Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با بیان اینکه اساسی‌ترین روش برای استفاده از دانش نیروی انسانی و سازمانی استفاده از ابزار «مدیریت دانش» است، گفت: در این ابزار با اشتراک‌گذاری، ذخیره‌سازی، استانداردسازی و اشاعه دانش برای سازمان ارزش افزوده ایجاد می‌کنیم.

سعید ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مدیریت دانش در بحث ثبت تجربیات مقوله‌ای کاملا علمی است که در سال‌های اخیر مورد توجه سازمان‌ها به ویژه سازمان‌های اجرایی و پروژه محور قرار گرفته و شهرداری نیز در حوزه سازمان‌های اجرایی پروژه محور قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اینکه چرا نیاز به مدیران دانش با سطح تجربیات بالا وجود دارد، مهمترین دلیل تغییرات و جابه جایی نیروهای انسانی و بازنشستگی آنها است که باید از دانش پنهان نیروهای انسانی به واسطه فعالیت چند ساله استفاده کرد.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با بیان اینکه اساسی‌ترین روش برای استفاده از دانش نیروی انسانی و سازمانی «استفاده از ابزار مدیریت دانش» است، گفت: در این ابزار با اشتراک‌گذاری، ذخیره‌سازی، استانداردسازی و اشاعه دانش نه تنها برای سازمان ارزش افزوده ایجاد می‌کنیم بلکه باعث سرآمدی سازمان و جلوگیری از تکرار اشتباهات و اتلاف تجربیات کارکنان می‌شویم.

وی ادامه داد: به همین منظور معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری اصفهان «سامانه مدیریت دانش» را راه‌اندازی کرده تا امکان ثبت و اشتراک‌گذاری دانش برای کارکنان شهرداری فراهم شود.

ابراهیمی خاطرنشان کرد: در سامانه مدیریت دانش مجموعه‌ای غنی از دانش کارکنان از جمله تجربیات و دانش آشکار شامل مقالات، طرح‌های پژوهشی و پایان‌ نامه‌ها در موضوعات مدیریت شهری بارگذاری و در اختیار کارکنان و کارشناسان قرار می‌گیرد و این پایگاه ظرفیت مناسبی است تا بخش‌های مختلف نظرات و دیدگاه‌های سایر کارشناسان را ملاحظه کنند.

«تجربه شهر» در نصف جهان

وی با بیان اینکه معاونت برنامه‌ریزی برای آشنایی هر چه بیشتر مدیران و کارکنان شهرداری با تجربیات و دانش مدیران اسبق شهرداری، سلسله نشست‌های «تجربه شهر» را برگزار  می‌کند، افزود: نخستین نشست «تجربه شهر» روز ۲۱ آذرماه سال‌جاری به مناسبت هفته پژوهش با عنوان تجارب مدیریتی دهه ۶۰ هجری شمسی در شهرداری اصفهان و با دعوت از شهرداران و مدیران اجرایی این دهه و مدیران اجرایی سطح استان و افراد صاحب‌نظر با هدف تبادل نظر در زمینه فعالیت‌های حوزه مدیریت شهری برگزار می‌شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان ادامه داد: سخنران نخستین نشست تجربه شهر «محمدحسن ملک مدنی» شهردار اسبق اصفهان است و جمعی از شهرداران و مدیرانی که دهه ۶۰ در شهرداری اصفهان شاغل بوده‌اند نیز به ایراد سخن خواهند پرداخت.

وی تاکید کرد: دهه ۶۰ با توجه به شرایط ویژه که دوران جنگ تحمیلی بوده، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ اینکه مدیران شهری چه سیاست‌ها و استراتژی‌هایی را دنبال کردند که استقلال مالی و اجرایی در شهرداری وجود داشته و اقدامات خوبی در حوزه های مختلف انجام شده است و البته بخشی از این تجربیات در نشست ارایه خواهد شد.

ابراهیمی ادامه داد: در سامانه مدیریت دانش شهرداری یکی از اقداماتی که با همکاری اداره کل سرمایه انسانی انجام می‌شود، این است که مهمترین تجربیات افراد شاخص قبل از بازنشستگی دریافت، پالایش و در سامانه مدیریت دانش بارگذاری می‌شود تا سایر افراد از این تجربیات استفاده کنند.

وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۵۰۰ تجربه افراد شاخص در سامانه مدیریت دانش بارگذاری شده است، گفت: این فرایند به صورت جاری و مستمر انجام خواهد شد.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان با بیان اینکه تجربه و تجربه‌نگاری و فرهنگ‌سازی انتقال دانش و تجربه، موضوعی است که در سلسله نشست های تجربه شهر رقم خواهد خورد، گفت: مدیران جدید نیاز به شنیدن تجربیات مدیران قبلی دارند تا از تکرار تجربیاتی که با هزینه های سنگین به دست آمده، جلوگیری شود.

وی تاکید کرد: این تجربیات می‌تواند موفق و ناموفق باشد، اما بیان آن برای مدیران اجرایی فعلی راهگشا وباعث ارتقاء فعالیت‌ها در شهرداری خواهد شد.

کد خبر 399884

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهرداری اصفهان مشارکت شهروندان شهر هنر و تجربه اصفهان شهروند برنامه ریزی شهری حقوق شهروندی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۵۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری اصفهان پرداختن رسانه‌ها به ویژگی‌های شاخص شهری است، گفت: برند شهر اصفهان باید حفظ شود و نباید بدون در نظر گرفتن نقاط قوت این کلان‌شهر، تنها به نقاط ضعف و مشکلات آن بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعلی معرک‌نژاد امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان با تاکید بر تکریم و احترام جامعه رسانه‌ای اصفهان از سوی مدیریت شهری اظهار کرد: افزایش ظرفیت نقدپذیری، تکریم اصحاب رسانه و در دسترس بودن مسئولان شهری برای پاسخگویی به جامعه رسانه‌ای اصفهان با هدف ایجاد تعامل و هم‌افزایی با رسانه‌ها رویکرد مدیریت شهری در این دوره بوده است.

وی با بیان اینکه شهرداری اصفهان در سال گذشته به برگزاری ۲۶ جلسه تخصصی با رسانه‌های این کلان‌شهر پرداخته است، افزود: ۴ تور رسانه‌ای و ۲۳ افتتاحیه که در مجموع شامل ۵۳ رویداد می‌شود، سال گذشته از سوی شهرداری این کلان‌شهر با اصحاب رسانه برگزار شده است.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه مجموعه مدیریت شهری آماده تعامل با جامعه‌رسانه‌ای و پاسخگویی به آن‌ها است، تصریح کرد: سال گذشته این مجموعه به‌طور مستمر هر هفته با اصحاب رسانه تعامل داشته و در ارتباط بوده است.

معرک‌نژاد با بیان اینکه طی دو سال گذشته شهرداری اصفهان به بسترآفرینی برای ایجاد تعامل بیشتر و ارتباط با رسانه پرداخته است، گفت: سال گذشته ۶۶ برنامه تلویزیونی و حدود ۴۰ برنامه رادیویی با حضور شهردار و مسئولان شهری اجرا شد، همچنین در راستای این بسترسازی و برای بررسی چالش‌ها و مشکلات اصحاب رسانه با خانه مطبوعات و انجمن صنفی خبرنگاران این کلان‌شهر نیز ارتباط مکرر و پیوسته‌ای داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دغدغه امروز مدیریت شهری اصفهان پرداختن رسانه‌ها به ویژگی‌های شاخص شهری است و نباید بدون در نظر گرفتن نقاط قوت این کلان‌شهر تنها به نقاط ضعف و مشکلات آن بپردازیم، خاطرنشان کرد: برند شهر اصفهان باید حفظ شود و رسانه‌ها در این امر خطیر نقش بسیار پررنگ و قابل اهمیتی دارند.

کد خبر 747886

دیگر خبرها

  • مدیران درگیر بحران‌های تصنعی نشوند/ از مطالبه‌گران منصف استقبال می‌کنیم
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در وبگاه شفافیت شهرداری
  • بارگذاری اطلاعات مربوط به مراکز انتفاعی در سایت شفافیت شهرداری
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»
  • تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ
  • (ویدئو) مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟!