Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمارهای موجود نشان می‌دهد که میزان مالیات پرداخت شده از سوی پزشکان در آمریکا برای سال 2015 سه برابر میزانی است که ایران برای صادرات نفت خود در سال 1399 روی آن حساب کرده است.

به گزارش مشرق، پزشکان در آمریکا از جمله مشاغلی هستند که در کنار حسابداران، آرایشگرها،‌ دندانپزشکان، مکانیک‌های خودرو، لوله‌کش‌ها و کارگزاران بازار سهام نه تنها باید مالیات خود را تمام و کمال بپردازند بلکه ممکن است شاهد اعمال عوارض بیشتری از سوی دولت نیز باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید سلبریتی‌ها در دنیا تا ۶۰ درصد درآمدشان را مالیات می‌دهند +جدول نحوه برخورد کشورها با پزشکانی که مالیات نمی‌دهند

از آنجا که پزشکان هم در آمریکا و هم در ایران از جمله اقشار پر درآمد محسوب می‌شوند در گزارش پیش رو به بررسی میزان مجموع مالیات پزشکان آمریکایی پرداخته‌ایم. لازم به ذکر است که آخرین آمار مربوط به مالیات پرداخت شده توسط پزشکان در آمرییکا به تفکیک ایالت‌ها مربوط به سال 2015 است.

به گزارش استاتیستا، در میان ایالت‌های آمریکا بیشترین مالیات اخذ شده از پزشکان مربوط به ایالت کالیفرنیا است و در این ایالت در سال 2015 معادل 11.219 میلیارد دلار مالیات از پزشکان اخذ شده است.

پس از کالیفرنیا ایالت نیویورک، شاهد بیشترین اخذ مالیات از پزشکان بوده است و در سال مذکور 7.346 میلیارد دلار از پزشکان در نیویورک مالیات گرفته شده است.

سومین ایالت با بیشترین مالیات پزشکان در آمریکا در سال 2015 فلوریدا است. چرا که پزشکان در این ایالت 3.677 میلیارد دلار مالیات داده‌اند.

اداره خدمات داخلی آمریکا از تمام پزشکان در تمام ایالت‌های این کشور بر اساس درآمد آنها مالیات دریافت می‌کند به گونه‌ای که حتی در ایالت‌های دور افتاده‌ای نظیر مین، تگزاس، مونتانا و حتی آلاسکا نیز شاهد پرداخت مالیات از سوی پزشکان هستیم.

پزشکان آلاسکا 79.5 میلیون دلار، در مونتانا 167.7 میلیون دلار و پزشکان تگزاس 3.521 میلیارد دلار در سال 2015 مالیات پرداخت کرده‌اند. پزشکان در ایالت مین آمریکا نیز در مجموع 269.6 میلیارد دلار در سال 2015 مالیات پرداخت کردند.

ایالت‌هایی که پزشکان آنها در آمریکا در سال 2015 بالای میلیارد دلار مالیات پرداخت کرده‌اند به جز ایالت‌هایی که آمار آنها گفته شد، شامل کلورادو، آریزونا، کانکتیکات، جورجیا، ایلینوی،‌ مریلند، ماساچوست، میشیگان، مینه‌سوتا، میزوری، نیوجرسی، کارولینای شمالی، اوهایو، پنسیلوانیا، ویرجینیا، واشنگتن و ویسکانسین می‌شود.

کمترین مالیات پرداخت شده از سوی پزشکان مربوط به ایالت وایومینگ با مجموع 43.8 میلیون دلار بوده است.

* پزشکان ایرانی و آمریکایی چقدر مالیات پرداخت می‌کنند؟

آمار موجود حاکی از آن است که در سال 2015 پزشکان آمریکایی در مجموع بیش از 66.8 میلیارد دلار مالیات پرداخت کرده‌اند.

تعداد پزشکان در آمریکا حدود 880 هزار نفر برآورد می‌شود که با توجه به آخرین آمار مربوط به تعداد پزشکان ایرانی که از سوی وزارت بهداشت 117 هزار نفر عنوان شده است، تعداد آنها حدود 7 برابر پزشکان ایرانی است. جمعیت آمریکا حدود 300 میلیون نفر و جمعیت ایران نیز 80 میلیون نفر است. بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی، پزشکانی ایرانی سالانه 150 میلیارد تومان مالیات پرداخت می‌کنند.

همانطور که گفته شد پزشکان آمریکایی در مجموع در سال 2015 معادل 66.8 میلیارد دلار مالیات داده‌اند که با در نظر گرفتن جزئیات بودجه پیشنهادی دولت ایران برای سال آینده که پیش‌بینی درآمد 22 میلیارد دلاری از محل صادرات نفت در آن قید شده است، مالیات پرداخت شده پزشکان آمریکایی در سال 2015 سه برابر پولی است که دولت ایران پیش‌بینی می‌کند از محل صادرات نفت، میعانات گازی و گاز طبیعی در سال آینده درآمد کسب کند.

در شرایط عادی و بدون تحریم صادرات نفت و میعانات گازی ایران با فرض قیمت 50 دلار برای هر بشکه کمتر از 40 میلیارد دلار خواهد بود که باز هم کمتر مالیات پرداخت شده از سوی پزشکان آمریکایی است.

در سال 2016 هر خانوار آمریکایی به طور متوسط 14.2 درصد از درآمد خود را به عنوان مالیات به دولت این کشور پرداخت کرده است و این در حالی است که برای سال 2017 شاهد آن بوده‌ایم که میزان این رقم 10 درصد افزایش یافته و به متوسط 24 درصد رسیده است.

موضوع اخذ مالیات از تمام اقشار منجمله پزشکان در آمریکا به قدری جدی است که هر گونه تخلف در اظهار میزان درآمد و تسلیم اظهارنامه مالیاتی و یا ندادن مالیات می‌تواند به جریمه‌های سنگین و حتی زندان ختم شود.

موضوع فرار مالیاتی در بسیاری از کشورهای جهان از جمله آمریکا جرمی کیفری است و از سوی دادگاه‌ها تخلفات بسیار سنگین و جدی محسوب می‌شود. چرا که برخلاف کشورهای نفتی نظیر عربستان درآمدهای محقق شده از محل اخذ مالیات از مشاغل و دیگر فعالیت‌های اقتصادی نظیر صادرات و واردات از جمله اصلی‌ترین منابع تامین بودجه جاری دولت‌هاست.

در همین پاکستان که یکی از کشورهای همسایه ماست فرار مالیاتی چند پزشک طی سال جاری سر و صدای زیادی به پا کرد.

در سال 2016 نیز اقدام بیش از 200 پزشک در تایوان در استفاده از پوشش کمک به مؤسسات خیریه برای فرار مالیاتی باعث شد تا تمام این افراد مورد بازجویی قرار گرفته و با متخلفین به شدت برخورد شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق سلبریتی ها سهمیه بندی بنزین پزشکان آمریکا مالیات صادرات نفت پاکستان اوهایو مینه سوتا ایالت کالیفرنیا مشرق آلاسکا نیوجرسی عربستان پنسیلوانیا وزارت بهداشت سازمان امور مالیاتی ماساچوست کارولینای شمالی آریزونا فرار مالیاتی بودجه ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا

یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز را به حالت تعلیق درآورد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

بر اساس این گزارش، هیئتی از دادگاه تجدیدنظر پنجم نیواورلئان در حکمی درخواست مقامات ایالت تگزاس برای اجرای قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی را رد و در یک پیروزی بزرگ برای دولت بایدن، این قانون را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.4 نامیده می شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا 20 سال زندان محکوم می شوند.

دادگاه عالی آمریکا هفته گذشته اجازه اجرایی شدن این قانون را صادر کرد، اما دادگاه منطقه ای پنجم ساعاتی بعد حکم یک قاضی برای اجرای دستور مسدود سازی این قانون را بار دیگر احیا کرد.

براساس این حکم ایالت ها نمی توانند قوانین اجرایی مهاجرتی در تضاد با قوانین فدرال را اتخاذ کنند.

در همین حال، دولت بایدن در ماه ژانویه سال جاری در دادخواستی اعلام کرد که این قانون  با مداخله قدرت دولت آمریکا برای تعدیل موضوع مهاجرت، قانون اساسی ایالات متحده و قوانین فدرال را نقض می کند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرزها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرزهای کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیروهای گارد مرزی را در مرزهای جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

تشدید تنش میان بایدن و آبوت، به ویژه با توجه به وجود زمینه‌های تاریخی درگیری میان ایالت‌های جنوبی و واشنگتن به هشدارهایی درباره احتمال وقوع جنگ داخلی در آمریکا منجر شده. برخی از طرفداران تگزاس با راه‌اندازی هشتگ «تگزیت» بر طبل جدایی‌طلبی نیز کوبیده‌اند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

بر این اساس، این دادگاه با درخواست جو بایدن رئیس جمهور کشور برای توقف اجرای حکم دادگاه پایین تر که در آن ماموران فدرال را از تخریب سیم های خاردار در حالی که فرآیند دادرسی آن در حال انجام است، منع کرده بود، موافقت کرد.

براساس این حکم، مقامات اداره مهاجرت اجازه تخریب سیم‌های خاردار در مرز بین ایالت تگزاس با کشور مکزیک به‌منظور جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی از طریق رودخانه ریو گراند و ورود به خاک آمریکا کشیده شده است.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

قاضی موسز با اشاره به اینکه حتی پس از طرح شکایت دادستان‌کل مبنی بر تخریب غیرقانونی اموال ایالتی، این سیم‌های خاردار تخریب شده‌اند، اظهار داشت دولت بایدن احتمالاً به تخریب این سیم‌های خاردار در صورت نبود حکم قانونی منع تخریب ادامه می‌دهد.

دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، از قضات عالی کشور خواسته بود تا حکم دادگاه منطقه ای را لغو کند. دولت اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در 12 ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال 2021 با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بارها سیاست های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرزهای مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه 2021، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرزهای جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از 2,000,000 عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال 2022 ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 و بودجه تحلیل می‌کنند.

دادگاه عالی آمریکا اجازه برداشتن سیم‌های خاردار در مرز مکزیک را صادر کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حل مشکلات مالیات بر ارزش افزوده اصناف تا تیر ۱۴۰۳
  • صادرات حدود ۵۲ میلیارد مترمکعب گاز به عراق به ارزش ۱۵ میلیارد دلار
  • صادرات حدود ۵۲میلیارد مترمکعب گاز به عراق‌ به ارزش ۱۵میلیارد دلار
  • صادرات حدود ۵۲ میلیارد مترمکعب گاز به عراق‌ به ارزش ۱۵ میلیارد دلار
  • سناتور آمریکایی ضد ایران درگذشت/ جو لیبرمن چه می گفت؟
  • تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا
  • ببینید | فروریختن پل در بالتیمور
  • پول افغانستان از دلار سودآورتر شد / اتفاق عجیب در اقتصاد ایران
  • رشد صادرات ایران به چین در ۱۰ سال گذشته
  • پول افغانستان از دلار سودآورتر شد | اتفاق عجیب در اقتصاد ایران