Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش این شبکه تلویزیونی، برنامه جاسوسی سایبری امارات، فعالان حقوق بشری ، روزنامه‌نگاران و مخالفان را هدف قرار داده است.

الجزیره  مدعی شد که این سیستم جاسوسی امارات، همچنین برای شنود مخالفان دولت ابوظبی و شهروندان قطری مورد استفاده قرار گرفته است.

این نخستین بار نیست که رسانه‌ها از تلاش افسران پیشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) برای کمک به امارات در زمینه جاسوسی خبر می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات اماراتی نیز از دیرباز، تلاش کرده اند تا ساختارهای امنیتی کشورهای غربی را به طور دقیق در کشور خود پیاده کنند.

نشریه آمریکایی فارن پالیسی سال ۹۶ نیز در تحلیلی با عنوان «امارات با پرداخت پول به افسران پیشین سیا در تلاش برای ساختن یک امپراطوری جاسوسی در خلیج فارس است» از همکاری‌های گسترده آمریکا در این زمینه خبر داده بود.

بر اساس اعلام کارشناسان، تکیه امارات عربی متحده به نیروهای خارجی برای ایجاد نهادهای امنیتی خود، موضوعی قدیمی است  و عملا" بخش عمده ای از نهادهای امنیتی امارات تحت نظارت سرویسهای جاسوسی غربی بویژه سازمان جاسوسی آمریکا قرار داشته است.

همچنین برخی رسانه‌های صهیونیستی نیز در مرداد ماه گذشته از همکاری اطلاعاتی امارات و دولت تل‌آویو خبر داده بودند.

در این راستا، روزنامه «هاآرتص» چاپ سرزمین‌های اشغالی با انتشار خبری مدعی شده بود: اسرائیل و امارات توافق‌نامه همکاری گسترده در حوزه‌های مختلف از جمله تامین تجهیزات مدرن اطلاعاتی و هواپیماهای جاسوسی امضا کردند.

به گزارش هاآرتص، ارزش این توافق‌نامه ۳ میلیارد دلار بوده و بخشی از مبلغ آن به صورت نقدی، پرداخت شده است.

برچسب‌ها امريكا جاسوسی امارات‌ متحده ‌عربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امريكا جاسوسی امارات متحده عربی امريكا جاسوسی امارات متحده عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۰۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین دوشنبه شب گفت که کی‌یف و واشنگتن مذاکرات در مورد توافق همکاری امنیتی دوجانبه را آغاز و طرح ارسال موشک‌های دوربرد به نیرو‌های مسلح اوکراین را نهایی کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، زلنسکی در پیام شبانه اظهار کرد: تیم‌های آمریکا و اوکراین کار روی توافقنامه امنیتی دوجانبه را شروع کرده‌اند که واقعا یک توافق نمونه خواهد بود.

کی‌یف چندین توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشور‌های عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ها شامل حمایت طولانی‌مدت از اوکراین در مقابل حمله روسیه است. این توافقنامه‌ها بیانگر حمایت نظامی، سیاسی و مالی از اوکراین در سال‌های آتی است.

زلنسکی دوشنبه شب پس از تماس تلفنی با جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت که طرح انتقال موشک‌های دوبرد ATACMS به اوکراین نیز نهایی شده است.این موشک‌ها تا حدود ۳۰۰ کیلومتر برد دارند و موجب تقویت قابلیت‌های نظامی اوکراین در جنگ با روسیه می‌شود.موشک‌های قبلی که به اوکراین داده شده بود دارای محدودیت برد تا ۱۶۵ کیلومتر بودند، زیرا این نگرانی وجود داشت که کی‌یف حملاتی در عمق خاک روسیه انجام دهد.

کشور‌های غربی از آغاز جنگ روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صد‌ها میلیارد دلار کمک به کی‌یف ارائه کرده‌اند. کمک‌های نظامی به اوکراین در سال ۲۰۲۲ با مهمات توپخانه و آموزش آغاز شد و اکنون این کمک‌ها به تانک، سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته، موشک‌ها و مهمات خوشه‌ای گسترش یافته است.به تازگی ویلیام برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به اعضای کنگره هشدار داد که اگر اکنون بسته کمک به اوکراین را تصویب نکنید، کی‌یف تا پایان سال (۲۰۲۴) بازنده جنگ خواهد بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • روسیه : توافقنامه‌ های امنیتی با ایران و ۳ کشور دیگر در سال جاری اجرایی می‌شوند
  • طوفان الاقصی اعتماد رژیم اشغالگر به ارتش و سیستم امنیتی و نظامی خود را از بین برده است
  • این ستاره استقلالی را منچسترسیتی می‌خواست!
  • پیشنهادات ایران برای ارتقای امنیت اطلاعات
  • ۵ پیشنهاد ایران در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • ناتوی ناتوان
  • چین اتهام جاسوسی در آلمان را رد کرد
  • آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند
  • طرح جدید : شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس