Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه لرستان از آمادگی دانشگاه برای کمک به حل مشکلات کشور خبر داد و گفت: دستگاه‌های اجرایی بایستی از ظرفیت علمی و فنی دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای رفع چالش‌ها سازمان‌های خود استفاده کنند.

 به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، خسرو عزیزی صبح امروز در مراسم اختتامیه هفته پژوهش که به منظور تکریم و تجلیل از پژوهشگران برتر لرستان برگزار شد، اظهار کرد: پژوهش اگر اثر بخش نباشد تاثیری در پیشرفت کشور ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه  اگر می‌خواهیم مشکلات کشور حل شود بایستی پژوهش‌ها را  به سمت حل مشکلات سوق دهیم، افزود: در این دوره جشنواره پژوهشگران دانش آموزی نیز برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: امسال نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی استان نیز با همت پارک علم و فناوری استان برگزار شد. 

عزیزی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه مدیران ارشد استان حضور پیدا کردند،گفت: این حضور باعث ارتباط دانشگاه با دولت برای حل مشکلات کشور می‌شود.

وی با بیان این که به دنبال این هستیم که دانشگاه لرستان را جامعه‌محور کنیم، خاطرنشان کرد: دانشگاه آمادگی لازم برای حل مشکلات کشور را دارد.

 رئیس دانشگاه لرستان گفت: دستگاه‌های اجرایی بایستی از ظرفیت علمی و فنی دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای رفع چالش‌ها سازمان‌های خود استفاده کنند.

انتها پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجویان دانشگاه لرستان پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۵۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزء ۱۵ کشور برتر جهانی در جذب دانشجویان بین المللی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازسازمان امو دانشجویان؛ دکتر هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان با حضور در دانشگاه شاهد و نشست با اعضای هیات رئیسه این دانشگاه، تراز تمدن اسلامی را یک تراز در سطح جهانی ارزیابی کرد و از دانشگاه‌ها خواست تا در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز تلاش نمایند و برای نیل به تمدن اسلامی، انسانهایی با تراز جهانی تحویل اجتماع دهند.

دکتر داداش پور ایجاد تمدن نوین اسلامی را هدف غایی نظام اسلامی برشمرد و اظهار داشت: از مهم‌ترین الزامات این مهم، کادرسازی و تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی است و برای رسیدن به این مقصد و مقصود نیاز به همت والای تمامی دانشگاهیان دارد که جهادسان در این مسیر گام بردارند.

وی سخن گفتن از تمدن اسلامی بدون وجود انسان های در تراز تمدن را به یک شوخی تشبیه کرد و گفت: در هرکشوری سرمایه اصلی و تاثیر گذار، انسان های خردمند آن کشورها محسوب می شوند و این انسانهای فرهیخته و بزرگ هستند که تمدن ها را می سازند و تمدن ها نیز به جامعه انسانی و به رشد و پیشرفت انسان ها تعلق دارند و لذا انسان نقطه کانونی هر بحثی است که درباره تمدن صورت می گیرد و اگر در صدد هستیم به سمت و سوی تمدن نوین اسلامی حرکت کنیم باید به تربیت نیروی انسانی تراز تمدن اسلامی اهتمام جدی و اساسی داشته باشیم.

رییس سازمان امور دانشجویان در این نشست به نقش جذب دانشجویان بین الملل در روند جهانی شدن اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: جهانی شدن پدیده نوظهوری نیست بلکه فرایندی است که همگام با افزایش آگاهی انسان نسبت به خود و محیط طبیعی و اجتماعی، از آغاز تاریخ وجود داشته است و در شرایط جهانی شدن اقتصاد، فرهنگ و فناوری، جذب دانشجویان خارجی نیز موجب مشارکت فعال در روند جهانی تولید علم و تسهیل انتقال فناوری و غنی شدن فرآیند آموزش می شود.

وی ادامه داد: امروزه عواملی چون ظهور آموزش عالی به مثابه یک کسب و کار و نقش کلیدی دانش آموختگان خارجی در توسعه فرهنگی و اجتماعی کشورهای مبداء و تاثیر تحرک و جابه جایی دانشجویان در ارتقاء سرمایه انسانی باعث توجه به مزیت های پنهان جذب دانشجویان خارجی در سراسر دنیا شده است. همچنین نقش آموزش چند فرهنگی در غنا بخشیدن به آموزش ها و ارتقای برابری، احترام، پذیرش و فهم متقابل فرهنگ ها اهمیت بین المللی سازی آموزش عالی را مضاعف کرده است.

وی در ادامه افزود: در چند دهه اخیر کشورهای غربی از جمله آمریکا، انگلیس، فرانسه، کانادا و استرالیا و چند کشور دیگر بیشترین جذب دانشجویان بین الملل را عهده دار بودند و این روند در چند سال اخیر در حال چرخش به سمت شرق و یا توزیع متعادل تر میان شرق و غرب است و ایران امروز جزء۱۵ کشور برتر جهانی در این راستا محسوب می شود و در برنامه هفتم توسعه یعنی تا سال ۱۴۰۷ این جایگاه تغییر خواهد یافت و تلاش بر این است که کشور ما ایران مرکز ثقل جذب دانشجویان بین المللی در افق ۱۴۰۷ قرار بگیرد.

معاون وزیر علوم رسیدن به استانداردهای لازم و توسعه زیرساخت های مطلوب در مراکز آموزشی و برداشتن موانع حضور دانشجویان بین الملل در فرآیند جذب و نیز تحقق برنامه هفتم توسعه را ضروری برشمرد و تاکید کرد: بدون ایجاد بسترهای لازم که بخشی از آنها خارج از حیطه وظایف وزارت علوم است و همیاری دستگاههای متعددی را می طلبد، این خواسته محقق نخواهد شد و با توجه به نشستهایی که تاکنون با این دستگاهها برگزار شده امیدواریم بتوانیم به این مرتبه دست یابیم.

وی به الگوهای متعدد جذب دانشجویان بین الملل اشاره کرد و یادآور شد: کشورهای مختلف جهان بر اساس اهداف خود از الگوهای مختلفی برای جذب دانشجوی خارجی پیروی می کنند، بطور مثال الگوی جذب دانشجویان بین المللی در آلمان با اهداف آموزشی و علمی طراحی شده و این کشور رسماً اعلام می کند از محل جذب دانشجو قصد درآمد زایی ندارد و در مقابل، بیشتر کشورهای جهان مانند استرالیا وکانادا وانگلستان و مالزی ازالگوی اقتصادی پیروی می کنند.

وی ادامه داد: کشورهای مختلف جهانی هر کدام الگوی خاص خود را در جذب دانشجویان بین الملل مد نظر دارند و ایران از دهه ۱۳۶۰ تا چند سال قبل از الگوی فرهنگی تبعیت کرده است. به این معنا که ترویج اهداف انقلاب اسلامی در کشورهای هدف که عمدتاً کشورهای اسلامی و عربی است در اولویت بوده است و اخیرا گرایش هایی به سمت تعدیل این الگو درتلفیق فرهنگی، سیاسی و اقتصادی برآمده است.

داداش پور در پایان ذات اصلی علم را بین المللی دانست وگفت: علم هیچگاه در مرز خاصی محصور نبوده و در شرایط امروز پدیده جهانی شدن نیز بین المللی شدن علم را ناگزیر می کند و ما برای رسیدن به مرجعیت علمی بعنوان پیش درآمد نیل و میل به تمدن بزرگ اسلامی باید موضوع جذب دانشجویان بین الملل را از اولویت‌های اصلی خود قرار دهیم و این موضوع بی شک سطح دانشگاه ها و کلاسهای درس را ارتقا خواهد بخشید و نوع تعامل جامعه را نیز تغییر می دهد و ما را سریعتر به سمت توسعه پیش خواهد برد.

گفتنی است در این نشست که معاون امور بین‌الملل سازمان امور دانشجویان و مدیران آن مجموعه حضور داشتند، پس از صحبتهای اعضای هیات رئیسه دانشگاه شاهد، رییس سازمان از پردیس خوابگاهی دانشجویان بین الملل دانشگاه شاهد بازدید و در روند پیشرفت و ساخت آن مجموعه قرار گرفت.

کد خبر 6080010

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در لرستان
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • آمادگی همکاری سازمان منطقه آزاد کیش با صداوسیما برای جذب سرمایه گذار
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • ایران جزء ۱۵ کشور برتر جهانی در جذب دانشجویان بین المللی
  • افزایش ظرفیت دانشجویان دندانپزشکی در مشهد نیازمند تامین زیرساخت است
  • مراسم معارفه رئیس کل دادگستری مازندران برگزار شد
  • بازدید سرزده استاندار از دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی
  • ورود دانشجویان هنجارشکن به این دانشگاه ممنوع شد | اساتید باید به کشف حجاب‌کننده‌ها در کلاس تذکر دهند