Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@17:24:31 GMT

مین، ویرانی، وبا و آلودگی؛ میراث داعش در دیرالزور

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۵۰۵۶

مین، ویرانی، وبا و آلودگی؛ میراث داعش در دیرالزور

بعد از پایان درگیری‌ها میان نیروهای سوریه دموکراتیک و داعش در شهر هجین، همچنان این شهر شاهد ویرانی گسترده است و بیشتر مناطق بعد از یک سال از درگیری‌ها و بمباران متقابل میان دو طرف، ویرانه هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه القدس العربی، ساکنان محلی شهر هجین و شهرک‌های السوسه، الشعفه و الباغوز گفتند که خدمات‌رسانی در این مناطق وجود ندارد و شورای مدنی وابسته به قسد تلاش کافی برای خارج کردن ده‌ها جسدی که زیر آوار ساختمان‌های ویران شده مانده، نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته ساکنان، مین‌های زیادی در شهر وجود دارد و هر بار جان تعدادی از غیرنظامیان از جمله کودکان را می‌گیرد. به نظر می‌رسد داعش در زمان آغاز جنگ با نیروهای سوریه دموکراتیک(قسد)‌ این مین‌ها را کار گذاشته بود.

همچنین در این شهرها انبوهی از زباله‌ها وجود دارد و فعالیت پالایشگاه‌های نفت موجب آلودگی هوا و آب و درنتیجه گسترش وبا شده است. حدود ۷۰۰۰ تن دچار وبا شده‌اند که بیشترشان کودک هستند.

زین العابدین العکیدی، فعال سوری اعلام کرد که ابتلا به وبا تنها محدود به مناطق حومه شرقی دیرالزور نیست بلکه در برخی مناطق حومه شمالی دیرالزور در شهر الصور و شهرک‌ها و روستاهای الرویشد، الزبه، معیزیله، عضمان و کشه نیز گسترش یافته است. در این مناطق نهادهایی برای معالجه افراد وجود ندارد و دلیل گسترش وبا آلودگی آب‌هایی است که از طریق تانکرها در روستاهای و شهرک‌های مذکور منتقل می‌شود و این آب ها آلوده هستند.

نهادهای وابسته به قسد نیز نمی‌توانند کاری کنند و مناطق شاهد کمبود کادر پزشکی و دارو هستند. این مساله باعث شده بسیاری از ساکنان مناطق تحت سیطره قسد برای معالجه کودکانشان به مناطق تحت سیطره نظام در غرب فرات بروند.

فعالان در شبکه‌های اجتماعی نیز بارها خواهان حل اوضاع شده‌اند.

محمد الشامی، فعال سوری تأکید کرد که دو نهاد محلی وابسته به قسد تعدادی از بیماران را معالجه کرده‌اند اما تعداد زیادی به وبا مبتلا هستند.

درحالی که همگان منتظر پاسخ جدی از سوی نهادهای پزشکی وابسته به قصد بودند، قسد فعالان را به بزرگنمایی بیماری وبا در این مناطق متهم کرده است.

اما الشامی تأکید کرد که وضعیت وخیم مناطق تحت سیطره قسد در حومه دیرالزور تنها به بیماری‌ها محدود نمی‌شود بلکه بیشتر مناطق هیچ خدماتی دریافت نمی‌کنند و فساد و آلودگی زیست محیطی نیز گسترش یافته است.

زین العابدین العکیدی از قسد به خاطر عدم خدمات رسانی به ساکنان به شدت انتقاد کرد و گفت که ساکنان از آب مناسب، برق و آموزش بی‌بهره هستند و قسد هیچ توجهی به این ساکنان که تقریبا هر هفته تظاهرات برگزار می‌کنند، ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جنگ سوریه گروه تروریستی داعش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان

گرچه گروه تروریستی داعش سودای ایجاد خلافت در عراق و سوریه را در سر می‌پروراند، اما در نهایت این گروه تروریستی اکنون تمامی حوزه‌های تسلط خود را از دست داده و هسته‌های مخفی آن به صورت گاه به گاه اقدام به انجام عملیات‌های تروریستی کور می‌کنند. داعش خراسان یکی از شاخه‌های این سازمان تروریستی است که حضور فعالی در افغانستان دارد و تا به حال در این کشور، ایران، و روسیه اقدام به انجام عملیات‌های تروریستی مرگبار کرده است. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، دفتر دادستانی آلمان امروز (چهارشنبه) از متهم شدن ۷ تبعه خارجی به همکاری با سازمان تروریستی داعش خراسان خبر داد.

براساس بیانیه منتشر شده در این زمینه، این افراد متهم هستند به دنبال انجام حمله تروریستی در آلمان به نیابت از داعش خراسان بوده اند. در میان ۷ مظنون دستگیر شده یک تبعه ترکمنستانی و ۶ تبعه تاجیکستانی حضور دارند. این افراد متهم هستند قصد انجام حمله تروریستی مهیب در آلمان و سایر کشور‌های اروپای غربی را داشته اند، اما هنوز در برنامه حمله خود را نهایی نکرده بودند. 

این تروریست‌ها در بهار ۲۰۲۲ پس از آغاز جنگ اوکراین وارد آلمان شده و یک هسته تروریستی دیگر در هلند ایجاد کرده بودند. با این حال، مقامات امنیتی آلمان آنها را در ژوئیه سال گذشته میلادی دستگیر کرد. 

دادستانی آلمان جزئیات بیشتر درباره این هسته تروریستی و زمان محاکمه آنها ارائه نکرد. 

پیش از این شاخه خراسان گروه تروریستی داعش طی حمله تروریستی به کنسرتی در روسیه ۱۳۷ تن را کشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان
  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • بورل: ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • ویرانی عجیب در خان یونس غزه + عکس ها
  • احتمال احیای داعش در منطقه تا چه حد جدی است؟
  • نابودی ۱۲ تروریست مرتبط با داعش در فیلیپین
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در دیرالزور سوریه