Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه گفت: هر دستگاه خودروی ترانزیتی ۲۳۰ دلار برای اقتصاد ایران ارزآوری به دنبال دارد.
قاسم عسکری روز چهارشنبه درهمین زمینه افزود: بندرلنگه چهار راهی امنی برای ترابری دریایی و زمینی ترانزیت خودرو به کشور های آسیای میانه است که توانسته در این بخش از عملیات حمل و نقلی در سطح بنادر ایران رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: استفاده از توان فنی ۲۲ شرکت کارگزار ترانزیتی و بهره گیری از موقعیت راهبردی و ایجاد زیر ساخت ها و روساخت های لازم در بندرلنگه، بستر مناسبی را فراهم کرده تا به ازای هر سرمایه گذاری، بیش از ۲۰ تا ۲۵ خانوار از سفره ترانزیت بهره مندشوند. 
مدیر بندرلنگه اظهارداشت: این بندر به عنوان قلب تپنده ترانزیت خودرو در ایران، دارای نزدیک ترین مرز دریایی به کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس و به لحاظ ترانزیت خارجی خودرو نیز یکی از بنادر مهم کشور است.
عسکری ادامه داد: این جایگاه راهبردی بندرلنگه می تواند زمینه ساز رونق ترانزیت سایر کالاها از جمله موادغذایی نیز شود. 
وی تفکیک اسکله تخلیه وبارگیری خودرو از دیگر کالاها، حذف زمان انتظار شناورهای ترانزیتی، ارائه خدمات شبانه روزی عملیات های دریایی و بندری، افزایش پسکرانه ها، کاهش تشریفات اداری و بهره برداری از سکوی ویژه بارگیری خودرو را عامل اصلی رونق فعالیت های ترانزیتی در بندرلنگه عنوان کرد. 
عسکری خاطرنشان کرد: بهره گیری بندرلنگه از نیروی انسانی جوان، متخصص وکارآمد باعث شده تا به منظور برآورده کردن تقاضای مشتریان و ذی نفعان بندری از امکانات، تجهیزات، تاسیسات، اراضی و تجهیزات بندری، 
انبارها، تمامی زیربناها و زیر ساخت ها و روساخت های موجود، استفاده بهینه صورت گیرد. 
بندر لنگه به عنوان اصلی ترین بندرهای فعال در غرب هرمزگان، علاوه بر ترانزیت کالا، فعالیت های صادراتی، وارداتی و کاپوتاژ (حمل کالا بین بندرهای داخلی) را نیز پشتیبانی می کند. 
شهرستان بندرلنگه بعد از بندرشهید رجایی و باهنر سومین بندر تجاری با پیشینه تاریخی بالا در ۲۴۰ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان قرار دارد. 

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 تجهیزات بندری خلیج فارس خودرو سرمایه گذاری قلب قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۴۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال

سید محمد مهدی تقوی مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین گفت: در کشور بالغ بر هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشت که تمامی این اتوبوس‌ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اضافه کرد: پلیس راهور به دلیل تغییر در ارکان خودرو، از تعویض پلاک و انتقال مالکیت خودرو جلوگیری می‌کند، لذا سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می‌باشد، اقدام کرده است.

تقوی بیان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس‌های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می‌شود.

این مسئول گفت: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز است.

وی عنوان کرد: در روش دوم نیز بهره بردار می‌تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت ۵ سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد و در صورت نیاز به بروزرسانی خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین افزود: در روش سوم بهره بردار می‌تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت کرده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می‌تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • (تصاویر) سفر تاریخی وزیر خارجه انگلیس به آسیای میانه
  • عمارت تاریخی فکری در بندر لنگه
  • مرحله نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره‌برداری
  • آبگیری ۱۵ میلیون متر مکعبی سازه‌های آبخیزداری بندرلنگه
  • فاز نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره برداری است
  • ۴.۲ کیلومتر از جاده دسترسی به بندر نگین بوشهر آماده بهره برداری است
  • افزایش بازدارندگی ایران در قفقاز و آسیای میانه پس از عملیات وعده صادق
  • احیای برجام در میانه بحران؟