Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@09:38:48 GMT

کاهش مواردآنفلوآنزا ازچهارشنبه گذشته

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۳۱۹۶

رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت درباره وضعیت بروز آنفلوآنزا در کشور گفت: از چهارشنبه هفته‌ گذشته (۱۳ آذرماه) به تدریج شاهد روند کاهشی موارد جدید ابتلا به این بیماری و کاهش بار مراجعه بیماران حاد تنفسی به مراکز درمانی بوده‌ایم و این روند حکایت از آن دارد که طی دو تا سه هفته آینده، اپیدمی آنفلوآنزا در کشور کنترل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: دکتر حسین عرفانی با اشاره به پایش روند همه‌گیری آنفلوآنزا در کشور و با بیان اینکه در بعضی مواقع امکان بروز موج‌های بعدی آنفلوآنزا نیز وجود دارد، افزود: موج‌های بعدی آنفلوآنزا غالبا موج‌های خفیف‌تری هستند، اما در حال حاضر پیش‌بینی خاصی از بروز موج دوم یا سوم آنفلوآنزا نداریم. در علم همه‌گیری شناسی بر پایه یک روش مدلینگ با توجه به اطلاعاتی که باید از نظر زمانی در اختیار داشته باشیم می‌توانیم در مورد موج‌های بعدی پیش‌بینی کنیم که در حال حاضر برایمان امکان‌پذیر نیست.

بروز موج‌های بعدی آنفلوآنزا؛ آری یا خیر؟

وی با تاکید براینکه موج فعلی آنفوآنزا یک موج اپیدمی فصلی و انسانی بوده است، ‌ افزود: بروز موج دوم و سوم بیماری آنفلوآنزا دور از ذهن است، مگر اینکه اطلاعاتی به دست‌مان برسد که خلاف آن را ثابت کند، اما در حال حاضر اطلاعاتی مؤید شکل‌گیری موج‌های بعدی آنفلوآنزا در اختیار نیست.

تقاضای کاذب برای تزریق واکسن آنفلوآنزا

رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه تقاضای صورت گرفته برای تزریق واکسن آنفلوآنزا در سال جاری نوعی تقاضای هیجانی و کاذب بود، تصریح کرد: سال گذشته میزان واکسن آنفلوآنزایی که از بخش خصوصی وارد کشور شد، ۳۰درصد از میزان توزیع شده در سال جاری کمتر بوده است. نکته قابل توجه آن است که از میزان توزیع شده واکسن در سال گذشته، حدود ۵۰۰هزار واکسن به دلیل عدم مصرف دور ریخته شد.

وی با اشاره به این که بخش خصوصی از نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو محدودیتی برای واردات واکسن ندارد، ادامه داد: اما اتفاقی که امسال با آن در میزان تقاضای واکسن روبرو بودیم، نوعی تقاضای کاذب و هیجانی بود. واکسن آنفلوآنزا در صورتی که در زمان درست خود برای دو گروه در معرض خطر و در معرض تماس تزریق شود، می‌تواند تا حدی از بروز بیماری آنفلوآنزا پیشگیری کند.

شاه کلید کنترل آنفلوآنزا

عرفانی گفت: اما از واکسن مهم‌تر، ‌ شاه کلید کنترل آنفلوآنزا رعایت بهداشت فردی است. پایه اصلی کنترل این بیماری رعایت نکات بهداشتی است. بنابراین شست‌وشوی مرتب دست‌ها بسیار توصیه می‌شود؛ چراکه ویروس آنفلوآنزا از طریق دست حداقل می‌تواند به مدت نیم ساعت قدرت انتقال عفونت را داشته باشد. بر همین اساس باید رفتار بهداشتی به یک فرهنگ تبدیل شود و افراد هنگام سرفه و عطسه دهان خود را بپوشانند.

81 فوتی آنفلوآنزا تا کنون

وی همچنین در خصوص آخرین آمار فوتی‌های آنفلوآنزا گفت: طبق آخرین آمار که روز شنبه ( 16آذر) نیز اعلام شد، 81 نفر به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا در کشور جان خود را از دست داده‌اند که البته تمام این افراد دارای بیماری زمینه‌ای بوده‌اند. منبع: ایسنا برچسب ها: آنفلوانزا ، کاهش ، کنترل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آنفلوانزا کاهش کنترل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۳۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان