Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، محمدعلی‌زاده رامی دبیر انجمن علمی اوتیسم دانشگاه تبریز گفت:اولین انجمن علمی اوتیسم در دانشگاه تبریز با کسب مجوز از مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آغاز به کار کرد.

او با بیان اینکه این انجمن علمی در دانشکده علوم طبیعی استارت فعالیت‌های خود را زده است، افزود: این انجمن با هدف آگاه سازی قشر تحصیل کرده و استفاده از ظرفیت دانشجویان در راستای آگاهی دهی به جامعه تاسیس شده و از ظرفیت سایر تشکل‌ها نیز در این رابطه استفاده خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 محمدعلی‌زاده رامی در این رابطه افزود: احیای ظرفیت‌های پارک اوتیسم و فراهم سازی زمینه برای حضور و استفاده مبتلایان به اوتیسم از این پارک از دیگر برنامه‌های ما بوده و در این رابطه برنامه‌های متنوعی ارائه خواهیم کرد.

او با بیان این‌که این انجمن هم اکنون با هفت عضو فعالیت‌های خود را آغاز می‌کند، گفت: به تدریج تعداد اعضای انجمن افزایش یافته و ظرفیت دانشجویان را به تدریج پای کار آورده و با اجرای برنامه‌هایی، چون کارگاه‌های آموزشی، برپایی بازارچه‌های خیریه و نمایشگاه‌های خیریه در دانشگاه و کمپین‌های پاسخگویی دانشجویی در دانشگاه و جامعه فعالیت‌های خود را پیگیری خواهیم کرد.

او با بیان این‌که چاپ نشریه انجمن علمی اوتیسم نیز در دستور کار قرار دارد افزود: مجوز‌های لازم در رابطه با این نشریه اخذ شده و طی روز‌های آتی فعالیت‌های این نشریه نیز آغاز خواهد شد.

محمدعلی‌زاده رامی با تاکید بر این‌که این انجمن با همکاری و پشتیبانی انجمن اوتیسم آذربایجان ایجاد شده است، افزود: خواستار مشارکت و همراهی‌های مردمی و دانشجویی در این رابطه هستیم تا بتوانیم گامی در راستای کمک به مبتلایان به اوتیسم و خانواده‌هایشان برداشته و آگاهی‌های لازم را به جامعه دانشگاهی و مردم ارائه دهیم.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اوتیسم بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۳۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند

زهرا علی‌زاده اظهار کرد: فروردین امسال در مرکز ناباروری بیمارستان شهید مدرس ساوه ۲ فرزند پسر به دنیا آمدند ‌که والدین آنان سال گذشته همزمان با آغاز فعالیت این مرکز روند درمان خود را آغاز کرده بودند.

وی افزود: مادر یکی از این فرزندان ۳۸ ساله بوده که هشت سال از زندگی مشترک آنان سپری شده و در این سال ها چندین دوره در سایر مراکز تحت معالجه قرار گرفته بودند.

علی‌زاده خاطر نشان کرد: بارداری این مادر با استفاده از روش کمک باروری IUI، به وقوع پیوسته و زایمان ایشان نیز به دلایل علمی به روش سزارین انجام شد.

وی در خصوص نحوه درمان مادر دوم نیز گفت: این بانوی ۲۸ ساله که پس از ۶ ماه اقدام و درمان ناموفق به این مرکز مراجعه کرده بود نیز با استفاده از روش های اصلاح سبک زندگی بر مبنای طب ایرانی به ثمر رسیده و زایمان ایشان نیز با حضور مامای همراه، در بلوک زایمان مجتمع بیمارستانی شهید مدرس به وقوع پیوست.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه یادآور شد: مرکز درمان ناباروری ساوه زمستان ۱۴۰۱ افتتاح و فعالیت آن نیز از ابتدای سال گذشته برای پاسخ دهی به یکی از مطالبات به حق مردم در حوزه تخصصی درمان ناباروری آغاز شده و تا کنون ۱۹۰ زوج را پذیرش کرده است.

به گفته وی، فعالیت این مرکز با استفاده از کامل ترین تجهیزات و تخصص های لازم و با تعرفه دولتی، امکان دسترسی آسان و عادلانه به خدمات درمان ناباروری را برای شهروندان فراهم کرده و نتیجه ۳۰ درصدی در انجام روندهای درمانی خود داشته که انتظار می رود در سال جاری شاهد تولد فرزندان بیشتری در این مرکز باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • دانشگاه ولی‌عصر(عج) رفسنجان، میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • پلمب ۵ مطب غیرمجاز دندانپزشکی و زیبایی زیرزمینی در تبریز
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان