Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام عبداللهی با اشاره به وجود هزاران پرونده ساخت و ساز غیرمجاز در شهرداری‌ها گفت: تا یکسال آینده باید تکلیف ساختمان‌های غیرمجاز که در امور اراضی به صورت غیرمجاز و غیرقانونی ساخته شده است توسط دستگاه‌های مربوطه تعیین تکلیف شود. تاریخ انتشار: 10:13 - 20 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۵۹۰۸

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت‌الاسلام قاسم عبداللهی، رئیس دادگستری کل استان مرکزی، در سفر به شهرستان دلیجان در جلسه شورای اداری این شهرستان گفت: اقامه عدالت و عدالت محوری در سایه عدالت محور بودن همه دستگاه‌ها تحقق می‌یابد، همه در هر مسئولیتی که هستیم باید خدمات خود را شفاف بیان کرده و کاری کنیم که در حیطه وظایف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام عبداللهی با تأکید بر اینکه اعضای شورا حق دخالت در امور اجرایی ندارند و اگر دخالت کنند تخلف کرده و در هیات تخلفات رسیدگی می‌شود، اظهار کرد: بنای شورا‌های اسلامی از روزی که بنا شده بر عدم دخالت است و هیچ فردی هم جلوی دخالت شورا‌ها در عملکرد شهرداری را نگرفت، همه هم آنان را تشویق کرده و شورایی را پذیرفتیم که گزارش عملکرد داد.

وی با اشاره به اینکه اطلاعات فروشی بی عدالتی محسوب می‌شود، گفت: بسیاری از اتفاقات ایجاد شده در صادرات و واردات به جهت وجود بخشنامه‌هایی است که از میز‌های افراد رانت خوار بیرون می‌آید و این رفتار‌ها عین بی عدالتی است، و این مهم اعتراض مردم را به جهت در اختیار بودن صادرات و واردات در انحصار افرادی خاص را افزایش می‌دهد.

حجت‌الاسلام عبداللهی خواستار انجام اقدامات در محور عدالت شد و اضافه کرد: مباحث مربوط به امور اراضی مورد بررسی بیشتر قرار گیرد. همه با هم در رفع گرفتاری مردم، مشکلات امنیتی و رفع موانع تولید و اشتغال شهر تعامل داشته باشیم. برای دغدغه‌های اصلی مردم باید فکری کرد.

این مقام مسئول اضافه کرد: از انحرافاتی که موجب سرمایه بری می‌شود باید جلوگیری شود و ما با جدیت با سرمایه بر‌ها که بیت المال را برای خوشی خود و خانواده هایشان می‌برند مبارزه می‌کنیم و برای جلوگیری از انحراف و برقراری عدالت باید همه کمک کنند، سیستم‌های مالیاتی نسبت به اخذ مالیات‌ها دقت کنند واحد تولیدی که درآمد نداشته است چطور می‌تواند مالیات دهد.

وی زمان تعیین تکلیف ساختمان‌های بدون مجوز را تا یک سال آینده بیان کرد و افزود: تا یکسال آینده باید تکلیف ساختمان‌های غیرمجاز که در امور اراضی به صورت غیرمجاز و غیرقانونی ساخته شده است توسط دستگاه‌های مربوطه تعیین تکلیف شود. اگر تعیین تکلیف نکردند و طبق قانون خسارت‌های بعدی برعهده مامور است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی زمان تعیین تکلیف ساختمان‌های بدون مجوز را تا یک سال آینده بیان کرد و افزود: تا یکسال آینده باید تکلیف ساختمان‌های غیرمجاز که در امور اراضی به صورت غیرمجاز و غیرقانونی ساخته شده است توسط دستگاه‌های مربوطه تعیین تکلیف شود. اگر تعیین تکلیف نکردند و طبق قانون خسارت‌های بعدی برعهده مامور است.

حجت الاسلام عبدالهی اضافه کرد: برای تغییر کاربری اراضی راهکار‌های قانونی را به مردم آموزش دهیم چراکه برخی از افراد قانون را دانسته و استفاده می‌کنند و برخی دیگر نمی‌دانند و همین عامل زمینه بروز اعتراض را فراهم می‌کند. 

حجت‌الاسلام عبداللهی به وجود هزاران پرونده ساخت و ساز غیرمجاز در شهرداری‌ها که حکم قضایی آنان مطابق قانون ماده ۱۰۰ تخریب است و همه بلاتکلیف مانده است اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اجتناب از ارائه خدمات به ساخت و ساز‌های غیرمجاز در محدوده روستا

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان مرکزی کمیسیون ماده 100 شهرداری ساخت و ساز غیرمجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۴۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان بانک‌ها

رییس شورای اسلامی شهر تهران از نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، مهدی چمران در جریان دویست و سی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: متاسفانه علیرغم تذکراتی که در دوره‌های گذشته نیز داده شده است شاهد ساخت ساختمان‌ها و نمای شیشه‌ای بوده‌ایم. به عنوان مثال می‌توان به ساختمان شیشه‌ای وزارت نیرو اشاره کرد که قطعا برای تأمین این انرژی در این ساختمان باید هزینه و انرژی زیادی صرف شود.

وی افزود: یکی دیگر از ساختمان‌ها و نمای شیشه‌ای به ساختمان بانک مرکزی مربوط می‌شود و علیرغم اینکه تذکر داده‌ایم ساختمان دیگری با این نما ساخته نشود، اما باز هم شاهد هستیم که ساختمان دیگری با نمای شیشه‌ای در حال ساخت است.

نمای شیشه‌ای ساختمان‌ها دهن کجی به اصول معماری است

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: سایر بانک‌ها از جمله بانک ملت و تجارت نیز از نما‌های شیشه‌ای برای ساختمان‌های خود استفاده کرده‌اند به طوریکه در خیابان طالقان نمای شیشه‌ای از این ساختمان‌ها وجود دارد که قطعا این اقدام آن‌ها دهن کجی به اصول معماری است.

وی با اشاره به فعالیت کمیته نما در مناطق تهران تأکید کرد: این مجموعه تا حدی توانسته است این موارد را مهار و اصلاح کند و ان‌شاءالله امیدواریم ادامه پیدا کند.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف نهضت ملی مسکن در شهرستان کیار تا ماه آینده
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • بررسی و تعیین تکلیف ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ استان آذربایجان‌غربی
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • انتقاد چمران به نمای شیشه ای ساختمان بانک ها
  • انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان بانک‌ها
  • تعیین تکلیف ۳ هزار و ۹۳۷ انشعاب غیرمجاز در استان بوشهر
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه
  • انسداد ورودی بنا‌های تجاری غیرمجاز در غرب تهران
  • بلاتکلیفی بودجه شهرداری کرمانشاه در ۱۷۵اُمین جلسه شورای شهر