Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیانیه وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، محمد عتیبی، کنسول سابق عربستان اجازه ورود به آمریکا را نخواهد داشت.

اخبار بین‌الملل- عتیبی تا زمان مرگ جمال خاشقجی پست کنسول عربستان در استانبول را در دست داشت.

در این بیانیه قتل جمال خاشقجی ، "جنایتی فجیع و غیرقابل قبول" خوانده و از دولت عربستان خواسته شده است که در یک محاکمه شفاف و عادلانه، کسانی که در قتل این روزنامه‌نگار دست داشتند را به پاسخگویی وادارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا پیشتر نیز حساب‌های بانکی عتیبی را که مظنون به ایفای نقش در قتل خاشقجی است، بلوکه کرده بود. آمریکا همچنین تعدادی از مقامات و ماموران امنیتی عربستان را که به عنوان عاملان قتل خاشقجی شناسایی کرده بودند، هدف تحریم قرار داده بود.

آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و برخی دولت‌های غربی قبل‌تر ابراز عقیده کردند که محمد بن سلمان،‌ ولیعهد عربستان آمر قتل خاشقجی بوده است اما مقامات سعودی می‌گویند، او هیچ نقشی در این قتل ندارد.

در این پرونده ۱۱ سعودی مظنون به مشارکت در قتل در جلسات محرمانه در ریاض تحت محاکمه هستند.

به نقل از بی‌بی‌سی، جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار سعودی که در روزنامه واشنگتن‌پست مطالبی در انتقاد از دولت تحت رهبری محمد بن سلمان می‌نوشت و در حومه پایتخت آمریکا هم اقامت داشت، روز ٢ اکتبر سال ۲۰۱۸، وقتی برای کار اداری به کنسولگری عربستان در استانبول، ترکیه، مراجعه کرد ناپدید و سپس معلوم شد که در آنجا به طرز بسیار فجیعی به دست ماموران عربستانی به قتل رسیده است.

مقامات اطلاعاتی ترکیه کمی بعد گفتند که شواهدی در دست دارند که نشان می‌دهد او در داخل کنسولگری کشته و جسد او قطعه‌قطعه شده است.

محمد بن سلمان ، ولیعهد عربستان گفته که به عنوان یکی از رهبران کشورش، مسؤولیت کشته شدن جمال خاشقجی را می پذیرد اما تاکید کرد که این قتل به دستور او صورت نگرفته است.

دو تن از اعضای تیم تحقیق سازمان ملل که صدای ضبط شده صحنه قتل خاشقجی را گوش کرده‌اند از جزئیات حیرت‌آور این نوار و لحظات وحشتناک آخرین دقایق عمر این روزنامه‌نگار گفته‌اند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جمال خاشقجی عربستان محمد بن سلمان عربستان وزارت خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه آمریکایی: وزیر دفاع آمریکا به چین می‌رود

 روزنامه آمریکایی پولیتیکو به نقل از سه دیپلمات مستقر در واشنگتن نوشت: وزیر خارجه آمریکا در سفری برنامه ریزی شده هفته آینده ۲۳ آوریل (۴ اردیبهشت) راهی چین خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سه مقام مسئول دولتی آمریکا که نخواستند نامشان فاش شود به پولیتیکو اعلام کردند آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در حال برنامه ریزی برای سفر به چین طی هفته آتی است.

بر پایه این گزارش، سایت خبری آمریکایی «پولیتیکو» روز چهارشنبه به نقل از سه دیپلمات مستقر در واشنگتن اعلام کرد که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا ۲۳ آوریل (۴ اردیبهشت) راهی چین خواهد شد.

به نوشته پولیتیکو، بلینکن قصد دارد در سفر چهار روزه خود طی هفته آینده (۲۳ آوریل) به چین با مقامات عالی رتبه این کشور دیدار و در رابطه با طیف گسترده‌ای از مسائل به رایزنی و مذاکره بپردازد.

در همین ارتباط، این نشریه آمریکایی گزارش داد که پیشتر لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا روز سه شنبه برای نخستین بار و پس از گذشت ماه‌ها از آخرین نشست دو طرف در نوامبر ۲۰۲۲ با ژنرال «دونگ جون»، همتای چینی خود از طریق ویدئو کنفرانس به صورت مشروح و طولانی درباره مسئله حق حاکمیت جزیره تایوان و احترام به حاکمیت ارضی چین و همکاری نظامی بر مبنای احترام متقابل به گفت‌وگو و رایزنی پرداخته است.

پیش از این، وزارت دفاع چین با صدور بیانیه‌ای از درخواست وزیر دفاع آمریکا برای نشستی با وزیر دفاع چین از طریق ویدئو کنفرانس خبر داده بود.

گفتنی است تنش‌ها در دریای چین جنوبی میان نیروی دریایی چین و نیروی دریایی آمریکا و متحدانش، وضعیت جزیره تایوان، و نیز مناسبات اقتصادی دو جانبه از جمله مهمترین محورهایی است که امکان رایزنی میان مقامات دو طرف درباره آن وجود دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • واکنش عربستان به وتوی آمریکا به قطعنامه فلسطین
  • کیهان: تحریم‌های جدید علیه ایران «فیک» است!
  • اولین مصاحبه یولیا ناوالنایا همسر رهبر سابق مخالفان روسیه و انتقاد از غرب
  • موافقت آمریکا با حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • پالس جدید برای انتقال محمد صلاح به عربستان
  • پاسخ سفیر سابق انگلستان به ایران‌ستیزان + عکس
  • روزنامه آمریکایی: وزیر دفاع آمریکا به چین می‌رود
  • دیپلمات سابق ایران: اینکه 10 کشور برای دفع حمله ایران مجبور به همکاری بودند مهم است
  • مقام نظامی سابق تل‌آویو: محاسباتمان درباره ایران اشتباه بود
  • افشاگری وال استریت ژورنال از موضع امارات و عربستان در جریان حمله ایران به اسرائیل