Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-03-28@14:04:52 GMT

راهکارهای آب گرفتن چربی‌های شکم

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۱۱۰۰

چربی‌های اضافی پهلو و اطراف شکم باید با ورزش‌های مقاومتی مختلف سوزانده شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ افراد دارای اضافه وزن از داشتن چربی اطراف شکم و پهلو رنج می‌برند و با روش‌های مختلف تلاش می‌کنند تا این چربی‌ها را از بین ببرند اما بیشتر این افراد، ناموفق در سوزاندن چربی‌های اضافی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اشخاصی که تصمیم دارند تا چربی‌های اضافه را از بین ببرند در گام اول باید نوع تغذیه، ورزش و خواب خود را اصلاح کنند تا گرفتار بیماری‌های ناشی از سبک زندگی غلط نشوند. چاقی مفرط موجب بروز بیماری‌های فشارخون، چربی خون، نارسایی تنفسی، دیابت، اختلالات جنسی، آرتروز، نازایی، سرطان و ناراحتی‌های قلبی و عروقی می‌شود که این بیماری‌ها موانع جدی چربی‌سوزی مناسب هستند و فرد مبتلا نمی‌تواند همانند افراد عادی ورزش کند.

پرداختن به ورزش‌های مقاومتی عامل مهمی در استحکام عضلات شکم است و مانع شل شدن و افتادگی پوست می‌شود. دوچرخه‌سواری، شنا، دراز و نشست، حرکات کششی بین بالاتنه و ران‌ها، طناب زدن و ... ورزش‌هایی هستند که در سوزاندن چربی‌های پهلو و شکم مناسب هستند. با انجام تمرینات مخصوص به این ورزش‌ها می‌توان میزان استقامت عضلانی را افزایش داد که این موضوع منجر به کاهش سایز و سفت شدن پوست می‌شود. باید چنین ورزش‌هایی را سه بار در طول روز و با مشورت متخصص ورزشی انجام داد تا نتیجه مناسبی به همراه داشته باشد.

افرادی که قصد کاهش وزن دارند و می‌خواهند سایز مناسب و ایده آلی داشته باشند مراقب تبلیغات منفی باشند و از محصولاتی که با مصرف آن‌ها وزن کاهش پیدا می‌کند، اجتناب کنند. تمامی این محصولات عوارض مختلفی دارند که مصرف آن‌ها می‌تواند در کوتاه‌مدت باعث کاهش وزن شود اما در درازمدت وزن به حالت قبلی برمی‌گردد و اندام‌های مختلف بدن با آسیب‌های جدی می‌بینند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۱۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اصلی کبد چرب چیست؟

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، کبدچرب غیر الکلی بر اثر تجمع چربی در سلول‌های کبد به وجود می‌آید و در افرادی که دچار اختلال در متابولیسم بدن هستند و چربی و قند خون‌شان بالاست، بیشتر دیده می‌شود. البته فردی که به آن مبتلا می‌شود، زمینه ژنتیکی هم دارد. در این بیماری تری گلیسیریدی که در سلول‌ها تجمع یافته، از سلول‌های کبدی خارج نمی‌شود و وقتی به تدریج چربی در سلول‌های کبدی جمع می‌شود، اصطلاحا می‌گویند فرد دچار کبد چرب غیرالکلی شده است.

تا این مرحله کبدچرب قابل درمان است، اما در صورتی که فرد متوجه نشود یا پیگیر درمان نباشد، وارد مرحله «سیروز» و بدخیمی‌های کبدی می‌شود که درمان ندارد؛ زیرا سلول‌های کبدی تخریب شده و راهی جز پیوند کبد باقی نمی‌ماند.

متاسفانه یکی از مشکلات کبدچرب این است که نشانه خاصی ندارد و فقط با انجام آزمایش یا سونوگرافی می‌توان این بیماری را تشخیص داد. البته برخی علائم در بیماران مبتلا ممکن است وجود داشته باشد که از جمله آن خستگی و درد در ناحیه بالا و سمت راست شکم است.

۷۰ درصد افراد دچار کبدچرب به اضافه وزن و چاقی مبتلا هستند و سابقه قند و چربی خون بالا دارند. در واقع کسانی که رژیم غذایی ناسالمی دارند به خصوص مصرف بالای چربی‌های اشباع و قندهای ساده و فعالیت بدن‌شان نیز کم است، بیشتر به کبدچرب مبتلا می‌شوند.

کبدچرب درمان دارویی قطعی ندارد. تغییر در شیوه زندگی، درمان اصلی و پیشگیرانه این بیماری است. فردی که به چاقی مبتلاست، با کمی کاهش وزن، بهبود می‌یابد. مطالعه‌های مختلف نشان داده‌اند اگر این افراد ۵ تا ۱۰ درصد وزن‌شان را کاهش دهند، آنزیم‌های کبدی به حد طبیعی باز می‌گردد. این افراد باید رژیم غذایی خاصی داشته باشند تا هرچه سریع‌تر بهبود یابند و بیماری وارد مرحله ۲ و ۳ نشود.

میزان کربوهیدرات (قند) و به خصوص کربوهیدرات‌های ساده و همین طور چربی، به خصوص چربی‌های اشباع، باید در رژیم این افراد کم شود. مبتلایان به این بیماری بهتر است برای پخت و پز از چربی‌های غیراشباع مانند روغن‌های مایع و گیاهی مثل روغن کانولا و زیتون استفاده کنند؛ حتما چربی‌های قابل رویت گوشت را (چه قرمز چه سفید) بگیرند و ترجیحا در هفته بیش از دو بار گوشت قرمز نخورند و مصرف فیبر را افزایش دهند.

فیبر در انواع سبزی و سبوس غلات به وفور یافت می‌شود. میوه‌ها نیز فیبر خوبی دارند، اما چون حاوی قند فراوانی هستند، باید به میزان متعادل یعنی حداکثر ۳ واحد در روز و به دفعات میوه مصرف کنند؛ یعنی بیمار مبتلا به کبدچرب نمی‌تواند ۳ میوه را با هم بخورد، اما مصرف سبزی‌ها برای وی آزاد است.

مصرف غلات سبوس‌دار یا سبوس به صورت جدا در سوپ، کوکو، کتلت و... نیز برای این بیماران مفید است. همچنین موادغذایی با خواص ضدالتهابی مثل روغن ماهی نیز بهتر است در برنامه غذایی این افراد گنجانده شود.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ورزش و تحرک بدنی برای مبتلایان به کبدچرب ضروری است و حتما باید روزانه ۳۰ دقیقه تا یک ساعت ورزش کنند. با این سبک زندگی چربی کمتری در سلول‌های کبد ذخیره می‌شود و به مرور بهبود می‌یابند.

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت صید و صیادی و بهره برداری از آبزیان دریاچه سد ارس
  • در غزه و سودان چه خبر است؟/ آنقدر گرسنه می مانی تا ذره ذره آب شوی
  • روش تخلیه قند اضافه از بدن در ۳ روز
  • چربی‌سوزی مؤثر با این ۵ ماده غذایی
  • درمان اصلی کبد چرب چیست؟
  • راهکارهای شش‌گانه مشارکت مردم در تحقق جهش تولید
  • سرعت گرفتن چرخ اشتغال سیستان و بلوچستان با طرح نهضت ملی مسکن
  • اجرای آمایش سرزمین از راهکارهای تحقق شعار سال است
  • آیا روغن زیتون می‌تواند به کاهش وزن کمک کند؟
  • 8 مورد از مهم ترین فواید روزه داری