Web Analytics Made Easy - Statcounter

باتوجه به نزدیک شدن به زمان وعده مسئولان که کمتر از دو ماه از آن باقیمانده و حجم زیاد کار عقب مانده در پروژه، این سوال در ذهن مردم فریدونکنار به وجود آمد که آیا بازهم وعده جدید مسئولان، مانند گذشته عملی نخواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، پروژه کمربندی (تقاطع غیر همسطح) فریدونکنار از جمله پروژه‌های عمرانی در مازندران است که از زمان شروع تاکنون ۱۸ سال گذشته و هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پس از سال‌ها رکود و فعالیت لاک‌پشتی، اما در سال جاری مسئولان زیادی در سطوح مختلف از نماینده مجلس و وزیر راه و شهرسازی گرفته تا مسئولان استانی و شهرستانی با حضور و برگزاری جلسات مختلف پای کار کمربندی فریدونکنار آمدند تا بتوانند علاجی برای درد این پروژه پیدا کنند.


 
درحالی که سال‌های گذشته وعده‌های زیادی برای اتمام این پروژه از سوی مسئولان وقت داده شده بود و هیچکدام از آن‌ها به سرانجام نرسید اما امسال بازهم ترافیک وعده‌ها پشت هم ردیف شد که نقطه مشترک همه آن‌ها بهره‌برداری و افتتاح کمربندی در دهه فجر بود.

پایان کار کمربندی فریدونکنار در گرو آب و هوای مناسب
محمدمهدی نصیری فرماندار فریدونکنار در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به وضعیت این پروژه اظهار کرد: تلاش برای اتمام این پروژه ادامه دارد و هم‌اکنون با بستن جاده درحال آسفالت قسمت شمال شرقی هستیم و رمپ شرقی و غربی فعال هستند.
وی خاطرنشان کرد: با رایزنی‌هایی که صورت گرفته مراحل نهایی اخذ مجوز شورای ترافیک درحال انجام بوده تا در زمان تعطیلات که جاده هراز بسته است برای حمل مصالح مشکلی وجود نداشته باشد.

فرماندار فریدونکنار با بیان اینکه تجهیزات و موارد لازم پای کار آماده است، تصریح کرد: پایان کار بستگی به شرایط آب و هوایی دارد.



نصیری ادامه داد: منابع مالی با ادامه روند کار درحال تزریق است اما باتوجه به مطالبات زیاد پیمانکار و شرایط دولت همچنان پیگیری از سوی مسئولان ارشد وزارت راه و شهرسازی برای تخصیص اعتبار این پروژه ادامه دارد.

این مسئول یادآور شد: نیاز است تا هر ۲۰ سانتی‌متر کامپکت، رطوبت‌زدایی و به تایید آزمایشگاه برسد تا بار بعدی ریخته شود و این امر مستلزم شرایط آب و هوایی مناسب است و همچنین ما دقت را فدای سرعت نمی‌کنیم.


 
اگر بخواهیم مروری بر وعده‌های بی‌سرانجام مسئولان برای این پروژه داشته باشیم با جست‌وجوی آسان در رسانه‌ها می‌توان انبوهی از این وعده‌ها را مشاهده کرد که چند نمونه آن برای یادآوری مسئولان منتشر می‌شود.
 


 
در جلسه‌ای که فروردین ماه سال جاری با حضور استاندار مازندران، نماینده مردم فریدونکنار در مجلس و جمعی از مدیران ارشد استانی و شهرستانی در فریدونکنار برگزار شد، مدیرکل راه و شهرسازی از بهره‌برداری کمربندی فریدونکنار تا مهر ماه خبر داد.
 



 
معاونان وزارت راه و شهرسازی در بازدیدی که مرداد ماه امسال از کمربندی فریدونکنار داشتند وعده اتمام پروژه را تا بهمن ما می‌دهند.
 

 

مدیرکل راه و شهرسازی در مصاحبه با بلاغ از افتتاح این پروژه در دهه فجر خبر داد.
 

 
کدخدازاده معاون وزیر راه و شهرسازی در مصاحبه با بلاغ از افتتاح این پروژه در دهه فجر خبر داد.
 

 
در شهریور ماه سال جاری، اسلامی وزیر راه و شهرسازی از کمربندی فریدونکنار بازدید به‌عمل آورده و در گفت‌وگو با بلاغ از پایان پروزه تا دی ماه خبر داد.

به گزارش بلاغ، باتوجه به نزدیک شدن به زمان وعده مسئولان که کمتر از دو ماه از آن باقیمانده و حجم زیاد کار عقب مانده در پروژه، این سوال در ذهن مردم فریدونکنار به وجود آمد که آیا بازهم وعده جدید مسئولان، مانند گذشته عملی نخواهد شد.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۲۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند

تین نیوز سید حسین میرافضلی :

بسیاری از کارکنان و مسافرین شهر تهران روزانه بین ۲تا۳ ساعت از عمر ارزشمندشان را در ترافیک های دردناک و آزار دهند و ضایع کننده عمر و نابودکننده آرامش در شهر تهران و کلان شهرها از دست می دهند . طی نیم قرن گذشته روند افزایش ترافیک شیب تندی داشته و اکنون در شرایط غیر قابل تحملی قرار گرفته ایم. ابتدا لازم است عواقب و خسارت های ترافیک دردناک تهران و کلانشهرهای ایران را مرور نمائیم که از جمله آنها عبارتند از:
۱- انتشار ده ها هزار تن co2 در هوای فضای تهران و کلان شهر ها که منجر به مرگ بیش از ده هزار نفر در سال و دچار شدن ده ها هزار نفر به انواع بیماری های سخت و دردآور کوتاه مدت و بلند مدت و دردهای لاعلاج می گردند.
۲- اتلاف و ضایع شدن ده ها میلیون لیتر بنزین و گازوئیل در ترافیک تهران و کلانشهر ها که منجر به از بین رفتن بیش از ۵ میلیارد دلار سرمایه های ملی  بین نسلی می گردد.
۳- انواع تصادفات جزئی و سخت که منجر به جراحت و کشته شده هزاران نفر از هموطنان عزیزمان می گردد.
 آیا ترافیک درد بی درمان است؟ شاید هیچ شهری در جهان شدت و وسعت دامنه ترافیک شهر تهران را نداشته باشد.  
همه عقلا و حکومت ها و دولت های توسعه یافته جهان در جهت درمان این درد جانکاه اقدامات اثرگذار و ارزشمندی انجام داده اند و مردم خود را به آرامش نسبی رسانده اند و شر دیو خون آشام ترافیک های سنگین را از سر ملتشان کوتاه نمودند. شهر استامبول در طول روز حدود ۲۵میلیون نفر ساکن و مسافر دارد طول این شهر حدود صد کیلومتر و عرض آن بطور متوسط ۱۵ کیلومتر است اما ترافیک این شهر خصوصا در مکان های پر تردد کمتر از شهر تهران است چرا؟
ستون فقرات حمل و نقل استامبول اتوبوس است بیش از ۸ هزار اتوبوس جدید و کم مصرف در این شهر فعال هستند. سرفاصله اتوبوس ها از یکدیگر حدود ۶۰ثانیه است متروی استامبول از نظر طول و تعداد خطوط کمتر از نصف تهران است اما از نظر تعداد واگن به طول خطوط، شرایط  بسیار مناسب تری دارد لذا از بهره وری بالاتری برخوردار است. سرفاصله هر قطار مترو حدود سه دقیقه است. راه حل اساسی معضل ترافیک تهران در درجه اول دو مطلب است 1-  تامین ۵هزار اتوبوس مدرن مورد نیاز تهران 2-  تامین کمبود ۱۵۰۰ واگن مترو مورد نیاز
 لازم نیست بابت بحران ترافیک تهران،  شهرداری به اعدام محکوم شود اما هر روز تاخیر در تامین اتوبوس و واگن های مورد نیاز تهران و کلانشهر ها خیانت به ملت و کشور است و عاملین چنین خیانتی بی شک می بایست شناسایی ومحاکمه و متناسب با نقش خود در این ظلم ها مجازات شوند. ممکن است در بررسی جامع و عمیق عاملین این معضل و بحران بزرگ صدها نفر محاکمه و بیش از صد نفر محکوم به انواع مجازات ها شوند اما چنین بررسی و محاکمه ای لازم است تا کسانی که به عمد یا با ترک فعل نقشی در عدم تامین اتوبوس های مورد نیاز شهر  و واگن های مورد نیاز مترو داشته اند عادلانه محاکمه و مجازات شوند.  ابتدا لازم است کلیه مسئولین و افراد دارای عنوان کارشناسی که بهر طریق ممکن در تامین اتوبوس ها و واگن های مورد نیاز تهران و کلانشهر ها نقشی داشته اند به نسبت سهمی که داشته اند شناسایی شوند.
اکنون دولت و مجلس و شوراهای کلانشهرها می بایست از هر طریق ممکن به سرعت بودجه مورد نیاز برای واردات هر چه سریعتر واگن های مترو و اتوبوس های مورد نیاز را تامین نمایند و قوانین مورد نیاز را مصوب نمایند. تاخیر در اجرای این طرح فوریت دار ملی هزینه های جبران ناپذیری به دنبال دارد و حتی ساعتی تاخیر قابل توجیه نمی باشد
لازم است همه مناطق با تجمع جمعیت شهر به خطوط مترو متصل شوند و این هدف بزرگ با تمام توان سرعت ممکن اجرائی گردد.  خطوط ویژه اتوبوس از شمال تا جنوب و شرق تا غرب از ابتدا تا انتهای مناطق جمعیتی شهر ایجاد گردد. چنانچه دو هدف فوق محقق گردد و مردم بتوانند بدون معطلی با قطار یا اتوبوس سفرهای درون شهری را انجام دهند ضرورت استفاده از خودروهای شخصی شدیدا کاهش خواهد یافت و بدین ترتیب بستر برای افزایش قیمت بنزین نیز فراهم خواهد شد. ضرورت دارد بسترهای قانونی و ابزار تشویقی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این حرکت بزرگ ملی مهیا گردد.
 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • پل مدرس ترافیک شهر همدان را حل می کند؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • اجرای عملیات احداث وتکمیل کمربندی آران و بیدگل به طول ۴۶ کیلومتر
  • بهبود جاده های روستایی و شهری پاکدشت به سرعت پیگیری شود
  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی