Web Analytics Made Easy - Statcounter

بودجه دانشگاه گیلان در سال ۹۸، ۱.۹۳۹.۶۹۴ میلیون ریال برآورد شده بود که بر اساس ارائه لایحه بودجه از سوی هیئت دولت به مجلس بودجه ۹۹ دانشگاه ۲.۱۵۸.۷۸۵ میلیون ریال مشخص شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۹۹ از سوی هیئت دولت برای تصویب نهایی به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این لایحه بودجه دانشگاه‌ها بر اساس در آمد جاری مشخص شده است.   بنابراین گزارش، بودجه دانشگاه گیلان در سال ۹۸، ۱.۹۳۹.۶۹۴ میلیون ریال برآورد شده بود که بر اساس اعلام وزارت علوم امسال تنها ۱۰ درصد بودجه دانشگاه‌ها نسبت به سال گذشته رشد داشته است و و بودجه ۹۹ دانشگاه ۲۱۵۸.۷۸۵ میلیون ریال مشخص شده است.    
در این راستا؛ بودجه خدمات رفاهی ۳۰۷.۱۴۶  و فرهنگی میلیون ریال، برنامه آموزش نیروی انسانی ۱.۶۵۹.۱۳۹ میلیون ریال، برنامه‌های برنامه‌های پایه‌ای پژوهشی ۱۶۱.۰۰۰ میلیون ریال و توسعه فن آفرینی ۶۰۰۰ میلیون ریال برآور شده است.
لازم به ذکر است، جدول بودجه‌های ۹۹ هنوز نهایی نشده و پس از بررسی در کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی و کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس تصویب خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه گیلان لایحه بودجه مجلس شورای اسلامی بودجه سال 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۳۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاجوردی: فرهنگ اولین قربانی در تخصیص بودجه است

به گفته عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، توازن بین بخش‌های مختلف در کاهش بودجه باید برقرار باشد، در حالی که همیشه اولین قربانی در تخصیص بودجه‌ها در ارتباط با مسائل فرهنگی است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، زهره سادات لاجوردی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت موضوع فرهنگ از دید مقام معظم رهبری گفت: «از دید رهبر انقلاب، فرهنگ از اقتصاد هم مهم‌تر است؛ چون فرهنگ، به معنای هوایی است که ما تنفس می‌کنیم؛ اگر این هوا تمیز باشد آثاری دارد در بدن شما و اگر این هوا کثیف باشد، آثار دیگری دارد. فرهنگ یک کشور مثل هواست.»

او درباره دلیل کم‌توجهی دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور توضیح داد: «دلیل این کم‌توجهی‌ها رویکرد‌های غلطی است که نسبت به فرهنگ و نقش آن در جامعه و حتی در مباحث اقتصادی و سیاسی کم‌وبیش وجود دارد. اگر ما نسبت به فرهنگ عمومی، وجدان کاری، فرهنگ مصرف و مواردی ازاین‌دست برنامه‌ریزی داشته باشیم، مسلماً در بهبود مسائل اقتصادی هم مؤثر خواهد بود؛ چراکه بسیاری از مشکلات اقتصادی و سیاسی در کشور مرتبط با کم‌کاری در حوزه‌ فرهنگ است.»

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی رویکرد اقتصادمحور در بین برخی از مسئولین مرتبط با برنامه‌وبودجه را علت اصلی کاهش اعتبارات فرهنگی عنوان کرد و گفت: «توازن بین بخش‌های مختلف در بودجه باید برقرار باشد؛ یعنی اگر قرار است به دلیل کسری بودجه یا به‌منظور برقراری توازن بین منابع و مصارف بودجه در برخی از بخش‌ها بودجه کاهش پیدا  کند، این کاهش باید به طور متوازن در همه‌ بخش‌های بودجه صورت گیرد، نه اینکه اولین کاهش را ما در مسائل فرهنگی شاهد باشیم و اولین قربانی در تخصیص بودجه‌ها در ارتباط با مسائل فرهنگی باشد.»

لاجوردی تأکید کرد:  «در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری همه بخش‌ها موردتوجه قرار گرفته است، اما متأسفانه گاهی اوقات شاهد این هستیم که به بخشی از این سیاست‌ها توجه شده و به بخش دیگر کم‌توجهی صورت‌گرفته است. مباحث فرهنگی یکی از آن بخش‌هایی است که در حاشیه قرار گرفته، درحالی‌که در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری به‌ویژه برای مباحث فرهنگی اهمیت ویژه‌ای عنوان شده است.»

او شاهد این مدعا را لایحه بودجه ۱۴۰۳ دانست و افزود: «در بودجه ۱۴۰۳ از میان ۱۵ تبصره، تبصره سیزده به حوزه فرهنگ اختصاص دارد و در سایر تبصره‌ها ما اثری از حضور فرهنگ نمی‌بینیم، در حالی که فرهنگ به معنی عام می‌تواند جهت ارتقا و بهبود فرهنگ مصرف در جامعه نقش مؤثری داشته باشد.»

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲گفت: «در این تبصره، تأمین مالی بخشی از حوزه فرهنگ به درصدی از اعتبارات هزینه‌ای سایر دستگاه‌ها بستگی دارد؛ درحالی‌که تجربه به ما نشان داده که این شیوه تأمین مالی یعنی بستگی‌داشتن تأمین مالی بخشی از حوزه فرهنگ به ارتباط هزینه سایر دستگاه‌های دیگر موجب مقاومت سایر دستگاه‌ها می‌شود و به‌نوعی امور فرهنگی را وابسته به شرکت‌ها و مؤسسات می‌کند.»

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرض الحسنه با هدف حمایت از تولید
  • میزان تخصیص ارز در سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است
  • دولت با افزایش بار مالیاتی بودجه مجلس مخالف کرد؟
  • لاجوردی: فرهنگ اولین قربانی در تخصیص بودجه است
  • توسعه متوازن شهر و پایان پروژه‌های نیمه‌تمام، اولویت بودجه ۱۴۰۳ شهرداری زرین‌شهر
  • مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است / مدیران سازمان برنامه و بودجه فارغ التحصیل دانشگاه‌های درجه چندمند
  • بانک مرکزی امهال تسهیلات کشاورزان خسارت دیده از حوادث غیرمترقبه را ابلاغ کرد
  • امهال تسهیلات کشاورزان خسارت دیده از حوادث غیرمترقبه ابلاغ شد
  • اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرض‌الحسنه با هدف حمایت از تولید
  • درآمد سال ۱۴۰۲ البرز بیش از ۱۸۵ هزار میلیارد ریال بود