Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: برای گرفتن مالیات باید سراغ عده‌ای بروند که بنگاه املاک و ماشین و دم و دستگاه‌های آن‌چنانی دارند و تهیه‌کننده هم می‌شوند. اتفاقاً به شخصه ناراحت هم نمی‌شوم. یا مالیات را از بازیگری بگیرند که این‌قدر درآمد دارد و دستمزد گرفته که الآن تهیه‌کننده هم شده است.

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا؛ عبدالرضا اکبری، بازیگر تلویزیون و سینما در واکنش به طرح معافیت مالیاتی هنرمندان و نظرات گاه متناقضی که در این بین نیز وجود دارد، در گفتگو با خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا بیان کرد: به نظرم اگر کل جامعه هنری را در نظر بگیرم، اجرای این طرح جای انتقاد ندارد و اتفاقاً مایه دلگرمی ما هنرمندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح برای امروز هم نیست هرچند ما قبلاً همیشه مالیاتمان را تمام و کمال پرداخت می‌کردیم و چه بسا به اندازه کافی هم مالیات داده‌ایم؛ حتی همان زمانی که خود من در دهه 60 و 70 حتی فرصت سر خاراندن را هم نداشتم مالیات می‌دادم و تهیه‎کننده در لحظه قرارداد این مبالغ را کسر می‌کرد.

پولی در بساط نیست جز اینکه پدر پولدار و ارث آنچنانی در کار باشد

این بازیگر در عین حال گفت: شاید در بین بازیگران برخی پرکار باشند و گرفتن مالیات از آنان ایرادی نداشته باشد اما واقعاً خیلی‌های دیگر کار نمی‌کنند؛ همین‌طور که خود من نیز بعد از سریال «آنام» لااقل به‌خاطر گزیده‌کاری، نخواسته‌ام در هر فیلم وسریالی بازی کنم.

باید سراغ عده‌ای بروند که بنگاه املاک و ماشین و دم و دستگاه‌های آن‌چنانی دارند و تهیه‌کننده هم می‌شوند. اتفاقاً من به‌شخصه ناراحت هم نمی‌شوم. مالیات را از بازیگری بگیرند که این‌قدر درآمد دارد و دستمزد گرفته که الآن تهیه‌کننده هم شده است.

اکبری تأکید کرد: یکی مثل من شخصاً به خودم سختی می‌دهم اما خیلی‌ها واقعاً پیشنهادی برای بازی ندارند؛ خب این‌ها چه گناهی دارند؟ ممکن است چندسال هم از این سینما درآمدی نداشته باشند، این‌ها چه کنند؛ باید مالیات بدهند؟

بازیگر سریال «معمای شاه» خاطرنشان ساخت: این را هم بدانید که پرکارترین هنرپیشه‌ها هم صرفاً یک دوره خاصی دارند. وگرنه اکثریت بی بضاعت هستند و با همه این شهرت و روی پرده آمدن‌ها گاه از خودشان هم خانه ندارند؛ جز اینکه پدر پولدار و ارث آنچنانی داشته باشند!

دوره پرکاری من که خبری از این دستمزدها نبود

وی در عین حال گفت: معافیت مالیاتی هنرمندان را نباید اجحاف در حق مردم یا تبعیض دانست. بالاخره شرایط کلیت جامعه هنری سخت است. خیلی‌ها با نبود پیشنهاد و دستمزد حداقلی مواجه‌اند، هرچند که ممکن است این وسط هم برخی مثل سوپراستارها درآمد داشته باشند اما این‌ها نیز در اقلیت‌اند.

اکبری همچنین گفت: سخت است که بتوان سیستمی تنظیم کرد برای اینکه فهمید بالاخره چه کسی پرکار است و از او مالیات گرفت. فقط عده‎ای پر کارند. البته این درآمد برای این دوره و زمانه است وگرنه همان سال‌هایی که من بسیار هم پرکار بودم از این دستمزدهای بالا خبری نبود.

این بازیگر با اشاره به اینکه کار کردن ما در این تلویزیون و سینما هر از گاهی است، گفت: ما مثل یک کارمند ساده هم نیستیم که استخدام جایی باشیم و مزایای بازنشستگی هم بگیریم. این معافیات مالیاتی نیز صرفاً برای چندوقت است وگرنه ما خیلی قبل‌تر اظهارنامه پر می‌کردیم و مالیات هم می‌دادیم.

خیلی‌ها با نبود پیشنهاد و دستمزد حداقلی مواجه‌اند، هرچند که ممکن است این وسط هم برخی مثل سوپراستارها درآمد داشته باشند اما این‌ها نیز در اقلیت اند.

گرفتن مالیات از هنرمند، چه دردی را از جامعه دوا می‌کند؟

بازیگر «فرزند صبح» اظهار کرد: واقعاً الآن همه نگرانی‌های جامعه برطرف شده و تنها مشکل، همین مالیات ندادن هنرمندان است؟ گرفتن این رقم‎ها از هنرمندی که در این شرایط است، چه دردی را از جامعه دوا می‌کند!

وی با این حال گفت: البته همین الان هم دیوار من از همه کوتاه‌تر است؛ وگرنه اگر همه بدهند من هم می‌دهم. لااقل بروند و این مالیات را از سرمایه‌گذاری بگیرند که سراغ فیلمسازی می‌آید و دستمزد من و عوامل را هم او می‌دهد.

اکبری اعتقاد کرد: من بازیگر که سرمایه‌ای ندارم؛ باید سراغ عده‌ای بروند که بنگاه املاک و ماشین و دم و دستگاه‌های آنچنانی دارند و تهیه‌کننده هم می‌شوند. اتفاقاً من به شخصه ناراحت هم نمی‌شوم. یا مالیات را از بازیگری بگیرند که این‌قدر درآمد دارد و دستمزد گرفته که الآن تهیه‌کننده هم شده است.

انتهای پیام/4139/

منبع: آنا

کلیدواژه: عبدالرضا اکبری صدای آبان 98 مالیات هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۱۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت

 به گزارش جام جم آنلاین از گرگان قربان حاجی‌مشهدی  گفت: درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده نقش موثری در تحول نظام سلامت دارد.

مدیرکل امور مالیاتی گلستان ادامه داد: سال گذشته در مجموع با احتساب چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال ارزش افزوده، حدود هفت هزار میلیارد ریال به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌های استان گلستان و وزارت بهداشت واریز شده است.

حاجی‌مشهدی در ادامه به تمدید ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده فصل زمستان تا ۱۲ اردیبهشت ماه جاری اشاره کرد و توضیح داد: پیش از این ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲ تا پایان فروردین ماه سال جاری مهلت داشت اما به دلیل استقبال خوب مؤدیان تا ۱۲ اردیبهشت ماه تمدید شد.

وی ادامه داد: مودیان مالیاتی که نسبت به انجام تکالیف قانونی خود اقدام کنند از بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم قانون مالیات بر ارزش افزوده برخوردار می‌شوند.

مدیرکل امور مالیاتی گلستان تاکید کرد: در صورت ندادن اظهارنامه مالیاتی، براساس قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، جرایمی برای مودیان در نظر گرفته شده که در برخی موارد غیرقابل بخشودگی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل امور مالیاتی گلستان، قربان حاجی مشهدی در گفت و گو با خبرنگاران اظهارکرد: براساس قانون مهلت ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده سه ماه زمستان ۱۴۰۲ تا پایان فروردین بود، اما با توجه به استقبال ۷۰ درصدی مودیان، با دستور رئیس سازمان امور مالیاتی، این مهلت تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ تمدید شد.

مدیرکل امور مالیاتی گلستان افزود: ۷۰ درصد مودیان مالیاتی، اظهارنامه خود را بر اساس اعداد و ارقام سال گذشته و بر اساس مقررات ماده ۳ قانون تسهیل مودیان در اجرای قانون پایانه‌های فروشگاهی، اظهارنامه خود را تا ۳۱ فروردین ارائه کرده‌اند.

وی در مورد احتمال تمدید دوباره مهلت ارائه اظهارنامه مالیاتی هم گفت: بعید است مجدد تمدید شود، لذا مودیان باید در مهلت باقیمانده تا ۱۲ اردیبهشت اظهارنامه خود را ارسال کنند تا از بخشودگی‌های قانونی بهره‌مند شوند و مشمول جرایم تأخیر در ارسال اظهارنامه نشوند.مدیرکل امور مالیاتی گلستان با بیان اینکه یک درصد از درآمد مالیات ارزش افزوده در حوزه سلامت هزینه می‌شود، گفت: سال گذشته برای ارتقای سلامت گلستان ۲ هزار میلیارد ریال به طور مستقیم به حساب وزارت بهداشت واریز شد. 

قربان حاجی‌مشهدی در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده نقش موثری در تحول نظام سلامت دارد.

مدیرکل امور مالیاتی گلستان ادامه داد: سال گذشته در مجموع با احتساب چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال ارزش افزوده، حدود هفت هزار میلیارد ریال به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌های استان گلستان و وزارت بهداشت واریز شده است.

حاجی‌مشهدی در ادامه به تمدید ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده فصل زمستان تا ۱۲ اردیبهشت ماه جاری اشاره کرد و توضیح داد: پیش از این ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲ تا پایان فروردین ماه سال جاری مهلت داشت اما به دلیل استقبال خوب مؤدیان تا ۱۲ اردیبهشت ماه تمدید شد.

وی ادامه داد: مودیان مالیاتی که نسبت به انجام تکالیف قانونی خود اقدام کنند از بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم قانون مالیات بر ارزش افزوده برخوردار می‌شوند.

مدیرکل امور مالیاتی گلستان تاکید کرد: در صورت ندادن اظهارنامه مالیاتی، براساس قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، جرایمی برای مودیان در نظر گرفته شده که در برخی موارد غیرقابل بخشودگی است.قربان حاجی مشهدی در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: درآمد مالیاتی سال ۱۴۰۱ گلستان ۲ هزار و ۹۵ میلیارد تومان بود که این رقم در سال گذشته به ۳ هزار و ۲۰۸ میلیارد تومان افزایش یافت.
مدیرکل امور مالیاتی گلستان مالیات مستقیم را بیشتر مربوط به مالیات اشخاص حقوقی غیردولتی یا شرکت‌ها دانست و گفت: وصول مالیات مستقیم در گلستان طی سال ۱۴۰۱ حدود یک هزار و ۳۷۶ میلیارد تومان بود که این عدد در سال گذشته به ۲هزار و ۳۶ میلیارد تومان رسیده است.
وی ادامه داد: در بخش مالیات غیرمستقیم، وصولی سال ۱۴۰۱ حدود ۷۱۸ میلیارد تومان بود که در سال گذشته این مبلغ به یک هزار و ۱۷۱ میلیارد تومان افزایش یافت.
حاجی مشهدی افزود: ۴۶۳ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان از مالیات وصول شده سال گذشته به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شد که بیشترین آن به مبلغ ۱۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مربوط به گرگان و ۸۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مربوط به گنبدکاووس بود.
مدیرکل امور مالیاتی گلستان گفت: سال گذشته ۸۷ میلیارد تومان به حساب شهرداری گرگان، ۳۷ میلیارد به شهرداری گنبدکاووس، ۱۳.۵ میلیارد به شهرداری بندرترکمن و ۱۳ میلیارد تومان به حساب شهرداری علی آبادکتول واریز شد.
حاجی مشهدی افزود: در سال گذشته مبلغ ۴۷ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های گنبدکاووس و ۲۷ میلیارد تومان به حساب دهیاری های گرگان واریز شد.

دیگر خبرها

  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • تهیه ۳۰۰۰ سند کاداستر برای املاک شهرداری قم
  • تصویب قانون امباپه در شورای شهر مادرید!
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی
  • گاف عجیب دولت رئیسی /عدد نمی فهمید یا عدد نمی فهمید؟! /گردش مالی یک بنگاه املاک تک نفره در اشکولک تپه سفلی هم از ۵۰ میلیون تومان بیشتر است
  • سال گذشته یک هزار میلیارد تومان مالیات بر درآمد در گلستان وصول شد
  • ۲ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی به سلامت گلستان اختصاص یافت
  • افزایش ۷۴۰ درصدی درآمدهای مالیاتی دولت طی ۶ سال
  • آیا ارزش افزوده همان هیولایی است که از آن می‌ترسیم؟