Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی و جهاددانشگاهی استان اردبیل، روند راه‌اندازی پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری با سرعت بیشتری انجام می‌گیرد.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاددانشگاهی، تدوین راهکار تجاری‌سازی و تولید محصولات بر پایه نشاسته سیب‌زمینی، بهره‌برداری از دانش فنی و فرآیند تولید نشاسته با قابلیت‌های صنعتی را از اهدف مهم این تفاهم‌نامه عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهران اوچی اردبیلی با بیان اینکه این همکاری‌ها، هم‌افزایی و توانمندسازی واحدهای جهاد‌دانشگاهی را به دنبال خواهد داشت، اظهار کرد: به بهره‌گیری از دانش فنی پژوهشکده، ساخت پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری در قالب طرح فناورانه با حمایت دفتر مرکزی جهاد‌دانشگاهی و استانداری اردبیل و با همکاری پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری به عنوان طرح کلان ملی استانی از اولویت‌های جهاددانشگاهی استان اردبیل است، یادآور شد: این واحد با راه‌اندازی پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری می‌تواند بخشی از نیاز کشور به این محصول وارداتی را تأمین و به اقتصاد کشور و استان کمک کند.

عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل یادآور شد: در استان اردبیل ۷۵۰ هزار تن سیب‌زمینی تولید می‌شود که ۲۵۰ هزار تن آن درجه سه و چهار است که می‌توان از آن برای تولید نشاسته پلیمری در صنعت حفاری استفاده کرد.

در این مراسم رئیس پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاددانشگاهی با بیان اینکه گروه بیوتکنولوژی صنعتی این پژوهشکده با تلاش شبانه روز به دانش فنی تولید نشاسته پلیمری دست یافته است، اظهار کرد: این پژوهشکده، دانش فنی تولید محصول و فرآیند مشتمل بر پروتکل فرآیند تولید و کلیه تجهیزات و الزامات مربوط به تولید محصول در اختیار جهاددانشگاهی استان اردبیل قرار می‌دهد.

مسعود کمبرانی با اشاره به اینکه تولید این محصول در راستای رفع نیازهای صنعت نفت است، تصریح کرد: با توجه به اینکه در استان اردبیل سطح زیر کشت سیب‌زمینی بسیار بالا است به همین خاطر در تلاش هستیم تا نشاسته سیب‌زمینی‌های درجه سه و چهار را به نشاسته حفاری تبدیل کنیم که ارزش افزوده‌ بالایی دارد.

وی ادامه داد: پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاددانشگاهی تمام توان و نیروی انسانی خود را جهت راه‌اندازی خط تولید نشاسته‌ حفاری در صنعت نفت در استان اردبیل به کار خواهد گرفت.

مدیرکل گروه تخصصی فنی و مهندسی و علوم پایه جهاددانشگاهی نیز در این مراسم با بیان اینکه ایجاد پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری در اردبیل ضرورت دارد، خاطرنشان کرد: از آنجا که اردبیل یکی از قطب‌های تولید سیب‌زمینی است، لذا ایجاد این واحد صنعتی می‌تواند در توسعه اقتصادی استان نقش بسزایی ایفا نماید.

ولی‌اله روشن بر حمایت جهاددانشگاهی از ایجاد این طرح فناورانه در اردبیل تأکید و اضافه کرد: با توجه به ظرفیت‌های اردبیل، ایجاد مرکز خدمات تخصصی در حوزه فنی مهندسی برای بهره‌برداری بهینه از این پتانسیل‌های استان لازم است و با هماهنگی‌های انجام گرفته و مساعدت‌های دفتر مرکزی جهاددانشگاهی، در آینده نزدیک این مرکز ایجاد خواهد شد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی نشاسته پلیمری طرح نیمه صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۳۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، معاون امور اقتصادی استانداری کردستان در جلسه با اعضای اتاق بازرگانی سنندج با اشاره به برنامه ریزی برای حل مسائل کلان استان در حوزه اقتصادی و لزوم اجرای کامل طرح جامع توسعه باشماق گفت: در نشست پیش رو با هیئت دولت مسائل مربوط به تجارت خارجی و بازرگانی و مناطق آزاد، تجاری و اقتصادی استان مطرح و برای آن چاره اندیشی می‌شود.

نوری از ایجاد زنجیره‌های ارزش در حوزه‌های فرش و محصولات صیفی و باغی خبر داد و افزود: زنجیره دام و طیور و گوشت مرغ هم اکنون در استان فعال است و با راه اندازی کارخانجات ذوب آهن زنجیره تولید فولاد نیز در کردستان تکمیل می‌شود.

عبدالملکی رئیس اتاق سنندج هم در ابتدای این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در این اتاق عنوان کرد: در اتاق سنندج رصدخانه تحقق شعار سال راه اندازی می‌شود.

امانی رئیس شرکت شهرک‌های صنعتی استان نیز با اشاره به اینکه تفاوت معنادار سرانه زمین‌های صنعتی استان با میانگین کشوری عقب ماندگی صنعت و تولید را در استان به دنبال داشته است گفت: ایجاد شهرک صنعتی مشترک با اقلیم کردستان عراق می‌تواند توسعه تجارت خارجی استان را موجب شود.

دیگر خبرها

  • راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج
  • استان اردبیل جزو ۱۰ استان برتر در بهبود فضای کسب و کار می‌شود
  • طولانی‌‎ترین دوچرخه هوایی روی آب کشور در شورابیل راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی مدرسه اوتیسم در اردبیل
  • اخذ استاندارد و گواهینامه‌های ملی ۷ واحد تولیدی در استان اردبیل
  • راه‌اندازی طولانی‌‎ترین دوچرخه هوایی روی آب کشور در شورابیل اردبیل
  • تسریع صدور مجوزها در سازمان غذا و دارو
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی
  • ساخت کامپوزیت‌های پلیمری خودروانکار دردانشگاه صنعتی اصفهان