوع مهدویت)، پیگیری و آسیب‌شناسی علل عدم تطابق نهایی زمینه‌های پژوهشی انتخاب شده توسط دانشجویان و تلاش برای افزایش تطابق نهایی وانگیزه‌بخشی به استادان برای سوق دادن دانشجویان به زمینه‌های پژوهشی به شیوه‌های مختلف مانند تبیین بخشنامه‌ها به‌خصوص برای بهره‌مندی از امتیازات مانند پایه تشویقی بیان کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: همکاری با واحد‌های پیشرو در موضوعات خاص به‌خصوص در حوزه فرش ماشینی و ارتقای واحد به سطح «واحد‌های همکار» در برنامه جامع موضوعات، احصای نیاز‌ها و مسائل حقیقی و بومی صنایع منطقه کاشان برای سوق دادن پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌های کاربردی به سمت آن، افزایش شاخص «اچ‌ایندکس» واحد کاشان با انگیزه‌بخشی به استادان برای ارائه مقالات بیشتر (پرداخت بروز تشویق مقالات و صدور کارنامه پژوهشی) و افزایش تعداد پایان‌نامه‌های منجر به نوآوری منطبق با زمینه‌های پژوهشی از دیگر برنامه‌های پیش رو در حوزه پایش خواهد بود.

عرب‌زاده افزایش درصد مقالات منتشر شده به ازای هر دانشجو و توسعه کمّی و کیفی مقالات، احصای مسائل و چالش‌های بومی منطقه کاشان برای اعلام به دبیرخانه پایش آزاد استان درراستای درج در زمینه‌های پژوهشی نظام موضوعات و حمایت از پایان‌نامه‌های منجر به پژوهش‌های کاربردی برای عقد قرارداد برون‌دانشگاهی با صنایع منطقه کاشان را از دیگر برنامه‌های دانشگاه آزاد کاشان در حوزه پایش برشمرد.

انتهای پیام/

حسین بوذری

دیگر خبرها

  • از جذب موفق طرح‌های برون‌دانشگاهی تا برپایی راهیان پیشرفت در حوزه فناوری
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • معاون وزیر علوم: افزایش تقلب در کنکور ناشی از توسعه فناوری است
  • بررسی مشکلات حوزه ارتباطات شهرستان سیاهکل با حضور معاون وزیر
  • افتتاح دو مرکز تحقیقات و فناوری در حوزه تولید واکسن و ایمپلنت های ارتوپدی در پارک فناوری پردیس
  • مرکز واکسن و ایمپلنت‌های ارتوپدی در پارک پردیس افتتاح شد