Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: آیت‌الله کاظم صدیقی شامگاه سه‌‌شنبه در همایش امر به معروف در حفظ نظام جمهوری اسلامی اظهار داشت: شاکر خدا هستم که ما را در زمان ولایت دین قرار داد و جبهه‌ای گشود که می‌توانیم برای پاسداری از اندیشه و اخلاق تحت عنوان عامرین به معروف دور یکدیگر جمع شویم.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: در قرآن به پیامبر دستور داده شده که به مردم بگوید، وضعیت فعلی خودتان را با گذشته مقایسه کنید، با دلگرمی راه دین، حق، معنویت، اخلاق و ارزش‌های والا را ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اگر به گذشته و مسیر پر فراز و نشیب تاریخ انقلاب نگاه کنیم، امر به معروف و نهی از منکر امتیازی است که اسلام را از سایر مذاهب ممتاز می‌سازد؛ حیات جمعی یک جامعه به نظارت عمومی بر یکدیگر و حکومت است.

صدیقی در ادامه عنوان داشت: در دوران طاغوت روزگاری داشتیم که انواع منکرات و در رأس آن حاکمیت فساد و طاغوت وجود داشت، حدود 4 هزار شراب‌فروشی در تهران وجود داشت، فحشا آزاد بود، سینما‌ها ابتذال کامل بود و نمایندگان مجلس را افراد خارجی انتخاب می‌کردند.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خاطر‌نشان کرد: سفارت انگلیس، فرانسه و شوروی باج می‌گرفتند و کار سیاسی انجام می‌دادند اما مردم نقشی نداشتند؛ تا زمانی که مرجعیت اقتدار حکومتی نداشته باشد، آن‌گونه که باید نمی‌تواند کاری انجام دهد.

وی با بیان این‌که صدای شما بلندگویی برای دفاع از حق مستضعفین است، گفت: فضایی وجود داشت که امکان ورود روحانیون به دانشگاه وجود نداشت یا اگر دختری با چادر وارد دبیرستان یا دانشگاه می‌شد، هو می‌شد.

صدیقی تصریح کرد: فریاد امر به معروف و نهی از منکر از حنجره امام خمینی (ره) بلند شد و آغازگر انقلاب بود که فضای انقلابی و جهادی در سراسر کشور ایجاد شد؛ بدون سلاح و با امر به معروف و نهی از منکر شاه را بیرون کردیم و دست غرب و شرق را قطع کرده و جمهوری اسلامی را جایگذار حاکمیت طاغوت کردیم.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: تحقیر مردم پشت در ادارات باید آنچنان قبیح شود که کسی جرأت نکند یک روستایی را پشت در بگذارد، تغییر فرهنگ و فضا و ایجاد کرامت برای مردم جزو وظایفی است که باید انجام دهیم.

وی با اشاره به این‌که تسخیر لانه جاسوسی با هدایت امام خمینی (ره) به عنوان انقلاب دوم نامگذاری شد، گفت: امر به معروف رهبران انقلاب و مردم فضا را برای ادامه حکومت لیبرالی تنگ شد؛ روشن‌گری‌های بیانات حضرت امام و خون شهدا فضا را به گونه‌ای کرد که بنی‌صدر مجبور به فرار شد.

صدیقی با بیان این‌که دلگرمی و امید دادن و خشکاندن یأس در دل جبهه انقلاب از مهم‌ترین راهکار‌های این موضوعات بود، تصریح کرد: در جنگ تحمیلی با وجود این‌که سلاح نداشتم اما با امر به معروف و نهی از منکر توانستیم جبهه‌ای به وجود بیاوریم که علیه قدرت اطلاعاتی، سیاسی و تبلیغاتی دشمن پیروز شود.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر افزود: برجام را مقام معظم رهبری برای ایجاد تجربه که دشمن و آمریکا قابل اعتماد نیستند، اجازه داد، البته با شعار‌هایی که مسؤولان می‌دادند، برجام را بر مردم تحمیل کردند و جز یک عقب‌نشینی تاکتیکی چیزی نداشت، دشمن می‌خواهد، اسلام، ولایت اسلامی، استقلال و حجاب نباشد.

وی تأکید کرد: اشرافیت در انقلاب تحقیر شد که اثر جریان‌سازی و امر به معروف اجتماعی بود، فتنه 88 جنگ با جریان داخلی نفوذ و نفاق بود اما مقام معظم رهبری آرام آرام سران فتنه را به حضور پذیرفت و چهره به چهره تبیین کرد.

صدیقی بیان داشت: فتنه‌ای که مردم را مقابل انقلاب قرار داد و می‌رفت که با دست خودمان انقلاب را خراب کنیم، اثر سلاح نبود و این اثر امر به معروف و نهی از منکر و حضور حماسی مردم بود.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادامه تأکید کرد: بالاترین معروف امروز حفظ نظام است و توده‌های حاضر در صحنه این بالاترین معروف را نگه داشته‌اند؛ دنیا با همه قدرت تبلیغاتی خود آمده تا ولایت فقیه که منشأ استقلال و اقتدار ما است را از مردم بگیرند.

وی افزود: باید از طریق همه رسانه‌ها معروف‌ها و منکر‌ها را مشخص کنیم، در انتخابات مجلس حواسمان را جمع کنیم که چه افرادی به مجلس می‌روند، برخی وزرا با وجود پرونده‌های سنگین در دولت هستند و باید جریان‌سازی کنیم تا مردم با آگاهی کامل ما را دنبال خود بکشانند.

صدیقی همچنین عنوان کرد: باید برای مردم مسیری را هموار کنیم که با جرأت کامل مقابل نواقص سیاسی و اقتصادی فضایی برای نشان دادن احساسات پاک خود داشته باشند.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پایان گفت: اصفهان در کار‌ها جلو بیفتد در همه کشور اثر می‌گذارد مانند جنگ تحمیلی که شهدای بسیاری داشت.

منبع: فردا

کلیدواژه: صدیقی وزار پرونده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۴۹۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

اینها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به شیخ علیرضا پناهیان ادامه می‌دهد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

tags # سید ابراهیم رئیسی ، علیرضا پناهیان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • طعنه سنگین روزنامه جمهوری اسلامی به رئیسی و پرونده چای دبش: در کشوری که یک فسادبزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد
  • یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد
  • لزوم حمایت مقامات قضایی از اهداف مجمع امر به معروف و نهی از منکر
  • افشاگری دبیر ستاد امر به معروف: رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را داد
  • افشاگری دبیر ستاد امر به معروف:رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را داد /رئیس ستاد، وزیر کشور است /از طرح نور حمایت می کنیم اما از مأموران متخلف نه!
  • رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را صادر کرد
  • دبیر ستاد امر به معروف : اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ به دستور رئیس جمهور، ستاد حجاب به ریاست وزیر کشور تشکیل شد