Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران اسدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هم اکنون این برنامه در دستکم چهار هزار واحد آموزشی شامل مدارس دوره دوم ابتدایی و اول متوسطه و به نوعی پایه‌های چهارم تا نهم در استان اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه برنامه درسی ملی دانش‌آموزان از یک نقطه متمرکز در کشور تدوین می‌شود و امکان توجه به نیازهای خاص مناطق در آن نیست برنامه ویژه مدرسه (بوم) طراحی شده و در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تمامی مسوولیت‌های اجرای این برنامه در مدارس با مدیر مدرسه است گفت: در این راستا مدیران مدارس آموزش‌های لازم را فرا گرفتند و همچنین کتاب راهنمای عمل برنامه ویژه مدرسه در اختیار آنها قرار گرفته است.

این مسوول آموزشی یادآور شد: برنامه بوم یکی از جلوه‌های مدرسه محوری است و مدیر مدرسه با احساس نیاز در محیط آموزشی خود به برنامه‌ریزی می‌پردازد.

وی با بیان لازمه اجرای این برنامه توسط مدیر گفت: مدیر باید نیازسنجی از اولیا، جامعه محلی و امکان‌سنجی از محیط اطراف می‌تواند به برنامه‌ریزی دقیق براساس ساحت‌های ۶گانه سند تحول بنیادین شامل مسائل اعتقادی، علمی، اخلاقی، اجتماعی، زیستی و هنری بپردازد.

اسدی تصریح کرد: بر اساس این برنامه که شامل مدارس دوره دوم ابتدایی و اول متوسطه و به نوعی پایه‌های چهارم تا ۹ است، دستکم چهار هزار واحد آموزشی در استان را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه برنامه‌های میدانی مانند تورهای گردشگری محیط زیست، آثار تاریخی و مهارت‌های شغلی و اجتماعی در این برنامه می‌گنجد افزود: برنامه‌های تفریحی و زیارتی و کلاس‌های تقویتی، جبرانی و تستی به هیچ وجه در این برنامه گنجانده نمی‌شود.

رییس گروه بررسی محتوای آموزشی و پرورشی اداره کل آموزش و پرورش اصفهان افزود: درمجموع برای اجرای این برنامه در مدارس  ۶۰ ساعت در هفته اختصاص داده شده است.

در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ بیش از۹۲۰ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در پنج هزار و ۳۰۰ آموزشگاه استان اصفهان به تحصیل مشغولند.

برچسب‌ها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اصفهان آموزش و پرورش دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اصفهان آموزش و پرورش دانش آموزان سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اصفهان آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۴۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توان صبح پنجشنبه در آئین تکریم و معارفه رئیس آموزش و پرورش منطقه زیویه اظهار کرد: معلمی یک توفیق الهی و فرصتی بی نظیر برای هر انسانی است که در تربیت انسان‌های دیگر دخیل است و البته می‌تواند در آینده یک نسل تأثیرگذار باشد.

وی افزود: حاصلخیزی آینده کشور وابسته به بذری است که اکنون در آموزش و پرورش کاشته می‌شود.

توان خواستار اجرای مناسب طرح‌های شهید همت برای توانمندسازی معلمان دوره ابتدایی و طرح شهید محمودوند در حوزه جذب بازماندگان از تحصیل شد.

فرماندار سقز همچنین بر برگزاری کلاس‌های آموزشی برای دانش آموزان پشت کنکور، توجه به مهارت آموزی در مدارس، دوری نمودن دانش آموزان و معلمان از حافظه محوری، کمک والدین و شوراهای آموزش و پرورش به مدارس، توجه به تحقق شعار سال در حوزه آموزش و پرورش تاکید کرد.

وی یادآور شد: از وظایف وزارت کشور و به تبع آن فرمانداری، حمایت، پشتیبانی، هدایت و نظارت است که خروجی آن خدمت به مردم است که امیدواریم با تلاش مجموعه بزرگ آموزش و پرورش، والدین و سعی دانش آموزان شاهد تربیت شهروند مطلوب و کسب رتبه‌های مناسب در کنکور توسط آینده سازان باشیم.

فرماندار سقز بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی ویژه داوطلبان کنکور تاکید کرد و بیان داشت: برگزاری کلاس‌های آموزشی در سطح روستاها برای آماده ساختن دانش آموزان جهت کنکور یکی از اولویت‌هاست که در قالب مسئولیت اجتماعی معادن، حمایت خواهیم نمود.

افشین خوشگوار، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان هم با بیان اینکه ۲۰ برنامه راهبردی برای اجرا ابلاغ شده است افزود: همگرایی و انسجام درون سازمانی و تعامل بیرونی از جمله این برنامه‌ها باید به جد رصد شود.

‌گفتنی است؛ در این آئین از ۱۳ سال و دو ماه تلاش‌های خالد علیپور رئیس قبلی آموزش و پرورش منطقه زیویه تقدیر و سید سلمان حسینی به عنوان سرپرست این اداره معرفی شد.

کد خبر 6063992

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستان منبع ظرفیت‌های فراوانی در حوزه اقتصادی و گردشگری است
  • طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود
  • توانمندسازی ۱۸۳ آموزگار ابتدایی در طرح افق شاهد
  • اعتکاف علمی در مدارس آذربایجان شرقی برگزار می‌شود
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • کلنگ زنی ۳ مدرسه در شهرستان کهگیلویه انجام شد
  • مدارس و ادارات ۱۴ فروردین تعطیل است؟
  • افتتاح فضای آموزشی و پرورشی در نقطه صفر مرزی شهرستان دشتیاری
  • ارتقای کیفیت آموزش در مدارس دولتی، اولویت دولت و آموزش و پرورش
  • ماجرای معلم روشندل طراح ابزارهای آموزشی / بی‌توجهی آموزش و پرورش به کودکان با نیازهای ویژه