Web Analytics Made Easy - Statcounter

صاحبکار خراسانی با اشاره به تصویب قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در سال ۸۹ در مجلس شورای اسلامی گفت: این قانون نواقصی دارد که باید با تصویب قانون تکمیلی، برطرف شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، «سید محمد صاحبکار خراسانی» شب گذشته (سه شنبه 19 آذر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره وضعیت شرکت های دانش بنیان و مشکلات موجود بر سر فعالیت این شرکت ها به ارائه مطالبی پرداخت و با اشاره به تصویب قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در سال ۸۹ در مجلس شورای اسلامی گفت: این قانون نواقصی دارد که باید با تصویب قانون تکمیلی، برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس مرکز شرکت‌های و موسسات دانش بنیان با بیان اینکه در 2  سال اخیر با توجه به بررسی‌ها و نشست‌های انجام شده، راهکار‌ها و چارچوب کلی برای جهش شرکت‌های دانش بنیان آماده شده است، گفت: تلاش می‌کنیم با همکاری دستگاه‌های مربوط اجرایی مسیر‌های ساده‌ای را برای شرکت‌های دانش بنیان فراهم کنیم.

 

صاحبکار با بیان اینکه بزرگترین مجموع اکوسیستم نوآوری در غرب آسیا در حوزه‌های دارویی، بیوتکنولوژی و تجهیزات نفت در کشور ما قرار دارد، اضافه کرد: در کشور‌های توسعه یافته، بیشتر هزینه‌های بخش تحقیق و توسعه توسط شرکت‌های خصوصی انجام می‌شود و در کشورمان باید به این سمت پیش برویم.

 

رئیس مرکز شرکت‌های و موسسات دانش بنیان با اشاره به اهمیت ایجاد شرکت‌های بزرگ دانش بنیان گفت: در طول چند سال گذشته شرکت‌های کوچک و متوسط دانش بنیان را ایجاد کردیم و برنامه‌ای را در سطح معاونت علمی و فناوری با عنوان «شرکت‌های دانش بنیان پیشگام» طراحی کردیم که بر مبنای آن ۲۰۰ شرکت دانش بنیان را بر اساس درآمد در نظر گرفتیم و در تلاشیم برنامه‌هایی را برای توسعه این شرکت‌ها اجرا کنیم./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد مسجد انتخابات قرآن سامانه فهما مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد اقتصاد دانش بنیان شرکت دانش بنیان شرکت های دانش بنیان دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۲۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار زنجان: فرهنگ مالیاتی هنوز در جامعه جا نیفتاده است

محسن افشارچی سه شنبه در شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان زنجان گفت: امروز سهم مالیات و درآمدهای مالیاتی در اداره امور دولتها برجسته است و در این راستا باید نگاه به مالیات متفاوت شود.

وی به لزوم دقیق شدن فرآیندهای اخذ مالیات تاکید کرد و گفت: نگاه مالیاتی باید در روش های محاسبه دقیق و البته انعطاف پذیر باشد.

استاندار زنجان به ضرورت بهره مندی استان از محل درآمدهای مالیاتی اشاره کرد و افزود: خیر و نفع مالیات باید هم به خزانه کشور و هم به مجموعه صنعت و معدن و تولید استان برسد.

افشارچی در بخش دیگری از سخنان خود، بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت قانون جهش تولید دانش‌ بنیان در استان تاکید کرد و گفت: سهم اقتصاد دانش بنیان از اقتصاد کشور را باید افزایش دهیم زیرا این جهت گیری ها برای جایگزینی نفت اهمیت دارد.

 برجسته‌ترین حمایت قانون از جهش تولید در ماده ۱۱ مربوط به بندهای "ب" و "ت" این قانون است که در بند "ب" این ماده آمده است «معادل هزینه انجام شده برای فعالیت‌های تحقیق و توسعه به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سال های آتی به شرکت‌ها و موسسات متقاضی اعطا می‌شود و معادل آن از مالیات قطعی شده سال انجام هزینه مذکور با سال‌های بعد کسر خواهد شد».

قانون جهش تولید زمینه‌ ساز تحقق شعار «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال آفرین» است و می تواند شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق را که امروز به عضوی مهم در اقتصاد کشور بدل شده‌اند، در توسعه کسب‌وکارشان یاری دهد.

استان زنجان بیش از یک هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی و صنعتی دارد و در زمان حاضر ۴۸ هزار و ۵۰۰ نفر در واحدهای صنعتی استان مشغول به کار هستند.

در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان مسائل مالیاتی چند واحد معدنی و واحدهای تولیدی فعال در حوزه سرب و روی مورد بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • اجرای طرح های مختلف وزارت علوم برای افزایش شرکت های دانش بنیان
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳
  • تصویب برنامه عملیاتی تحقق شعار سال
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در آذربایجان شرقی تدوین شود
  • استاندار زنجان: فرهنگ مالیاتی هنوز در جامعه جا نیفتاده است
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در استان تدوین شود
  • انعقاد بزرگترین قرارداد برای ساخت ماهواره با دانش‌بنیان‌ها