Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان عضو شورای شهر اهواز با اشاره به برخی مشکلات این کلانشهر، گفت: تا زمانی که شرایط همین باشد، هر مدیر شهری و استانی در دستگاه‌های اجرایی به کار گرفته شود نه رفع محرومیتی و نه رفع مظلومیتی ایجاد می‎شود و نه می‌تواند معجزه‌ای به دنبال داشته باشد.

محمدرضا ایزدی در یک صد و یکمین جلسه علنی شورای شهر اهواز که امروز (۱۹ آذرماه) در سالن جلسات شورا برگزار شد، با اشاره به برخی مشکلان اهواز، اظهار کرد: شهرداری اهواز در سال آینده با بحران مالی روبرو خواهد شد؛ به علت افزایش حقوق، افزایش هزینه کالا و خدمات، هزینه‌های جاری شهرداری اهواز به بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد در حالی که درآمد شهرداری کمتر از ۶۰۰ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به این تفاوت در درآمد و هزینه، سال آینده شاهد عدم پرداخت حقوق کامل و به موقع به هزاران نیروی زحمتکش شهرداری اعم از رسمی، قراردادی و نیروهای حجمی خواهیم بود. دیوان عدالت اداری هم ۱۱ قلم از درآمدهای پایدار شهرداری را حذف کرده و شهرداری وارد بحران می‎شود و نارضایتی عمومی را به همراه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، عضو شورای شهر اهواز بیان کرد: بنابراین از هم اکنون باید جهت پیگیری مطالبات قانونی و بحق مردم از دستگاه‌ها برای اداره کردن و مدیریت شهری اقدام کرد تا از بحران مالی که نه تنها مدیریت شهری اهواز را دچار مشکل می‌کند بلکه مدیریت شهری کل استان را هم با بحران مواجه خواهد کرد، جلوگیری شود.

عضو شورای شهر اهواز تصریح کرد: متاسفانه عدم پرداخت دولت در یک‌سوم سهم هزینه وسایل حمل و نقل درون شهری موجب شده مردم اهواز که باید از ۹۰۰ دستگاه اتوبوس بهره‌مند باشند، تنها از ۱۷۰ دستگاه اتوبوس استفاده کنند که نیمی از این تعداد اتوبوس هم بدون کولر هستند.

وی با اشاره به رها شدن پروژه قطار شهری اهواز، عنوان کرد: ۵۰ درصد  هزینه این پروژه را دولت باید پرداخت کند، پروژه‌ای که چهارده سال از کلنگ‌زنی آن می‌گذرد. در شهرهایی مانند شیراز، کرج، اصفهان و مشهد که همزمان با اهواز پروژه‌ مترو را کلنگ‌زنی کردند، سال‌ها است که مردم از نعمت قطار شهری برخوردار هستند اما مردم اهواز همچنان از مترو محروم هستند. 

ایزدی با اشاره به عدم دریافت حق آلایندگی اهواز از صنایع مستقر در شهر بیان کرد: یکی از مهمترین منابع درآمدی شهرداری اهواز، مبالغی است که طبق قانون باید از صنایع آلاینده اخذ شود. پیگیری و به سرانجام رساندن این منبع درآمدی شهری که برابر با دریافت سالانه حدود ۷۰۰ میلیارد تومان از صنایع آلاینده مانند شرکت نفت، صنایع فولاد، توسعه نیشکر، فولاد اکسین، ملی حفاری و دیگر صنایع آلاینده است، باید به وسیله شهرداری، شورای شهر، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران ارشد خوزستان و اهواز انجام شود. نماینده ولی فقیه در خوزستان و نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری نیز در پیگیری این مطالبه مردمی مسئول هستند.

عضو شورای شهر اهواز همچنین با اشاره به مطالبات شهرداری از طلبکاران تصریح کرد: حدود یک هزار و ۷۰۰ فقره چک به ارزش حدود ۸۰ میلیارد تومان که جزو مطالبات شهرداری از بدهکاران هستند، وجود دارد که سال‌ها است یا به علت بی‌توجهی و بی‌تفاوتی وصول نشده است. اگر مدیریت درستی اعمال می‌شد و این مطالبات به موقع وصول می‌شد شاهد عقب‌افتادگی در حقوق ماهانه کارگران و یا عدم پرداخت سنوات ده‌ها نفر از کارکنان شریف و زحمتکش شهرداری نبودیم.

وی افزود: کارکنان شهرداری پس از ۳۰ سال خدمت، همه روزه برای گرفتن سنوات قانونی خود به شهرداری و شورای شهر مراجعه می‌کنند بنابراین لازم است کارگروهی خاص به صورت مقطعی تشکیل و نسبت به بررسی و پیگیری و وصول این مطالبات اقدام شود. این تعداد چک‌ها به جز چک‌های موجود در مناطق شهرداری اهواز است.

وی تصریح کرد: توجه به مواردی که امروز مطرح کردم  بسیار مهم و ضروری است و امیدوارم مسئولان ذیربط توجه لازم را داشته باشند تا بیش از این شاهد این عقب‌افتادگی در توسعه شهری، خرابی زیرساخت‌ها و کمبود امکانات شهری نباشیم.

ایزدی گفت: تا زمانی که شرایط همین باشد، هر مدیر شهری و استانی در دستگاه‌های اجرایی به کار گرفته شود نه رفع محرومیتی و نه رفع مظلومیتی ایجاد می‎شود و نه می‌تواند معجزه‌ای به دنبال داشته باشد. کارهایی که انجام می‎شود تنها کارهایی است که جزو وظیفه ذاتی مدیران دستگاه‌های اجرایی و شهری است که آن هم به صورت مطلوب انجام نمی‎شود و همه روزه شاهد نارضایتی عمومی هستیم و این در حالی است که همین انجام وظایف ذاتی را برجسته می‌کنند.

به گزارش ایسنا، در ادامه جاسم موسی‌پور عضو شورای شهر اهواز، در خصوص لایحه کمک به بنیاد حفظ آثار جهت احداث باغ موزه دفاع مقدس، اظهار کرد: بسیاری از شهرها موزه دفاع مقدس دارند و با توجه به نقش اهواز در دفاع مقدس، باید در اهواز نیز این موزه ایجاد شود.

وی افزود: بر اساس توافقنامه بین بنیاد حفظ آثار و شهرداری اهواز جهت احداث باغ موزه دفاع مقدس، یک میلیارد تومان از ردیف بودجه ماده ۱۷ شهرداری اهواز برای این کار اختصاص داده شده است.

موسی‌پور گفت: البته کار با این اعتبارات قابل جمع کردن نیست. در این راستا بنیاد حفظ آثار کار عمرانی را آغاز کرده و استانداری خوزستان پیگیر دریافت اعتبارات دولتی است. باید برآورد دقیق‌تری از سهم ما مشخص شود اما به منظور کمک، فعلا این مبلغ در توان شهرداری است.

در ادامه، مهران باباپور عضو شورای شهر اهواز، با اشاره به پیش رو بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و ثبت‌نام تعداد زیادی داوطلب برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همان گونه که امام(ره) و مقام معظم رهبری در این زمینه فرمودند، مجلس شورای اسلامی در راس امور است و مردم باید برای تعیین سرنوشت خود در انتخابات شرکت کنند.

وی افزود: با توجه به اینکه نظام ما نظام مردم‌سالاری دینی و بر اساس رای مردم است، باید همه ما در انتخابات شرکت کنیم.

باباپور تصریح کرد: صیانت از رای مردم جزو وظیفه دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات است. انتقاداتی در این زمینه وجود دارد و باید دستگاه‌های نظارتی و قوه قضائیه در این زمینه ورود کنند و از آرای مردم صیانت شود.

وی ادامه داد: دست‌اندرکاران انتخابات بابد بدانند زیر ذره‌بین مردم قرار دارند و باید کاری کنند تا در انتخابات بعدی انگیزه بیشتری برای ورود به انتخابات داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شورای شهر اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۸۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی‌های مدیریت شهری در خوی طی ۳۰ سال گذشته بی‌سابقه است

رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر خوی گفت: نهضت بزرگ مسیرگشایی در شعر خوی با قدرت تمام ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمد صادق‌نژاد امروز _یکشنبه، دوم اردیبهشت_ با بیان اینکه به همت اعضای شورای شهر و مجموعه مدیریت شهری خوی در نتیجه جلساتی که به صورت تخصصی همراه با پیگیری صورت می‌گیرد، امروزه شاهد مسیرگشایی در نقاط مختلف شهر خوی هستیم، اظهار کرد: عملیات‌های مسیرگشایی بر اساس طرح تفصیلی شهر در دوره ششم شورای شهر به سرعت در حال اجرا است.

وی افزود: در راستای توسعه متوازن خدمات شهری و بهره‌مندی نقاط مختلف شهر از مزایای طرح‌های شهرداری، مسیرگشایی‌ها در کمربندی شهید سلیمانی، میدان امام حسین (ع)، شهید خندانی، قسمت‌هایی از خیابان شهید عسگرزاده و بلوار ۲۵ متری جمشیدآباد صورت گرفته است.

رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهر خوی گفت: خیابان صمدزاده پشت استادیوم، کوچه کمال تخته پل، ۲۴ متری جانبازان، ۱۶ متری احمدنیا، ادامه کمربندی جمشیدآباد تا پارک ملت و پشت بیمارستان امیرالمومنین (ع) از دیگر مناطق مسیر گشایی شده در این دوره به شمار می‌رود.

صادق‌نژاد با اشاره به اینکه این مسیرگشایی‌ها در ۳۰ سال گذشته بی سابقه بود، تصریح کرد: احداث بلوار ۳۰ متری شیخ نوایی تا ابتدای جاده قطور به امتداد نزدیک یک کیلومتر با پیگیری‌های اعضای شورای اسلامی شهر به ویژه کمیسیون عمران و شهرسازی و نیز ترافیک شورای شهر پس از تملک اکنون در فاز عملیاتی قرار داشته و در ۱۲ ماه کاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی عنوان کرد: مسیرگشایی‌های دیگری نیز در کوچه‌های ۱۶ متری امین دیوان، تلگراف و حاتم خان صورت گرفته و به سرعت در حال پیشرفت است.

کد خبر 746733

دیگر خبرها

  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • لزوم ترویج فرهنگ زیبای همیاری همگانی در صیانت از محیط زیست
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • دولت به تعهد خود در بازآفرینی شهری بندرعباس عمل کند
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه/ لزوم صیانت از منابع آب
  • لزوم حرکت به سمت سرمایه‌گذاری تخصصی/ قوانین سرمایه‌گذاری در حوزه شهری تسهیل شود
  • مسیرگشایی‌های مدیریت شهری در خوی طی ۳۰ سال گذشته بی‌سابقه است
  • لزوم ورود مدیریت شهری به مسائل زیست‌محیطی برای جلوگیری از ایجاد بحران‌ها