Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: در دو سال اخیر با دستور و پیگیری های مستمر وزیر نفت، طرح مهم افزایش و نگهداشت تولید از مخازن نفتی در صنعت نفت در راستای عینیت بخشیدن به اقتصاد مقاومتی، رونق و حمایت از تولید داخلی وارد فاز اجرایی شد.

احمد محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اجرای این طرح اظهار کرد: طرح افزایش نگهداشت تولید مناطق نفت‌خیزجنوب موسوم به ۲۸ مخزن در قالب ۲۷ بسته کاری در حال انجام است که در نهایت طی ۲۴ تا ۳۰ ماه به سرانجام می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نگهداشت و افزایش تولید، اشتغالزایی، توجه حداکثری به ساخت داخل و توجه به مسئولیتهای اجتماعی را از مهمترین اهداف و نتایج اجرای این طرح مهم ملی دانست و افزود: حدود ۷۰ درصد این طرح در استان خوزستان و ۳۰ درصد در سایر استان‌های همجوار شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب اجرا می شود که با دستور مستقیم وزیر نفت چهار درصد از کل هزینه‌کرد آن در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و در زمینه اقدامات و پروژه‌های عام المنفعه مناطق پیرامونی هزینه خواهد شد.

طرح ۲۸ مخزن؛ طرحی ایرانی

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب طرح ۲۸ مخزن را طرحی ایرانی با پیمانکاران، سازندگان و نیروی انسانی ایرانی و استفاده حداکثری از کالا، مواد و تجهیزات ساخت داخل دانست و اظهار کرد: باتوجه به تأکیدات مقام عالی وزارت نفت و در راستای رونق فضای کسب و کار و همچنین ایجاد نشاط و امید در بین مردم مناطق نفت‌خیز جنوب، در اسناد قراردادی این طرح، پیمانکاران ملزم به جذب حداکثری نیروهای بومی جهت اجرای این طرح شده‌اند. در این طرح تعداد قابل توجهی پروژه های سطح الارضی و تحت الارضی تعریف شده است که در بازه زمانی قرارداد اجرا خواهند شد.

توجه جدی و حداکثری به ساخت داخل

محمدی گفت: مطابق خط مشی ابلاغی از سوی زنگنه وزیر نفت در طرح ۲۸ مخزن به رونق تولید و راهبرد خودکفایی و استقلال صنعتی توجه ویژهای شده است.

وی با اشاره به اینکه همه پیمانکاران اصلی این طرح ها ایرانی هستند افزود: در این طرح همه پیمانکاران مؤظفاند علاوه بر واگذاری کامل کارها به شرکت ها و نیروهای ایرانی، از حداکثر تجهیزات و قطعات ساخت داخل استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ادامه داد: باید از توان صنعتگران و سازندگان داخلی حداکثر استفاده را ببریم و در مواردی همچون کالا و تجهیزات درون چاهی و خطوط لوله جریانی، ماشین آلات فرآیندی و سایر تجهیزات به ساخت داخل توجه ویژه ای نشان دهیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: صنعت نفت در حمایت کامل از ساخت داخل و عینیت بخشیدن و تحقق شعار سال پیشرو است و همیشه این امر مورد تأکید مقام عالی وزارت بوده و در صنعت نفت و مناطق نفت‌خیز جنوب آن را در سر لوحه کار قرار داده ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مناطق نفت خیز جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۳۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: پروژه‌ای به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال به مدت شش ماه آغاز شد که این پروژه در راستای تسهیل در عبورومرور و ایمنی بالاتر برای شهروندان در خروجی شهر اصفهان به سمت تهران بوده‌ است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با اظهار کرد: پس از احداث پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای ورزشکار که برای تسریع در عبور و مرور شهروندان احداث شده، این پروژه به دلیل تردد بالا، عرض کم ترافیکی موجود در خروجی میدان استاد یاوری و خیابان کاوه به بزرگراه معلم و حوادث ایجاد شده در این مسیر آغاز و در حال اجراست.

وی افزود: ۳۰ درصد ردیف اعتباری برای تعریض، ساماندهی و ایمن‌سازی خروج میدان استاد یاوری و خیابان کاوه به بزرگراه معلم در ۱۴۰۲ اختصاص داده شد و عملیات اجرایی آن نیز در ماه‌های پایانی سال قبل آغاز گردید و ۷۰ درصد بودجه آن در سال جاری تأمین اعتبار گردید.

سلطان‌آقایی با اشاره به تأثیرگذاری این پروژه در منطقه و شهر اصفهان تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین تأثیرات این پروژه کاهش آلودگی هوا و تسهیل ترافیک به‌دلیل روان‌سازی ترددها است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی در سطح منطقه خاطر نشان کرد: امسال بودجه عمرانی منطقه بیش از ۳۰ درصد افزایش و هم اکنون در حال تکمیل پروژه‌های قبلی و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های جدید هستیم.

کد خبر 747753

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • افزایش رطوبت هوا در برخی مناطق خوزستان
  • اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی برای افزایش ایمنی تردد شهروندان در منطقه ۷ اصفهان
  • افزایش سرعت وزش باد در جنوب کشور
  • باران همچنان در این مناطق می‌بارد | شدت بارش‌ها در ۵ استان | وزش باد شدید و گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • آغاز لوله گذاری آبرسانی در مناطق حاشیه ای خرمشهر
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان