Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@17:41:23 GMT

قفل سخت‌افزاری ایرانی ساخته شد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۶۰۶۱

قفل سخت‌افزاری ایرانی ساخته شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فروشندگان نرم افزارهای گران قیمت همراه با نرم افزار خود یک قفل سخت افزاری نیز به کاربران ارائه می دهند؛ از آنجایی که کپی کردن سخت افزار بسیار دشوارتر از کپی کردن نرم افزار است، قفل سخت افزاری می‌تواند تا حد زیادی از دسترسی غیرقانونی افراد غیرمجاز به نرم افزار جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک شرکت دانش‌بنیان در کشور کار طراحی و تولید این قفل سخت افزار را به دست گرفته و به گفته مدیرعامل این شرکت توانسته ۹۵ درصد بازار کشور را در اختیار بگیرد.

این شرکت دانش‌بنیان علاوه بر تولید قفل سخت افزار محصولات همچون صندوق مکانیزه فروشگاهی، کالر آیدی (Caller ID) تکنو کالر، قفل  Tiny HID و تجهیزات مختلف اتوماسیون صنعتی را تولید و به بازار عرضه می‌کند.

امیر حسین محمودی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره قفل سخت افزاری Tiny Plus تولیدی این شرکت گفت: این محصول با بهره‌گیری از آخرین مسائل و الگوریتم‌های امنیتی طراحی و تولید شده است.

وی ادامه داد: این محصول دارای یک  پردازنده ۳۲ بیت صنعتی ARM است و سرعت پردازنده آن ۴۸ مگاهرتز و ولتاژ کاری ۳.۳ ولت است.

این فعال فناور افزود: این محصول قابلیت تعریف Password به تعداد ۱۶ کاراکتر را داراست و امکان تعریف ID Special به تعداد ۱۶ کاراکتر و اختصاصی برای هر مشتری توسط شرکت (بدون امکان حذف یا تغییر) وجود دارد.

محمودی به دیگر ویژگی‌های این محصول اشاره و بیان کرد: این قفل سخت افزار دارای Active X محافظت شده جهت ارتباط نرم افزار با قفل است و با تمامی نسخه‌های ویندوزهای ۶۴ بیتی و ۳۲ بیتی سازگاری دارد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان  به دیگرمحصول تولیدی این شرکت اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از محصولات این شرکت صندوق مکانیزه فروشگاهی است. صندوق فروشگاهی یک دستگاه مکانیکی و یا الکترونیکی برای محاسبه و ثبت خرید و فروش معاملات، و یک کشو پیوست شده برای ذخیره پول نقد است. صندوق فروشگاهی یک قبض رسید برای مشتری چاپ می‌کند. صندوق‌های فروشگاهی مدرن با تجهیزاتی مانند بارکد اسکنر و فیش پرینترهای حرارتی بدون نیاز به ریبون و جوهر مجهز شده‌اند در عین حال پوزهای بانکی می‌توانند به راحتی به صندوق متصل شوند.

محمودی بیان کرد: صندوق‌های فروشگاهی  با ۲ سیستم عامل اندروید و سیستم عامل ویندوز طراحی و تولید می‌شود.

به گفته این فعال فناور، در نوع تولید شده  با سیستم عامل اندروید، تمامی فناوری‌های اتصال (Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, Bluetooth  و Wi-Fi را پشتیبانی می‌کند.

محمودی ادامه داد: اندروید از سخت افزارهای مختلف همچون GPS  و دوربین‌های متنوع پشتیبانی می‌کند و تصاویر و فایل‌های گرافیکی بوسیله OpenGL  پردازش می‌شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت.

وی همچنین به معرفی صندوق فروشگاهی با سیستم عامل ویندوز پرداخت و بیان کرد: این مدل دارای کالر آیدی، پرینتر ۸۰ میلی متری، پورت USB و در صورت نیاز بارکد خوان است این محصول دارای حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت است و قابلیت اضافه شدن تا ۶۴ گیگابایت را دارد.

کد خبر 4794965 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: سخت افزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امنیت اطلاعات شرکت دانش بنیان فناوری فضایی اینترنت ربات موبایل فیس بوک ایالات متحده آمریکا فناوری نانو گوگل زیست فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی

سید محسن طباطبایی‌فر فارغ‌التحصیل رشته رباتیک و سازنده اکوسیستم یکپارچه آموزشی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، با ذکر هدف ورود به این حوزه گفت: با احساس خلا در آموزش و با هدف مسئولیت اجتماعی وارد حوزه آموزشی-فرهنگی شدیم. تغییر و تحولاتی در ساختار آموزشی ایران و جهان رخ داد که مجموعه این اتفاقات نیاز‌های متفاوتی را ایجاد کرده است.

وی با ذکر تحولات حوزه آموزش افزود: در حال حاضر، کاهش تایم مفید مشاغل، کاهش تعداد دانشجو و دانش‌آموز که باعث افزایش اهمیت کیفت آموزش می‌شود، ابزار‌های جذاب مجازی و فیزیکی که تایم و تمرکز دانش‌آموز را کاهش می‌دهد، تغییر فضای کار و بازار نیز یکی دیگر از تغییرات بود که بسیاری از مشاغلی که قبلا به آن نیاز داشتیم توسط ماشین آلات، ربات‌ها و هوش مصنوعی جایگزین شده اند.

طباطبایی‌فر با اشاره به نقش رباتیک در حوزه تغییرات آموزشی ادامه داد: تحولات آموزشی باعث تغییر سبک آموزشی می‌شود که رباتیک بخشی از تغییر آن است در این زمینه به نرم افزار‌ها و سخت افزار‌هایی که متناسب با فضلی آموزشی جدید است نیاز داشتیم و چون در کشور تجربه و توان فنی را نداشتیم باعث وابستگی به کشور‌های خارجی می‌شد. کشور‌های خارجی نیز از این قضیه سوء استفاده می‌کردند و محتوای دلخواه خود را در آن می‌گنجاندند؛ این امر باعث می‌شد ما از کیفیت آموزش و آسیب فرهنگی یکی را انتخاب کنیم. 

وی از جایگزینی محصول داخلی در جهت خدمت به فضای آموزشی کشور خبر داد و گفت: مجموعه ما پس از نیاز سنجی، یک نرم افزار جایگزین بومی تولید کرد. نرم افزار محیطی مانند سیستم عامل آموزشی است که درس‌های مختلف با استفاده از این محیط در قسمت‌های آزمایشگاه فیزیکی -نه مجازی- شخصی و آزمایشگاه تحلیلی را انجام دهید.

این تولید کننده ایرانی با ذکر مزیت‌های این سیستم عامل گفت: قابلیت‌هایی همچون آموزش تفکر منطقی، بازی سازی، متحرک سازی، آموزش‌های فیزیک، نور، حرکت و موضوعاتی از این قبیل را پوشش می‌دهد؛ همچنین تفاوت آن با نرم افزار‌های آموزشی این است که این سیستم یک ابزار اجرایی است. مثلا در حوزه برنامه نویسی دانش آموزان به گونه‌ای آموزش می‌بینند که در زندگی واقعی نیز به کار بیاد و امکان وصل شدن به کیس‌های فیزیکی بیرونی همچون دما و فشار را می‌دهد. 

طباطبایی‌فر افزود: برنامه‌ایی که آموزش می‌بینند را به شکل گرافیکی در کامپیوتر مشاهده می‌کنند و در محیط بیرونی به شکل روشن شدن لامپ و موتور می‌بینند به گونه‌ای که باعث اصلاح ذهنیت کودکان راجع به کارایی محصولات اطرافشان می‌شود و بر توانایی حل مسئله و تفکر الگوریتیمی تاثیر دارد که به همراه یک کتاب آموزشی ارائه می‌شود وسرعت برنامه نویسی را افزایش می‌دهد. 

وی در توضیح مخاطبان این محصول گفت: این اکوسیستم برای کسانی که حوزه آموزش فعالیت می‌کنند به عنوان یک آزمایشگاه فیزیکی نسخه دانش آموز با تاکید بر هویت فرهنگی بومی کشورمان است؛ برای مثال استفاده از کاراکتر‌های ایرانی در بازی سازی، علاوه بر آن از خروج ارزش نیز جلوگیری می‌شود، زیرا محصولات مشابه با فرض اینکه زبان فارسی را پشتیبانی کنند نیاز به واردات ابزار گران قیمت در قسمت اتصال سخت افزار دارند. 

وی گفت: شروع سن استفاده از این محصول مقطع ابتدایی بوده و با توجه به کارایی و ظرفت آن تا پایان دوران دانشجویی و ارائه پایان‌نامه نیز مورد استفاده است. 

تولید کننده این محصول ایرانی با ذکر رایگان بودن اکوسیستم یکپارچه آموزشی آیکود افزود: این محصول وارد بازار شده و بخش نرم افزاری آن به طور رایگان قابل استفاده بوده و بخش سخت افزاری با مبلغ کمی قابل دسترس است. 

وی گفت: ما این سیستم عامل را با هزینه شخصی و با هدف ورود به سیستم آموزش و پرورش تولید کردیم. پاسکاری‌های متعدد ببین نهاد‌های مربوط و مسیر ناهموار گرفتن مجوز‌ها یکی از چالش‌های اساسی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • معرفی اطلس فام سهند؛ شرکت ایرانی تولید رنگ و رزین در سطح جهانی!
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند