Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@07:42:08 GMT

وقتی مسابقات قرآن سبب ازدواجی پربرکت می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۲۸۴۱

وقتی مسابقات قرآن سبب ازدواجی پربرکت می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ یکی از برکات حضور قاری جوان در چهارمحال و بختیاری در مسابقات قرآن آشنایی با همسرش بوده است، او در سال ۹۰ برای شرکت در مسابقات کشوری بهزیستی با مسئول ثبت‌نام مسابقات که اکنون همسرش است، آشنا می‌شود.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، رضا آزاد، متولد سال 64، کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی متأهل و زاده شهر کیان است که از بدو تولد انگشتان دست چپش دچار معلولیت شده است، اما این ناتوانی برای او بسیار جزئی است و خللی در پبشرفتش ایجاد نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از کودکی علاقه‌مند به قرائت تحقیق و اذان بوده است و با پشتکار و تمرین، توانسته مقام‌های برتری را در این رشته کسب کند.

آزاد کار یادگیری قرآن را از دوران دبستان آغاز نزد اساتیدی همچون اسماعیلی و داوری تلمذ کرده است و در دوره‌های تربیت مربی در استان قم و مشهد حضور داشته و نیز از کلاس‌های مؤسسه‌های قرآنی الرحمن و نسیم وحی در شهرکرد بهره برده است.

این قاری جوان از سبک تلاوت اساتیدی همچون شحات انور و مصطفی اسماعیل تقلید می‌کند.

وی دوران کودکی و تحصیلات ابتدایی را بهترین دوران یادگیری قرآن برای اشخاص می‌داند زیرا اعتقاد دارد که در این سن عقاید هر شخص مشخص می‌شود. ریشه اعتقادات کودکان در منزل و توسط پدر و مادر شکل می‌گیرد که اگر والدین اهل قرآن باشند، فرزندان نیز قرآنی تربیت می‌شوند.

آزاد مشوق اصلی خود در انتخاب این راه قرآنی را پدر و مادرش می‌داند که از کودکی او را با جلسات قرآنی آشنا کردند و البته رفتار صحیح و تشویق‌های معلمان و مدیران مدارس نیز سبب دلگرمی او برای ادامه راه قرآن‌آموزی شده است.

آموزش قرآن تکمیل‌کننده درس

وی آموزش قرآن را تکمیل کننده درس خواندن می‌داند و معتقد است که یادگیری قرآن یک موهبت است و اگر نصیب کسی شود، مشکلات خود به خود حل و زندگی شخص سرشار از برکت می‌شود.

این قاری قرآن در رابطه با محدودیت‌ها و مشکلاتی که بر سر راه یادگیری قرآن برای جوانان و مخصوصاً در استان وجود دارد، گفت: در استان اساتید خوب بسیارند اما شرایط برای بهره‌گیری از این اساتید مهیا نیست و مشوقی برای جذب جوانان وجود ندارد.

مهم‌ترین مشکل در این مسیر این است که از حیث سطح آموزش قرآن، تا مقطع خاصی می‌توان پیش رفت و از آن به بعد استاد و یا کلاسی برای تعلیم وجود ندارد، البته متآسفانه استقبال از این کلاس‌ها در میان افراد نیز کم شده است که مشخص نیست ریشه این مشکلات را باید اقتصادی دانست یا دلایل فرهنگی دارد.

شرایط قرآن‌آموزی برای کودکان اوضاع بهتری دارد اما برای سنین بزرگسالان فضای مناسبی وجود ندارد.

وی با خواندن سوره مبارکه یاسین آرامش می‌گیرد و علت آن‌را شکیل، ساختار و معنای آیات می‌داند، البته از خواندن آیت‌الکرسی نیز در برطرف کردن مشکلات جواب گرفته است.

حضور در مسابقات

آزاد از دوران ابتدایی در مسابقات بسیاری از جمله مسابقات دانش‌آموزی، دانشگاهی و ... شرکت و رتبه‌های استانی بسیاری کسب کرده است، همچنین در مسابقات دادگستری رتبه چهارم کشوری را به دست آورده و سه رتبه کشوری را نیز در رشته اذان در کارنامه افتخارات خود دارد.
دوستان و آشنایان بسیاری در محافل قرآنی به واسطه تلاوت‌های این قاری جوان مشتاق به قرآن و قدم گذاشتن در این مسیر می‌شوند و او نیز، تا جایی که امکانش باشد همراه و مشوق دوستان است.

وی دوره‌ آموزشی اذان را در طول تابستان ویژه نوجوانان برگزار کرده است ولی اکنون به خاطر مشکلات شغلی و فصل مدارس، امکان برگزاری دوره آموزشی نیست زیرا دانش‌آموزان مشغول به تحصیل هستند.

این قاری جوان راه قرآن را راهی که تا پایان عمر ادامه دارد می‌داند، زیرا قرآن کتاب زندگی است و باید در همه مراحل زندگی از این کتاب آموزشی استفاده شود.

زندگی همچون ماشینی است که وقتی آن‌را وارد بازار کردند دفترچه راهنمایی نیز همراه آن گذاشتند که دفترچه راهنمای زندگی بشر کتاب قرآن است، کتابی که تا پایان عمر باید از دستورات و شیوه‌های تجویز شده در آن استفاده شود.

آزاد در بخش دیگری از سخنانش اشاره می‌کند که برنامه‌های قرآنی بسیار زیادی در اداره دادگستری برگزار می‌شود، که جزءخوانی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، اجرای زنده اذان و تلاوت قرآن هر روز ظهر و ... در نمازخانه اداره از جمله این برنامه‌ها است.

یکی از برکات حضور این قاری فعال در مسابقات قرآن آشنایی با همسرش بوده است، او در سال ۹۰ برای شرکت در مسابقات کشوری بهزیستی با مسئول ثبت‌نام مسابقات که اکنون همسرش است، آشنا می‌شود.

آزاد در مسابقات آن سال رتبه سوم را کسب می‌کند و بدون آگاهی قبلی از جوایز مسابقات، مسئول برگزار کننده دوره در جلسه اختتامیه نوید سفر کربلا را به نفرات اول تا سوم می‌دهد.

این مسابقات در سال ۹۰ سبب ازدواج قرآنی و سفر کربلایی شد که همیشه آرزوی آن‌را داشت اما موقعیت شغلی و یا مالی امکان این سفر را برای وی فراهم نکرده بود که با این مسابقه قرآنی به این خواسته شرعی خود می‌رسد، اکنون بعد از گذشت هشت سال از این ازدواج قرآنی بسیار راضی است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری بهزیستی مسابقات قرآن معرفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۲۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد

امام جمعه زاهدان گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی ظهر امروز ضمن حضور در دانشگاه علوم قرانی زاهدان در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان اظهار داشت: قرآن کتاب هدایت است و ما به عنوان مسلمان باید نهایت بهره را از آن ببریم اما متاسفانه با وجود همه این ویژگی‌ها توجه کافی به قرآن صورت نگرفته است و برای همین است که پیامبر اکرم(ص) با گلایه مطرح می‌کنند: "یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَٰذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا" خداوندا قوم من قرآن را مهجور قرار دادند و آنگونه که باید به آن نپرداختند.

امام جمعه زاهدان افزود: فعالیت‌های علمی و پژوهشی در رابطه با قرآن کریم صورت گرفته اما کافی نیست و باید در عرصه‌های مختلف آن به کار و فعالیت بپردازیم.

آیت‌الله محامی بیان داشت: رشته‌‌های قرآنی که در مراکز علمی و دانشگاهی طراحی شده بیشتر به مباحث جانبی می‌پردازد هر چند که مباحث مهمی است اما کمتر به اصل معانی قرآن پرداخته شده و این یکی از آسیب‌های کار است و دانشجویان دانشگاه علوم قرآنی باید در کنار واحدهای درسی به سراغ معانی و معارف قرآن نیز بروند.

وی افزود: قرآن کریم با علوم دیگر متفاوت است از این جهت که اگر تزکیه و پاکی دل نباشد ارتباط و فهم درستی از آیات و روایت کسب نکرده و به عمق قرآن پی نمی‌برند و با همین قرآن که کتاب هدایت است بسیاری از افراد هدایت شده و برخی نیز گمراه خواهند شد و گمراه شدن آنان به علت وجود نقص در خود آنهاست و اگر می‌خواهیم از هدایت قرآن بهره‌مند شویم باید به دل بپردازیم و دلمان را صاف و پاک کنیم.

آیت‌الله محامی در پاسخ به سئوالات و مطالبات دانشجویان مبنی بر تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه، پیگیری حقابه سیستان، جلب توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی و جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه علوم قرآنی زاهدان اظهار کرد: جهت تامین منابع مالی و تجهیز دانشگاه علوم قرانی در گذشته هم صحبت‌هایی صورت گرفت و مسئولان دانشگاه باید در این جهت تدابیری اتخاذ کنند و از ظرفیت خیرین بهره‌گیری کنند و در مواقع مورد نیاز بنده نیز قادر به پیگیری هستم.

وی عنوان کرد: در حوزه حقابه سیستان بنده سخنرانی‌ها و پیگیری‌های متعددی طی پنج سال گذشته داشته‌ام و عنوان کردم که ظاهرا خود آقایان در استان خشکسالی را باور نکرده‌اند و تازه دو سال است که موضوع حق‌آبه سیستان تبدیل به یک مطالبه عمومی شده است و حتی ریاست محترم جمهور نیز هنگام حضور در استان نسبت به این مسئله موضع گرفتند.

وی اضافه کرد: پیگیری هایی هم از سوی وزارت امور خارجه صورت گرفت اما بنده در خطبه‌های نماز جمعه عنوان کردم که آقایان آن گونه که باید کار نکرده و از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند.

امام جمعه زاهدان گفت: بخشی از این مشکلات حاصل از کم کاری خود ناست چرا که مسئولان گزارش دادند که با وجود خشکسالی‌ها میزان بارندگی‌ سالیانه در جنوب استان طی این سالها دو میلیارد متر مکعب بوده در حالی که حقابه سیستان از افغانستان 800 میلیون متر مکعب است و اگر در استان سدهایی احداث شود می‌توان این بارندگی‌ها را مهار کرد و از آن در مصارف مختلف بهره برد و در این صورت دیگر نیازی به حقابه یا استفاده از آب دریای عمان و دستگاه آب شیرین کن نیست.

آیت‌الله محامی اظهار داشت: مشکل دیگر به خود مردم سیستان بر می‌گردد چرا که اتفاق نظر ندارند و هر کس حرف خود را می‌زند  جهات سیاسی، قومی و حزبی را دنبال می‌کنند و برای نمونه یک نفر بحث آب ژرف را مطالبه می‌کند و فرد دیگر بر استفاده از آب دریای عمان تاکید دارد  و هنوز توافقی صورت نگرفته که در این صورت مسئولان در مرکز کشور نیز ترتیب اثری نخواهد داد‌.

وی گفت: هزینه‌های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح‌های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان در پاسخ به درخواست یکی از دانشجویان مبنی بر جلب کردن توجهات به سوی دانشگاه علوم قرآنی اظهار کرد: بخشی از کار به خود شما بر می‌گردد و باید در جامعه حضوری فعال داشته و توجه‌ها را جلب کنید تا مردم تاثیرگذاری شما را ببینند و همواره درخواست استفاده از این ظرفیت را داشته باشد.

وی گفت: افزایش تعداد اعضای هیئت علمی حرف منطقی است و دانشگاه باید در این حوزه برنامه‌ریزی داشته باشد چرا که اگر این کار صورت نگیرد باعث تضعیف رشته و دانشجویان خواهد بود و به تدریج جایگاه دانشگاه را تضعیف می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • قرآن همه چیز ماست
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد