Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: تا دو ماه آینده با اختصاص یارانه‌ای از سوی بنادر و سازمان دریانوردی، خط مسافری دریایی چابهار - مسقط راه‌اندازی می‌شود و گردشگری دریایی در سواحل استان خواهیم داشت. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تعدادی از خبرنگاران رسانه‌های جمعی صبح امروز از بنادر شهید بهشتی چابهار و بندر شهید کلانتری بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حاشیه این بازدید معاون اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در بندر چابهار دو مجموعه بندری شامل بندر شهید کلانتری و بندر شهید بهشتی داریم.

سید حسن ابراهیمی افزود: در بندر شهید کلانتری ۵ پست اسکله داریم که ۴ اسکله مربوط به ارائه خدمات به شناور‌های سنتی و کوچک و خدماتی و اسکله شماره ۵ مربوط به کانتینر فیدر با ظرفیت کمتر از ۳۰ هزار تن است.

وی ادامه داد: کشتی‌های برای ورود به بندر باید از مناطق پرعمق وارد شوند و آبخور ۱۰ تا ۱۶ متر لازم دارند. باید بنادر طوری طراحی شود که مسیر توسط لایروب‌ها برای عبور کشتی‌ها لایروبی شوند.

معاون اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: طول کانال بندر شهید کلانتری ۳ کیلومتر مسیر دریایی بود که پس از طرح توسعه شهید بهشتی کانال شهید کلانتری در حوضچه شهید بهشتی ترکیب شد.

وی افزود: آبخور بندر شهید کلانتری ۱۱ متر و مخصوص کشتی‌های کمتر از ۲۰۰ متر است.

* پیشرفت ۴۰ درصدی فاز ۲ بندر شهید بهشتی

معاون اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار شامل فاز یک و دو است. در فاز دو زیرساخت اولیه هم آغاز شد است.

وی ادامه داد: طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار در ۵ فاز اجرا خواهد شد و براساس این ۵ فاز بندر شهید کلانتری به بندر شهید بهشتی متصل می‌شود.

ابراهیمی ادامه داد: فاز یک کاملا به بهره‌برداری رسیده است و تجهیزات در فاز یک کامل شده است و فاز دو نیز تا ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. دایک ایجاد شده و استحصال حاصل شده است. در فاز یک زیرسازی به اجرا رسیده و اغلب تجهیزات آمده‌اند.

وی با بیان اینکه حوضچه بندر شهید بهشتی در ضلع شمالی موج‌شکن بندر است، گفت: حوضچه شهید بهشتی ۳۰۰ هکتار است که لایروبی شده و امکان پذیرش کشتی‌ها با آبخور ۱۶.۵ متر را دارد.

معاون اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: ۱۵.۸ میلیون متر مکعب لایروبی انجام شد و از محل این لایروبی دایک فاز یک و دو به میزان ۲۰۳ هکتار استحصال اراضی شد.

وی گفت: امروز بندر شهید بهشتی چابهار کشتی‌های پست پاناماک با آبخور ۱۶ متر را پهلودهی می‌کند.

ابراهیمی گفت: کانالی به طول ۳ کیلومتر به عرض ۳۰۰ متر به وسیله بویه‌ها در بندر شهید بهشتی علامت‌گذاری شده است و از نظر علامت‌گذاری دریایی و آبخور هیچ محدودیتی برای پذیرش کشتی در مسیر شهید بهشتی نداریم.

* راه‌اندازی خط دریایی چابهار - مسقط تا دو ماه آینده

معاون اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: پیش از این خط مسافری چابهار - مسقط با کشتی با ظرفیت ۲۴۰ مسافر در کلاس‌های یک، دو و سه و ظرفیت حمل ۴۰ خودرو راه‌اندازی شده بود.

وی ادامه داد: به دلیل عدم پشتیبانی برخی ارگان‌ها و بازاریابی بخش خصوصی این خط غیرفعال شد.

ابراهیمی افزود: از سال گذشته مقرر شد، یارانه‌ای به بخش مسافری تخصیص یابد و در قالب قرارداد با برج اپراتور بندر شهید کلانتری به بخش خصوصی اختصاص یابد.

معاون اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان یادآور شد: به زودی خط مسافری چابهار- مسقط از اوایل بهمن ماه در بندر چابهار راه‌اندازی می‌شود.

وی همچنین گفت: قراردادی نیز با شرکت کشتیرانی خصوصی منعقد کرده‌ایم تا گردشگری دریایی در سواحل استان بین بنادر و جزایر راه‌اندازی شود.

ابراهیمی درخصوص قیمت سوخت شناور‌های کوچک که بنزین سوز هستند نیز گفت: با همکاری شرکت پالایش و پخش فراورده‌های نفتی و سازمان بنادر و دریانوردی کمیته‌ای فعال تشکیل شده است تا موانع در این باره برداشته شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: راه اندازی خط مسافری چابهار مسقط فاز ۲ بندر شهید بهشتی چابهار بندر شهید کلانتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۴۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال

 ابوطالب گرایلو مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان با اشاره به انعقاد قرارداد مکانیزه‌سازی پایانه مواد معدنی در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) به ارزش سرمایه‌گذاری قریب به ۲۴ هزار میلیارد ریال میان اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان و شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی در اواخر پارسال  گفت: فرآیند تحویل و تحول پایانه مواد معدنی در نشست مشترک مدیران شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان مورد بررسی و چارچوب آن تعیین شد.

او روند صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی طی چند سال اخیر را رو به رشد عنوان کرد و بر ضرورت ساماندهی آن در قالب یک پایانه مجهز به منظور افرایش بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری تأکید کرد و افزود: رشد ترافیک و جذب مشتریان جدید از اهم اهداف برای سرمایه‌گذاری در این پایانه است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی  خوزستان می‌گوید: در این قرارداد، ضمن بهسازی و نوسازی تأسیسات، محوطه‌ها و انبارها، خرید و تأمین تجهیزات پیشرفته به منظور تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال، افزایش سهم منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) از صادرات و واردات مواد معدنی، مصالح ساختمانی و کود شیمیایی مد نظر است.  

 آقای گرایلو گفت: در جریان این نشست مقرر شد شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی با اهتمام ویژه به برنامه‌ریزی دقیق به منظور انجام عملیات تخلیه و بارگیری، همزمان در خصوص شروع عملیات اجرایی توسعه سرمایه‌گذاری اقدام کند.

با انعقاد این قرارداد سرمایه‌گذاری به ارزش ۲۴۰ میلیارد ریال در مساحتی بالغ بر ۴۰ هکتار ضمن ایجاد ۲۰۰ نفر فرصت اشتغال، شاهد افزایش صادرات مواد معدنی، مصالح ساختمانی، کود شیمیایی و افزایش سهم استان خوزستان در صادرات غیرنفتی کشور و ایجاد فرآیند‌های استاندارد عملیات تخلیه و بارگیری در کنار ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • امدادرسانی به خدمه کشتی تانزانیایی در خلیج‌ فارس
  • فرآیند احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی آغاز شد/ تحقق ترافیک ۱۰ میلیون تنی مواد معدنی و شیمیایی ظرف سه سال
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور در آب‌های بوشهر انجام شد/نجات ۱۷۲ دریانورد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد