Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-25@05:59:13 GMT

مشکل اصلی صنعت خودروسازی کمبود نقدینگی است

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۳۱۱۶

مشکل اصلی صنعت خودروسازی کمبود نقدینگی است

تین نیوز

وزیر صنعت، معدن و تجارت کمبود نقدینگی را مشکل اصلی صنعت خودروسازی دانست و گفت: مشکل این صنعت در حال حاضر تنها با منابع بانکی قابل حل است.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از خبرگزاری خانه ملت، رضا رحمانی در نشست امروز (سه شنبه، 19 آذرماه) کمیسیون صنایع و معادن، گفت: در سال گذشته ایران خودرو و سایپا در آستانه تعطیلی بودند زیرا بدهی و خودروهای کف پارکینگ آن ها بسیار بود اما با اقدامات فوری و اصلاحی از بروز این مشکل جلوگیری و بخشی از بدهی این شرکت ها به قطعه سازان پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وزارت صنعت برای صنعت خودروسازی برنامه اصلاحی دارد، افزود: اگرچه صنعت خودروسازی مشکلاتی دارد اما به زعم برخی افراد این صنعت باید نابود شود در حالی که به نظر من این صنعت نیاز به اصلاح دارد.

رحمانی ادامه داد:اموری مانند توجه به ساخت داخل، واگذاری اموال مازاد، تنوع محصول، پلتفرم مشترک و... از اقدامات اصلاحی صنعت خودروسازی هستند که این امور در حال اجرا است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت کمبود نقدینگی را مشکل اصلی صنعت خودروسازی دانست و اضافه کرد: ما از تحریم فرصت ساختیم و آثار این اقدامات در آینده مشخص می شود، با داخلی سازی قطعات موردنیاز تولید خودرو واردات آن ها ممنوع می شود.

وی با تاکید بر ضرورت تامین نقدینگی موردنیاز صنعت خودروسازی، گفت: واگن سازی تنها با 10 درصد ظرفیت فعال است این در حالی است که واحدهای تولیدی سفارش نیز دریافت می کنند و در صورت تامین نقدینگی می توانند تا چند سال آینده با سه شیفت به تولید بپردازند.

رحمانی تاکید کرد: مشکل صنعت خودروسازی در حال حاضر تنها با منابع بانکی قابل حل است اگرچه رفع این مشکل راهکارهای دیگری نیز دارد اما تامین نقدینگی از طریق بانک ها سهل الوصول ترین راهکار است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: اگرچه بانک مرکزی با تامین نقدینگی خودروسازان موافق است اما زمان پرداخت این تسهیلات مشخص نیست که این موضوع دغدغه اصلی وزارت صنعت است.

واگذاری خودروسازی ها و فعال کردن ظرفیت های جدید از جمله راهکارهای برون رفت صنعت خودروسازی از بحران است

وی واگذاری خودروسازی ها و فعال کردن ظرفیت های جدید را از جمله راهکارهای برون رفت صنعت خودروسازی از بحران دانست و ادامه داد: در آذر سال گذشته تامین تسهیلات 844 میلیون یورویی به خودروسازان تصویب شد اما تاکنون این تسهیلات پرداخت نشده است.

وزارت صمت از دستگیری مدیر بازداشتی ایران خودرو اطلاعی نداشت

رحمانی با بیان اینکه برخی مدیران برای فروش اموال خودروسازان دلهره دارند، ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت از دستگیری مدیر بازداشتی ایران خودرو اطلاعی نداشت، ممکن است با مدیر مربوطه بحث هایی در زمینه مدیریت مانند اصلاح ساختار و قیمت داشتیم اما از سایر مسائل اطلاعی نداریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: صنعت خودروسازی و قطعه سازی در صورت تامین نقدینگی پتانسیل بالایی در اقتصاد و اشتغال زایی دارد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: صنعت خودروسازی رضا رحمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۳۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،   مدیر صنعت، معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: هم اکنون بیش از ۱۳ هزار واحد صنفی در شهرستان تربت حیدریه فعال هستند.   محمدرضا ملکی روز سه‌شنبه افزود: امید است بتوان در آینده‌ای نزدیک واحدهای تجاری برای فعالیت تخصصی اصناف ایجاد کرد که دارای دسترسی آسانی هم برای مردم باشند.   وی ادامه داد: اجاره نشینی اصناف موجب می‌شود هر ساله هزینه‌ها افزایش یابد و این فعالان با مشکل در پرداخت هزینه اجاره بها رو به رو می‌شوند.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: انتقال واحدهای کارگاهی هم به شهرک های صنفی یا مجتمع های صنفی نیازی است که باید به آن پاسخ داد.   ملکی افزود: اگر بتوان مجتمع ها و شهرک های صنفی دارای دسترسی آسان هم برای این منظور ایجاد کرد اقدام بزرگی در راستای کمک به بهبود خدمات و محیط شهری انجام گرفته که مردم آثار آن را در مبلمان شهری و ساماندهی فعالان این حوزه مشاهده خواهند کرد.   وی ادامه داد: یکی دیگر از نیازهای شهرستان تربت حیدریه ایجاد سایت یا مجموعه نمایشگاهی دائمی است که این می‌تواند برای ساکنان ۱۲ شهرستان اطراف تربت حیدریه نیز مفید باشد.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: افزون بر ۱۳ هزار واحد صنفی فعال این شهرستان براساس نوع فعالیت شان شامل توزیعی، خدماتی، فنی و خدمات فنی تقسیم بندی می شوند که در قالب ۴۲ اتحادیه صنفی و یک اتاق اصناف مشغول به فعالیت هستند.   ملکی افزود: ۲۳ انتخابات صنفی هم طی سال گذشته برگزار شد و تلاش می‌شود در سال جاری هم هفت انتخابات برگزار شود.   مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد