Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگران "دانشگاه فناوری آیندهوون"(Eindhoven University of Technology) هلند اخیرا سیستم دوربین هوشمند خودروهای نظامی را طراحی کرده‌اند که می‌تواند "بمب‌های کنار جاده‌ای" یا "دستگاه‌های انفجاری دست‌ساز"(IEDs) را شناسایی کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، شناسایی بمب‌های کنار جاده‌ای(IEDs) برای سربازان بسیار دشوار است زیرا این بمب‌ها در اشکال و اندازه‌های مختلف ساخته می‌شوند و به طور معمول در جاده‌ها و زیر زمین قرار داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال پژوهشگران هلندی یک سیستم دوربین هوشمند خودرو طراحی کرده‌اند که می‌تواند به سربازان در شناسایی این بمب‌ها کمک کند.

این فناوری توسط تیمی به سرپرستی "دنیس ون دو وو"(Dennis van de Wouw) مهندس برق دانشگاه صنعتی آیندهوون هلند ساخته شده است. از نظر سخت افزاری، این دوربین دارای یک دوربین فیلمبرداری استریوسکوپی، یک سیستم موقعیت‌یابی GPS و یک رایانه یا رابط تجزیه و تحلیل تصویر است که همه این قطعات بر روی در وسایل نقلیه نظامی نصب می‌شوند.

بنابراین هنگامی که این وسیله نظامی به مکانی که تاکنون نرفته برود آن دوربین به راحتی و توسط داده‌ها جاده‌ها را تحلیل و بررسی می‌کند.

با استفاده از GPS و پلتفرم تحلیل تصویر به همراه الگوریتم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی این سیستم تصاویر ثبت شده زمان حال جاده مذکور و تصاویر از پیش ثبت شده از جاده را با یکدیگر مقایسه می‌کند.

 اگر "سیگنال‌های هشدار دهنده" شواهدی از اختلالات اخیر خاک یا دستگاه‌های کنترل بمب را بر روی سطح زمین شناسایی کند به سرنشینان وسایل نقلیه هشدار می‌دهد. دنیس ون دو وو هم اکنون با شرکت "ViNotion" وابسته به دانشگاه فناوری آیندهوون و با وزارت دفاع هلند همکاری می‌کند تا این فناوری را توسعه دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بمب کنار جاده انفجار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۴۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیب چینی تویوتا لندکروزر با قدرت ۶۷۰ اسب بخار معرفی شد + عکس

تین نیوز

فنگ چنگ بائو ۸ یا همان لئوپارد ۸ با همین نام طویل و عجیب و غریب، یکی از معدود مدعیان چینی رقابت با تویوتا لندکروزر محسوب می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، فنگ چنگ بائو ۸ معروف به «لئوپارد ۸»، یکی از معدود مدعیان چینی رقابت با تویوتا لندکروزر است که قرار است در سه ماهه سوم سال جاری عرضه شود و قیمتی در حدود ۶۹,۰۵۰ دلار (معادل ۴ میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان) خواهد داشت.

این خودرو نیز مانند مدل دیگر بائو ۵، روی پلتفرم آفرودی سوپر هیبریدی BYD DMO سوار می شود. این خودرو یک پلاگین هیبرید قدرتمند بوده که بیش از ۶۷۰ اسب بخار قدرت تولید می کند. رسانه های چینی معتقدند که این خودرو به جای پیشرانه ۱.۵ لیتری توربو، دارای یک موتور ۲ لیتری توربو در قلب سیستم PHEV است.

پلت فرم DMO از فناوری CTC استفاده می کند که به کاهش وزن و افزایش استحکام کمک می کند. طبق گفته BYD، فناوری CTC، باتری را با یک قاب فولادی با استحکام بالا ادغام می کند که ایمنی باتری را در شرایط خارج از جاده افزایش می دهد. علاوه بر این، بائو ۸ از سیستم تعلیق هیدرولیک فعال DiSus-P استفاده می کند.

در نمای جلو، چراغ ها با جلو پنجره ادغام می شوند. به طور غیرمعمول کاپوت جلو در واقع در وسط فرورفته است. در نمای جانبی، بائو ۸ دارای طراحی دو رنگ بوده و بدنه پهن و عضلانی آن بیشتر به چشم می خورد. نسبت پنجره ها ۳:۱ است که به سرنشینان دید خوبی را ارائه می دهد.

فنگ چنگ بائو ۸ در هر دو نسخه ۶ و ۷ صندلی عرضه خواهد شد. این خودرو با سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته Eye of the Gods ارائه می شود که شامل فناوری های گسترده کمک راننده و رانندگی خودران است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی دوربین‌ها را شاعر کرد!
  • دوربینی که تصاویر را به شعر تبدیل می‌کند!
  • شناسایی ۲هزار و ۵۰۰ واحد صنفی با فاضلاب غیراستاندارد/همه بیمارستان‌های مشهد سیستم پیش‌تصفیه ندارند
  • شناسایی ۸۳۱ مکان پرخطر در قم
  • سیدافقهی: خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود/ سبحانیان: دغدغه ما جذب نخبگان در سیستم است
  • رقیب چینی تویوتا لندکروزر با قدرت ۶۷۰ اسب بخار معرفی شد + عکس
  • انتخابی هوشمندانه با مطالعه راهنمای خرید بهترین دوربین سونی در 2024
  • خودرو‌های داخلی واقعا چقدر ایمن هستند؟
  • خودروهای داخلی واقعا چقدر ایمن هستند؟
  • نکاتی که در سفر با اتوبوس باید رعایت کنید